Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Pre Paid Devamlılığı

İsim
    Hydrâ 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Death Knight 
    Level
    80 
    Realm
    Burning Legion 

Standart Pre Paid Devamlılığı

Selamlar geçen hafta wowun kendi sitesinden 1 aylık pre paid aldım . dün akşamda bi abim askerden geldi oda bir aylık almış önceden sonra pre paidi bitmişti döndü çara girdi pre paid var olm ekleniyormu bu her ay otomatik falan dedi bende baktım renews bide tarihi yazıor dogrumudur ?

Moderatör
    İsim
    Bigpopa 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Executus 

Prepaid aldığınızda size bir Prepaid Card Key verildi mi? Blizz storedan alınan prepaid game card ın şifresi maille yollanır.
    Veyahut siz kredi kartı ile yaptığınız ödemeyi prepaid card ödemesi ile karıştırıyor olabilirsiniz. Aradaki fark şu; prepaid game card aldığınızda size bol haneli bir şifre gönderilir, kontör kart gibi mantık olarak. Bunu hesabınıza girersiniz manuel olarak. Kredi kartı ile accountunuzdan direk oyun süresi aldığınızda kredi kartınız "accountunuzun ödeme şekli" olarak kaydedilir. Kaç aylık süre alırsanız alın, o süre bittiğinde aldığınız süre yenilenir, hesabınızdan para çekilir. Ta ki siz hesabınızın ödeme şeklini iptal edene kadar.
    Diyelimki bir aylık süre alıcaksınız; prepaid game card aldığınızda yenilenme olayı olmaz. Blizz store da var prepaid game card. Kredi kartı ile hesabınızdan direk olarak süre aldıgınızda ise, hesabınıza süreniz eklendikten sonra ödeme şeklini iptal ediniz. Yani hesabınızla kartınızın ilişiğini kesiniz. Bunu yaptığınızda hesabınız aldığınız sürenin sonuna kadar açık olacak, süre bittiğinde kartınızdan para çekilmeyecektir.

İnşallah açıklayabilmişimdir

İsim
    Meliyélla 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

aynen bence de pre-paid ten ziyade subscribe (abonelik) yapılmış gibi. Öyleyse, battle net e giriş yapıp, account a tıklayıp ordan unsubscribe seçeneğini tıklayıp devam ederek ödemeyi iptal etmek gerekiyor. Aksi halde her ay para cekmeye devam eder.

İsim
    Hydrâ 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Death Knight 
    Level
    80 
    Realm
    Burning Legion 

tamamdır çok teşekkür ediyorum hallettim ilginiz için sağolun

+ Konuyu Cevapla