şimdi 2 kişi wow a başlıyoruz bu server falan konusunda yardım edebilcek ve mümkünse oyunda yanında oynuyabilceğimiz birilerini arıyoruz arkadaşlar yardım edebilcek varsa bana ulaşırsa sevinirim.
şimdi 2 kişi wow a başlıyoruz bu server falan konusunda yardım edebilcek ve mümkünse oyunda yanında oynuyabilceğimiz birilerini arıyoruz arkadaşlar yardım edebilcek varsa bana ulaşırsa sevinirim.
s.a kardeş bende yeni char acıcam ama nerden baslasam bilmiyorum oyunu biliyorum ama türkler bulamayınca oynamadım siz nerde takılıcaksınız ?
Birader gelin hep beraber Twisting Nether veya Burning Legionda başlayalım işte ?
kardes üyeliğim var ama oyunu indirmem lazım beklerseniz 1 gün oke baslayalımm ha bu arada wow 1 wow 2 wow 3 benim üğeyeliğim 2 3 de siszin ?
bikaç gündür forumda görüyorum sendin sanırım wow1, wow2, wow3 diyen;
bunlarda server acısında hepsi aynı sen trial üyelikle başladın sanırım sonra süren bitince hesaba 2. bi trial üyelik eklediğin için wow1, wow2 gibi bi şecenek çıkıyo tamamen ondan kaynaklı. Bunları silebilirmiyim dersen bildiğim kadarıyla hayır eklenen hesap kalıyo ilk hesabım benimde öyleydi çünkü.
Hemen açıyım o zaman Burning Legion'da. Ama sen yeni başlamadın sanırım ?
ozman wow 3 ten giris yapam sonra oyunu indiricem beklersiniz benide umarım![]()
tamam kardess ben şuan indiriyorum oyunu kaliteli server ve charlar acalımki pisman olmayalım![]()
Dostum senin burning legionda karakterin var heralde. Biz 0 dan başlayacağız nasıl beraber olabiliriz ki ? Knighttaki gibi level different vermesinSende 0 dan açacaksan sıkıntı yok. Ben açıyorum şimdi burning legionda. Bana mesajla bildirirsen sevinirim oyuna girince.
Marty sende yükleyip girince mesaj at bana özelden.
![]()
ben sizinle birlikte birroguem sanırım 30 lwl civarındaydı onu kasıcam onla takılcam 85e kadar 85den sonra bakarım war yada rog.
ve oyun knightla karıştırma lwl dif fln(karşılaşmadım böle bişeyle ama yoktur heerelde -_-)
herneyse msn verim size ömden sizde alınbirbiriniiz msnleri konuşmak daha kolay olur mesaj sahibinede attım ömden oda ulaşır yarın bende hesabı aktif ederim yarın başlarız ?
hala oyun iniyor insin akalmdirek
Peki illa aly mi açacağız Horde olmaz mı ?
OneLove sende mesaj dan msn atarsan daha kolay haberleşiriz
Valla ben uyardım türklerden uzaklaşın diye gerisini bilmem![]()
Uther the Lightbringer
''Baban burayı 70 yıl boyunca yönetti, ve sen birkaç gün içerisinde toza çevirdin.''