merhaba arkadaşlar wow dunyasına yenı katılıyorum
sıze bazı sorular yoneltecegım
1) wowu yukledıkten sonra burnıng cursadeyı ustune mı yukluyoruz(yani wowun bulundugu yere mi) sırasıyla wrath of lich king ve catalysm mı ?
2)bir magazaya gırdıgımde 3 tane oyunu 40 tl ye satıyorlardı(wow,burnıng cursade bişey daha vardı) ben bunu almadan oyunu oynuyabılırmıyım? internetten indirerek?
3)Oyunu oynamak için ne kadar para ödemem gerekir hesap açımı parayla mı ?
4)mağazada World of Wacraft Pre-paid 40 Day Game Card böyle birşey gördüm ve (fiyatı için 40 tl yazıyordu) bu ne oluyor ? aynı şekilde bir internet sitesin şunları gördüm :
World of Wacraft Pre-paid 60 Day Game Card 46.00 TL
World of Wacraft Wrath of the Lich King 46.00 TL
World of Warcraft Cataclysm 40.00 TL
bunlar nedir neyin ücretleridir ?
5)ben oyun için level kısıtlamaları gördüm mesela word of warcraft 1-60 seviye diye80-85 e kadar çıkıyormuş bu tam olarak nasıl oluyor hangi paketlerde artıyor ?? birde oyunun resmı sıtesınde 20 level e kadar bedava oynuyabılıyormusuz . hani şimdi diyelim ben eklentiler arası geçiş yaparken yani 60lvl oldum diğer eklentide 65 lvl yada 70 oluyosak hesabımızdaki karakter 60lvlden 1 lvlemi düşüyo yoksa devam mı ediyor?
6)Bu eklentiler netten indirerekde oynıyabılırmıyız ?
7)oyunda türklerin agırlıkta bulundugu serverlar var mı ?
8)duyduğuma göre WoW patchlerle itemler lvler yükseliyomuş örnek olarak: WoW illk aldığımda lvl sınırı 60 ise 60lvle gldiğimde yeni eklentiyimi kurmak zorundayım ?
9)bu oyunun sosyal hayatta faydası veya zararı var mıdır ?
arkadaşlar şuanda aklıma gelenler bunlar .. daha olursa yazacağım inşallah..