Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: PVP için Realm önerisi

Standart PVP için Realm önerisi

Öncelikle global server olursa güzel olur. Yani tek bir ülkenin vatandaşlarının domine etmediği bir server. Nüfus olarak ally-horde dengesi olabildiğince dengeli olsun. Bir taraf çok kalabalık, diğer taraf çok az olmasın. World-PVP si ölü olmasın. Tol Barad biraz çekişmeli olsun. Pug da olsa RBG bulunsun. Diyeceksiniz tabi böyle server bulursan bize de söyle ama en azından dediklerime yakın bir realm önerisi. Ally oynamayı düşünüyoruz bu arada.

Ravencrest serverinin deneme amaçlı horde ve ally de 1'er lvl çar açtım. Güzel, dengeli gibi geldi ama warcraftrealm.com'dan bakınca %90'a %10'luk nüfus beni düşündürdü. Ravencrette oynayan var mıdır? Nasıldır? Tol barad nasıldır?

Şimdiden teşekkür ederim.

İsim
    Patpatci 
    Irk
    Orc 
    Class
    Hunter 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

outland serverı baya bı kalabalık tabı aly nufusu bıraz fazla ama wow da artık world pvp öldugu ıcın hıc bır realmde bulamassınn bu dedıgını
    tol barad olayı zaten raelm lerle alakalı degıl butun server ler ortak olarak gırebılıyor ısterse senın oynadıgınserver de 3 kısı olsunfark yapmıyor yanı kazanma olayı da hangı taraf daha takımca oynarsa o alıyor benım gorusum bu tabı ...
    Blade's Edge Realminde Ally Turk guildimiz vardır Time of Money guildinden herhangi birine visp atmanız yeterli

İsim
    jeondruid 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Legion 

world pvp olan bi server banada sölein bende oraya geliyim

İsim
    Merdj 
    Irk
    Human 
    Class
    Warlock 
    Level
    85 
    Realm
    Balnazzar 

aynen eskisi kadar belirli yerler haricinde world pvp rastlayamassın. bizim realim dengesi güzel tolbarad baya çekişmeli geçiyor hele o son dakikalarda ölüp ölüp diriliyoruz(mecazi anlamda) benim balnazzar 25lvl guildim var 4tane türk geri kalan EU nun heryerinden adamlar var 1senelik guild(900üye) yeni bi oluşum içindeyiz daha dün başladık rbg lere arena konusunda hiç sıkıntın olmasın uzman ekip burda denemek istersen gel beklerim bu arada uzun yazmışım biraz heralde

+ Konuyu Cevapla