Vodafonenin sınırsız interneti var bilindiği gibi ben nokia pc suite ile bilgisayardan Telefon üzerinden internete giriyorum 100mb'a kadar hız 7.2mbit 100mbı doldurduktan sonra 98 kbite düşüyor acaba 98 kbit ile wow oynama şansım var mı?
Vodafonenin sınırsız interneti var bilindiği gibi ben nokia pc suite ile bilgisayardan Telefon üzerinden internete giriyorum 100mb'a kadar hız 7.2mbit 100mbı doldurduktan sonra 98 kbite düşüyor acaba 98 kbit ile wow oynama şansım var mı?
Tarifeyle alakası yok ki hangi tarife olursa olsun internet hızı aynı değişmiyo
1mbit bağlatı bile ara sıra sorun yaşamakta insanlar. Zaten latency avrupa ülkelerinin yaklaşık 5-10 katı.
98kb 1mbit'in 10 da 1 inden bile küçük, yani muhtemelen çok fazla latency olacak ya da oyuna girerken disconnect olacaksınız.
Eğer yinede şansınızı deneyecekseniz, denedikten sonra burdan bizleride bilgilendirirseniz sevinirim.
O hızda öldürmez süründürür adamı hele kalabalık serverdaysan stormwinde hiç uğrama. edit: yada orgrimmar işte
bu aralar deneyemiycem komitem var ama deneyince bilgilendiririm.
arkdaaşlar ben denedim kesinlikle olmuyor rezilik
dedigin mevzuyu kullandım ben görev yaparken sıkıntı olmuyor ama dg ve bg de sıkıntı yaratıyor bunun sebebi görev yaparken ekranı dolduracak grafiksel görüntü yani efekt olarak fazla bişey olmaması baglantı hızında sıkıntı yaratmıyor fakat efektlerin bol oldugu dg ve benzer yerlerde baglantı sıkıntı yaratıyor
sadece görev yaparken kullanırsan hiç bi sorun yaşamazsın
benim arkadaşım 85 de raid e girmişdi DK çok lazım olduğu için raid sonunda baktı 20tl gitmişvodafone du galiba yani kalabalık ortamlara girersen geçmiş olsun bende 8mb war kasıyor 1mb harbi süründürür
ama bg vs atarsın sıkıntı olmaz yada leveling fln