kusura bakmayın ama acaba sadece bana mı öyle oluyor 2 gündür oyunun start bölümüne girebilsemde oyunun içine giremiyorum öyle kalıyorum sildim tekrar yükledim bugün yine aynısı oldu sizdede öylemi bi yardım edermisiniz?
kusura bakmayın ama acaba sadece bana mı öyle oluyor 2 gündür oyunun start bölümüne girebilsemde oyunun içine giremiyorum öyle kalıyorum sildim tekrar yükledim bugün yine aynısı oldu sizdede öylemi bi yardım edermisiniz?
Dün akşam aynı sorun bir arkadaşımda oldu. Mumble birkaç arkadaştık ve içimizden birisi oyuna giremiyordu. Account bilgilerini giriyor fakar success den sonra takılıyor veya character listesini görmek üzereyken takılıyordu. Aynı sorunun daha öncede olduğunu birkaç gün bekledikten sonra sorunun kendiliğinden oratadan kalktığını söylemişti.
Mumble daki arkadaşlardan biri ise mesleği gereği bilgisayar, server, internet vs ile uğraşan birisiydi. Sorunun DNS lerden kaynaklandığını söyledi. Fakat bu senin bilgisayarının değil bulunduğun bölgenin DNS'i ile ilgili demişti. Bunun bir yenilenme aralığı olduğunu ve şu anki DNS in oyunun bulunduğu serverlara bağlanırken hata verdiğini, yenilenme gerçekleşip başka bir DNS adresine geçildiğinde sorunun düzelebileceğini bu yüzden belirli bir süre beklemesi gerektiğini söylemişti. Bu arada sorunu yaşayan arkadaşımız Samsun'da oturuyor. Biz mumble'da bu muhabbeti yaparken Samsun'da şehrin tüm elektriği kısa süreliğine kesilip tekrar geldi, ve arkadaşımızda oyuna sorunsuz şekilde bağlandı. Sanırım o yenlienme olayı oldu.
İşin dns ip vs. kısmından pek anlamadığım için arkadaşın anlattıklarından anladığım kadarını anlatmaya çalıştım. Sizin sorununuz da bu olabilir.
teşekkürler yardımcı oldu şuan girebiliyorum büyük ihtimal yoğunluk sebebiyledir....
ya arkadaşlar bi yardım şimdide oyuna girişte play butonuna tıkladıktan sonra tam ekrana dönüşmemeye başladı öyle kalıyor silip tekrar yüklüyorum yüklerken girebiliyorum ama kapattıktan sonra giremiyorum daha öyle kalıyorum bir yardım lütfen