Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 11 sonuçtan 1 ile 11 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Oyun hakkındaki sorularım 7-8 soru

İsim
    yok 
    Irk
    Draenei 
    Class
    Rogue 
    Level
    Realm
    Ahn'Qiraj 

Smile Oyun hakkındaki sorularım 7-8 soru

merhaba arkadaşlar wow dunyasına yenı katılıyorum
    sıze bazı sorular yoneltecegım
    1) wowu yukledıkten sonra burnıng cursadeyı ustune mı yukluyoruz(yani wowun bulundugu yere mi) sırasıyla wrath of lich king ve catalysm mı ?
    2)bir magazaya gırdıgımde 3 tane oyunu 40 tl ye satıyorlardı(wow,burnıng cursade bişey daha vardı) ben bunu almadan oyunu oynuyabılırmıyım? internetten indirerek?
    3)Oyunu oynamak için ne kadar para ödemem gerekir hesap açımı parayla mı ?
    4)mağazada World of Wacraft Pre-paid 40 Day Game Card böyle birşey gördüm ve (fiyatı için 40 tl yazıyordu) bu ne oluyor ? aynı şekilde bir internet sitesin şunları gördüm :

World of Wacraft Pre-paid 60 Day Game Card 46.00 TL
    World of Wacraft Wrath of the Lich King 46.00 TL
    World of Warcraft Cataclysm 40.00 TL
    bunlar nedir neyin ücretleridir ?
    5)ben oyun için level kısıtlamaları gördüm mesela word of warcraft 1-60 seviye diye80-85 e kadar çıkıyormuş bu tam olarak nasıl oluyor hangi paketlerde artıyor ?? birde oyunun resmı sıtesınde 20 level e kadar bedava oynuyabılıyormusuz . hani şimdi diyelim ben eklentiler arası geçiş yaparken yani 60lvl oldum diğer eklentide 65 lvl yada 70 oluyosak hesabımızdaki karakter 60lvlden 1 lvlemi düşüyo yoksa devam mı ediyor?
    6)Bu eklentiler netten indirerekde oynıyabılırmıyız ?
    7)oyunda türklerin agırlıkta bulundugu serverlar var mı ?
    8)duyduğuma göre WoW patchlerle itemler lvler yükseliyomuş örnek olarak: WoW illk aldığımda lvl sınırı 60 ise 60lvle gldiğimde yeni eklentiyimi kurmak zorundayım ?
    9)bu oyunun sosyal hayatta faydası veya zararı var mıdır ?
    arkadaşlar şuanda aklıma gelenler bunlar .. daha olursa yazacağım inşallah..

Moderatör
    İsim
    Bigpopa 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Executus 

Oyun 1-85 level arası.
    1-60 Classic
    60-70 The Burning Crusade (Ek Paket)
    70-80 Wrath Of The Lich King (Ek Paket)
    80-85 Cataclysm (Ek Paket)
    Oyuna vereceğin ücretler, yukarıda saydığım 4 paket'in ücreti ve aylık oyun ücreti.
    Şu an da Classic+The Burning Crusade birlikte satılıyor sanırım.
    Oyunu tam anlamıyla oynamak istiyorsan tüm paketleri satın alman gerekiyor.
    Oyunu bilgisayarı yuklemekle satın almayı karıştırmayın, oyunun sadece anahtar kodlarını alsanız bile yeterli. Çünkü WoW'un kendi sitesinden oyunu indirebilirsiniz. Sadece Classic, yani 1-60 level arasını oynayabilecek kadarını almış olsanız bile oyunun tamamı bilgisayarınıza inecek. Yani bilgisayarınızda yuklu olacak oyun boyutunun hesabınızla alakası yok, tümü inecek oyunun. Ama oyunda ne kadar içeriğe ulaşabileceğiniz hesabınıza göre değişir.

İlk paketi aldığınızda (Yukarıda Classic diye adlandırdığım) bedava 1 ay oyun süreniz olucak. Diğer ek paketler oyun süresi vermez. Sadece o ek paketin size sundupu içeriklere erişmenizi sağlar. Bedava ay bittiğinde oyunu oynayabilmek için aylık ücret ödemeniz gerekmekte. Bunu Blizzard'ın kendisinden veya pre paid game time olarak diğer sitelerden satın alabilirsiniz. Ücret sitelere göre farklılık gösterebilir.

6. soruyu anlayamadım, şöyle açıklayayım; karakterinizin levelinin düşmesi söz konusu olamaz. Oyunu satın aldınız ve ilk paketi de aldınız diyelim, 70 levele kadar oynayacaksınız ve 70 level olduğunuzda deneyim puanınız duracak, ta ki 80 levele ulaşmanızı sağlayan ek paketi alana kadar. 2. ek paketi de alıp kaldığınız yerden level atlamaya devam edeceksiniz.

Yukarıda da bahsettim oyunun CD sine ihtiyacınız yok. Oyunun tamamı inecek zaten zamanla. Siz sadece satın aldığınız kadarına ulaşacaksınız.
    Siz oyun indiricisini açtığınızda zaten inmeye başlayacak başka birşey kurmanıza gerek yok.

Sosyal hayattaki zararları ise tartışılır. Bu daha çok size, iradenize ve yaşayış tarzınıza bağlı. Gün gelir kendinize WoW dan tanıştığınız arkadaşlarınızla gerçek hayatta güzel vakit geçirirken bulabilirsiniz, veyahutta sabahın 5inde ormanın birinde ender çıkan bir yaratığı gözleriniz kan çanağı ve uykusuz halde beklerken de bulabilirsiniz.

İsim
    yok 
    Irk
    Draenei 
    Class
    Rogue 
    Level
    Realm
    Ahn'Qiraj 

peki ben diyelim 1 ay oynadım classici ve direk catalsymin anahtar kodlarını direk aldım bu aldıgım anahtar kod ıle direk 80-85 e kasabılırmıyım diğer paketlerın anahtar kodlarını almadan yoksa sırasıyla gıtmem mi gerekir

Moderatör
    İsim
    Bigpopa 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Executus 

1-60 oynadınız, 60-70 ve 70-80 arasını geçme ihtimaliniz yok. Sırasıyla anahtar kodlarını almanız gerekecek.

İsim
    yok 
    Irk
    Draenei 
    Class
    Rogue 
    Level
    Realm
    Ahn'Qiraj 

hanı anladımda ben dıyelım 1-60 oynadım sonra dırek catalysmı aldım anahtar kodunu 60-70 için ve 70-80 için 60-70 The Burning Crusade (Ek Paket)
    70-80 Wrath Of The Lich King kodunu almadan dırek catalysmı alsam olmaz degılmı

İsim
    Asiller 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Warrior 
    Level
    51 
    Realm
    Dunemaul 

olmaz hepsini alman lazım

İsim
    yok 
    Irk
    Draenei 
    Class
    Rogue 
    Level
    Realm
    Ahn'Qiraj 

there was a problem logging in with this account.you may not have a world of warcraft game attached to your account,or you may be logging into a region different from the one you created the account in.If you continue having trouble,please contact costomer support.

İsim
    Sway 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Rogue 
    Level
    20 
    Realm
    Dunemaul 

O sitede gördüğün kodlar CD key fiyatları. Senin hesabını yükseltmeni sağlıyor yani. Hesap açımı ücretsiz 20 lv e kadar bedava saten. Battle.net'den hesabına gir ordan Clienti indir. O sırayla indirir tek tek patchleri internetin 1 Mbit ise 35 Saat sürer. 1mbit den farklıysa oranlayarak bulabilirsin.
    Y๏υr đeαтн ɢ๏ιɴɢ т๏ вe ץ๏υг Rιѕιɴɢ

ƃɴιѕιɹ ɹn๏ʎ ǝq ๏ʇ ƃɴι๏ƃ нʇαǝp ɹn๏ʎ
    ˣᵃᶰᵗʰᶤᶰ
    ©

İsim
    Sumptuous 
    Irk
    Human 
    Class
    Mage 
    Level
    70 
    Realm
    Burning Legion 

1-20 --> Starter Edition (ücretsiz ve çoğu şeyi yapamazsınız)
    20-70 --> WoW+Burning Crusade (35tl civarı ve artık WoW ile BC birleştiği için sadece wow almanız yeter, starter edition'daki kısıtlamalarınız kaldırılır ama Azeroth'da uçamazsınız)
    70-80 --> Wrath of Lich King (60tl civarı ve Death Knight sınıfını oynayabilirsiniz)
    80-85 --> Catalysm (80tl civarı ve Azeroth'da uçabilirsiniz, goblin ve worgen oynanabilir olucak)

*Oyun fiyatları D&R yani kutulu şekilde verdim daha ucuza CD-Key alabilirsiniz
    *Tabiki daha fazla yenilikler var ama başlıca olanlar bunlar
    Uther the Lightbringer
    ''Baban burayı 70 yıl boyunca yönetti, ve sen birkaç gün içerisinde toza çevirdin.''

İsim
    yok 
    Irk
    Draenei 
    Class
    Rogue 
    Level
    Realm
    Ahn'Qiraj 

http://www.aralgame.com/asp/search.a...izzardkampanya arkadaşlar wowun buradaki paketlerini alsam içinden oynamam için anahtar çıkıyor mu ? yani buradaki paketleri alırsam tek tek 80-85 e kadar kasabilirmiiym

İsim
    Sumptuous 
    Irk
    Human 
    Class
    Mage 
    Level
    70 
    Realm
    Burning Legion 

O linkteki 1.-2. ve 4. sıradakileri alırsan 85'e kadar oynarsın
    Uther the Lightbringer
    ''Baban burayı 70 yıl boyunca yönetti, ve sen birkaç gün içerisinde toza çevirdin.''

+ Konuyu Cevapla