Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 7 sonuçtan 1 ile 7 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: pet konusunda yardım...

Standart pet konusunda yardım...

Oyunda daha yeni olduğum için bilgi almam gerektiğini düşündüm hunter olarak başladığımdan yanımda pet verildi ancak ne olduğunu anlamadan petim öldü ben o transfer kuşlarından birine bindiğimde öldü galiba tam olarak bilmiyorum 12 level dı ayrıca satıcı dan 1 level lık yeni pet aldım ama pet olarak gözükmüyor sadece peşimden geliyor anlıyamadım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olurmusunuz?

Moderatör
    İsim
    Bigpopa 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Executus 

Spellbook'unda Revive pet adlı ability i bul. (Beast Mastery kısmına bak)
    İkonu şöyle;

Bunu kullandığında petin canlanacaktır.

öncelikle teşekkürler cevapladığınız için ama büyüyü kullansam bile petim yanımda değil nerde olduğunu bilmiyorum uçan dragona bindiğimde kayboldu anlamadım tekrar bulabilirmiyim yoksa büyü tek başına işe yaramıyor şimdi ne yapmalıyım?

Moderatör
    İsim
    Bigpopa 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Executus 

O zaman petiniz ölmemiştir, bir de Call Pet adlı ability nizi kullanın.
    İkonu:

tamam yardımlarınızla hallettim teşekkürler cevap verirseniz eğer 1 2 sorum daha olacak birincisi bende başladığımdan beri golddragon pet var ama başka kişilerde kaplan ayı falan filan var bunu nasıl yapabilirim?ikincisi 2.peti nasıl alabilirim yada yakalayabilirim böyle bişey varmı acaba?şimdiden teşekkür ederim

İsim
    Sequestre 
    Irk
    Orc 
    Class
    Hunter 
    Level
    85 
    Realm
    Tarren Mill 

Selamlar,başlangıçtan beri sahip olduğunuz pete Dragonhawk adı verilir ve Blood Elf ırkının racial petidir.Evet,maksimum 5 olmak üzere yeni petler yakalayabilirsiniz.Bu özelliğiniz oyunda 'Tame Beast' olarak geçer ve 10 level'da açılır.Bir hayvanı tame'lemek için 'Beast' kategorisinde olmalı ve o hayvan en az sizin level'ınızda olmalıdır.Yukarıda da belirttiğim üzere toplam 5 pet tame'leyebilirsiniz.Bunlar için ayrı ayrı level'lar var elbette;

Call Pet 1=1 Level
    Call Pet 2=18 Level
    Call Pet 3=42 Level
    Call Pet 4=62 Level
    ve Call Pet 5=82 Level'dir.

Aynı anda 5'den fazla pete sahip olabilirsiniz fakat en fazla 5 petinizi yanınızda taşıyabilirsiniz.Kullanmadığınız petleri Stable Master adı verilen ve genellikle Hunter Trainer'larının yakınında bulunan NPC'lere bırakabilirsiniz.

İyi oyunlar.

İsim
    Nexima 
    Irk
    Troll 
    Class
    Hunter 
    Level
    85 
    Realm
    Kor'gall 

Dungeonlarda iyi dps yapmak istiyorsan Cat veya wolf kullanabilirsin ayrıca pvp de kolaylık sağlamak amacıyla spider veya crab kullanabilirsin.

+ Konuyu Cevapla