evet arkadaşlar başlıktan anlaşıldığı gibi malum deathwing yenildi ve thrall warchief olarak geri dönermi sizce ?
evet arkadaşlar başlıktan anlaşıldığı gibi malum deathwing yenildi ve thrall warchief olarak geri dönermi sizce ?
Thrall tarafsızlığını ilan ederek hordeyi bırakmıştı.Geri döneceğini sanmıyorum.
Oyun hakkındaki genel sorularınızı özel mesaj ile değil, konu açarak sorunuz.
bence thrall geri donecek, deathwingte yok artik yapicak isi kalmadi, ayrica DS raidinin son sinematiginde Thrall`in karisinin hamile oldugu belirtiliyor, alin size gelecekteki Horde lideri diyeyim ben![]()
horde oyuncuları kızmaz umarım ama horde içinde saygı duyduğum tek adamdı o tekrar warchief olarak dönmelien azından garoshtan daha iyi birini warchief yapabilirdi yani
wowwiki biraz baktım http://www.wowwiki.com/Earthen_Ring asıl lider Muln Earthfury ama ingilizcem çok iyi olmadığı için çeviremedim thall warcheifliğe dönmesinde bi sorun yok galba
Thrall artık dönmez Horde a falan.Ağzında zeytin dalıyla dolaşan bir orc istemiyor artık Blizzard.Varian(kendini fazla tanımam ama kitaplardan ve oyundan bildiğim kadar)kendini beğenmiş savaş çığırtkanı bir amca aynı Garrosh gibi.Blizzard Garrosh u boşuna çıkarmadı.Garrosh tan daha güçlü Hero lar var oyunda ama neden Garrosh diye düşünmek lazım.
Thrall da Malfurion amca gibi çekilir inzivaya çok dellendiren olursa gelir iki lightning gömer gider(zamanında Garrosh a yaptığı gibi).
Let Them Come!!!
onurlu olmakla karıştırma kendini beğenmişliği. Krak Varian elementler Stormwind'e saldırdığında tıpkı Thrall gibi bizzat askerleri ile savaşmıştır. kendini beğenmiş bir kral kalesinden dışarı çıkmazdı.kendini beğenmiş savaş çığırtkanı bir amca aynı Garrosh gibi
evet Earthen Ring in aslıl lideri o değil Muln Earthfury adında bir tauren. ama Thrall artık çok başka bir boyut kazandı. Büyük bir fenomen kendisi. Tıpkı Malfurion, Slyvannas, Uther ve daha niceleri gibi.
Kendini beğenmişlikle dışarı çıkıp savaşması arasında nasıl bir alaka kurdun?
Sunwell üçlemesinde de köle gladyatör olmuştur vs vs...Benim kastettiğim her normal olmayan insan da olan Kral İmparator vb sıfatlara sahip kişilerin sahip olduğu Kibir ve Kendini beğenmişliktir.Varian ın Horde daki yansıması Garrosh tur.Thrall bu tanıma uymuyor çektiler çıkardılar Garrosh u koydular.Ayrıca Thrall Bekçi olmadımı yoksa doğucak evladımı Bekçi olucak ?
Let Them Come!!!
Thrall Bekçi olmadı. Son Bekçi Medivh'in oğlu Medan. Thrall galiba ejderhalar arasında bir yere sahip oldu. Bir zamanlar Kanatlıölüm'ün(Deathwing) olduğu gibi. Aklını kaçırıp diğer ejderhalara saldırmadan önceleri olduğu gibi.
The Earth-Warder,[citation needed]
Former Warchief,
- Warchief of the Horde,
Liberator of the Orcs,
Lord of the Clans,
Chieftain of the Frostwolf Clan
varmı böyle title yaaa![]()
Let Them Come!!!
garrosh horde batırır benden sölemesicatada sevdirmeye çalıştılar varian pandariada ölücek gibime geliyo oğu yerine geçerse savaş falan olmaz ama oğlunu kim koruycak bolvarda yok
![]()
bacak kadar boy nesi kocamantirion tarafsız diye biliyorum
Tirion da bir zamanlar Thrall gibi, Alliance içinde doğmuş köleye yakın bir şekilde yetişmiş ve sonunda son boss u yenen hero olmuşthrall dönerse Tirion da döner. yani demek istediğim kimse demez "bu nasıl iş tirion sanıl allince a döndü" diye.
![]()
evet tirion dönerse thrall döndürürler ama o zaman malfrioun'da döner dönmeli nelfleri bu dudumdan kurtarabilecek tek kişi o kutsal ormanlar için tepkisini göstermesi lazım yakında orman kalmıcak![]()
Fazla Şehir basan bir server da oynamadığım için sanırım çok şehir dağıtmışlığım yoktur ama Darnasus ta gördüğüm kadarıyla, Sevgilisini keserken Malfurion nın ebel ebel bize bakmasına gülmüştüm....
Ayrıca Pandalar la ilgili bir bilgi varmı? Ana Düşman olucak mı ? Olmucakmı? Olucaksa kim ne olucak gibi..
Let Them Come!!!