Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 14 sonuçtan 1 ile 14 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Merhaba arkadaslar yardım lazım...

İsim
    PoisonTr 
    Irk

Class
    Paladin 
    Level

Realm
    Burning Legion 

Standart Merhaba arkadaslar yardım lazım...

Arkadaslar ben wow a yeni basladım niyetim vardı kısmet şimdi oldu neyse...Ben battlechest aldım ilk 2 oyunu yükledim ve cd key girdim ve kabul etti asıl üyeliğe geçti fakat bende lich kingde vardı onun cd keyde tanıttım artık dead knight klası açıldı ama benim anlamadığım lich king cd sini yüklemedim şimdi noldu pek anlamadım cd yüklmeden açılmaması lazımdı cd yüklemeyince map felan mı eksik oluyor noluyor ? İlgilenirseniz sevinirim.

İsim
    Rêdfiêld 
    Irk
    Human 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

oyuna girip oynayabiliyorsan hiç bi sorun arkadaşım, bişey merak etmene gerek yok

İsim
    PoisonTr 
    Irk

Class
    Paladin 
    Level

Realm
    Burning Legion 

Sagol ilgilendiğin için oyuna giriyor ama ben anlamadım o işi dedğim gibi lich kibg yüklü olmada dead knight klası açık internette cd keyleri tanıtınca oldu benim aklıma takılan lich king yüklemeden nasıl oldu o iş

İsim
    Rêdfiêld 
    Irk
    Human 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

şuan senin oyunun cata dahil her oyun yüklü ama key'in sadece wow+tbc. ikisi farklı şeyler. dk görünür ama açamazsın wotlk almanı ister

İsim
    PoisonTr 
    Irk

Class
    Paladin 
    Level

Realm
    Burning Legion 

[IMG][/URL][/IMG]
    Buna evet deyince yüklemeye baslıyor fakat lich king yüklenince oyun açılmıyor...

[IMG][/URL][/IMG]

Bu çıkınca evetmi diyeceğiz hayır mı anlamadım lich kin 10 defadır oyunu silip yüklüyorum yapamadım
    Senin dediğini bende biliyorum ama oyun bir türlü yükleyemedim sen nasıl yükledim yardım edermisin???Bide Lich King yüklenince Pach(luncher) değişiyor mu??İlgilendiğiniz için sağolun
    Konu PoisonTr tarafından (03-02-2012 Saat 14:15 ) değiştirilmiştir.

Moderatör
    İsim
    Temhem 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Wildhammer 

WoW yükleyip çalıştırdığın anda patch indirmeye başlar. Patch tamalandığında; Tüm paketlerin dosyaları bilgisayarına inmiş ve kurulmuş olur.

WoW+TBC+WoTLK+CATA

CD keylere gelince onlar senin hangi pakete sahip olduğunu ve hangi içeriklere erişe bileceğini belirler.

Battel Chest aldığın ve keyini aktif ettiğin için sadece WoW+TBC içeriklerine erişe bilirsin. Yani en son Lvl 70 olabilirsin. sadece outlanda gidebilirsin. Northerend ve diğer yerlere gidemzsin vb.
    <-<-<--->->->

MSN, Yahoo Messenger, ICQ, AIM ve benzeri chat/mesajlaşma programı, veyahut sosyal paylaşım sitesi kullanmıyorum.

İsim
    PoisonTr 
    Irk

Class
    Paladin 
    Level

Realm
    Burning Legion 

Moderatörüm ben fotoları koydum elimde lich kingde var ama nasıl yükleycem 10 sefer yükledim olmadı neler yapmam lazım bunlarıda sölermisiniz?

İsim
    Patpatci 
    Irk
    Orc 
    Class
    Hunter 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

resımlerı buyuk gorebilseydım anlatırdım hatayı ama göremedım malesef bide oyuna gırebılıyormusun yoksa hıc yukleyemedın mı yukarda gırebılıyorum lk yuklmedm falan yazmıssınasagıda hata var demıısssın bıraz karısık bı durum olmus....
    Blade's Edge Realminde Ally Turk guildimiz vardır Time of Money guildinden herhangi birine visp atmanız yeterli

İsim
    PoisonTr 
    Irk

Class
    Paladin 
    Level

Realm
    Burning Legion 

Şimdi oyuna giriyorum ama söyle wow ve burning crusider le giriyorum bende lich kingde var onu yükleyemedim işte resimler
    [img=http://img841.imageshack.us/img841/5452/adsz1cm.th.png]
    burada tamama basınca oyun yüklemeye baslıyor yüklüyor pach yeni olarak geliyor oyuna giriorum update var dior atıor blizzard updater geliyor sonra oyunu geri wow ve crusider in pach ine atıyor yüklense bile bi ünlem işaretli uyarı çıkıyor oyuna girmiyor.Acaba yapmanın baska bir yolu var mı yada ben mi yanlsı yüklüorum?
    Konu PoisonTr tarafından (03-02-2012 Saat 16:52 ) değiştirilmiştir.

İsim
    Patpatci 
    Irk
    Orc 
    Class
    Hunter 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

oyuna gırebılıyorsan oyunun zaten son suremdedır yanı lk da cata da yukludur ama accuontun lk ya yukseltmedıgın ıın lk ve cata nın ozellıllerınden yararlanamasssınnn lk cd keyını accountuna gır yukseltme yap o kdr ...
    Blade's Edge Realminde Ally Turk guildimiz vardır Time of Money guildinden herhangi birine visp atmanız yeterli

İsim
    PoisonTr 
    Irk

Class
    Paladin 
    Level

Realm
    Burning Legion 

onları yaptım ama lich kin yüklenmiyor senin dediğine göre ben battle net kodlarını girsem mesela lich king ama ek paket pc yüklü değil o zmn lich king in getridiği ayrıcalıktan yararlana biliyormuyum?Örn:Ben cata cdsi aldım ama oyunu pc yüklemedim accounttan code girince bile ben bütün herşeyi yapabiliyormuyum?

İsim
    Rêdfiêld 
    Irk
    Human 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

evet keyler ve pc deki yüklü oyun bambaşka şeyler. dediğim gibi sen eğer oyuna girip oynayabiliyorsan bi sorun yok herşey yüklü sende. ekstra bişey yüklemene gerek yok. bundan sonra cata da alsan yapacağın tek şey siteye girip cata keyi acc ne eklemek.

İsim
    PoisonTr 
    Irk

Class
    Paladin 
    Level

Realm
    Burning Legion 

Oo eyw oyunun ek paketlerinin yüklemeye gerek olmadığını sonunda anladım

İsim
    Sumptuous 
    Irk
    Human 
    Class
    Mage 
    Level
    70 
    Realm
    Burning Legion 

Alıntı PoisonTr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oo eyw oyunun ek paketlerinin yüklemeye gerek olmadığını sonunda anladım
    zaten sorun sende değil nedense bunu herkes zor anlıyor
    Uther the Lightbringer
    ''Baban burayı 70 yıl boyunca yönetti, ve sen birkaç gün içerisinde toza çevirdin.''

+ Konuyu Cevapla