Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 6 sonuçtan 1 ile 6 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Talent Değişimi

İsim
    reyis 
    Irk
    Orc 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Spinebreaker 

Lightbulb Talent Değişimi

Arkadaşlar merhaba öncelıkle bazı sorularım var

1-enhancement shamandım ve elemantale gectım lvl(80) ve ustumde cok az ıntellect var halen cogu agılıty ve stamına .ıntellect ıtemlerı nerelerden toplıcam (vendor yok yada dusuk level dungeon bazen dusuyor)

2.rotasyonu nettten baktımona gore dızdım fakat az dps yapıyorum

3.healt yuksek mana az ve mana sıkıntısı yasıyorum

onerılerınızı ve yardımlarınızı beklıyorum
    Selama ashal'anore

İsim
    Amet 
    Irk
    Orc 
    Class
    Death Knight 
    Level
    85 
    Realm
    Sylvanas 

Lvl 80'im yazmışsın. Acaba Cataclysm almadın mı?
    Eğer aldıysan bu level çok güzel hem talent değiştirmek hem de itemlarını yenilemek için.
    Hemen git Mount Hyjal'dan başla yeni expansion'ın questlerine, gelen itemlar'dan sadece Int'lileri seç. Mail ya da Leather ya da Cloth farketmez ilk etapta. Sonradan sadece Mail'leri tercih edersin. Önce bir hepsi int yap. Çünkü Int ne kadar yükselirse Spell Power'ın yükseleceğinden hasarın da yükselecek, ayrıca mana miktarın da artacak. Zaten dibine gelen adamlara rootlayan totemi koy geri zıpla, sana vurmalarına izin verme, cloth mu gitmişsin leather mı çok önemli değil ilk etapta. Ha sonra tabi hepsini mail yap. Ideali o.

İsim
    reyis 
    Irk
    Orc 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Spinebreaker 

cataclysm var maın caracterım 85 dk zaten bu 2 karakterım o zaman bu gun mount hyjal gıdıyorum baska bılmem gereken bısey yada bılıyorsan guzel bır rotasyon verebılır mısın
    Selama ashal'anore

İsim
    Amet 
    Irk
    Orc 
    Class
    Death Knight 
    Level
    85 
    Realm
    Sylvanas 

Rotasyon net şudur diyemem, benim oynadığım elemental shaman alt 78 falandı.
    Fire dot'un var onu mob'un üzerinde tutuyorsun. Lightning shield'un var onu kendi üzerinde tutuyorsun. Sonra Lightning atıyorsun. Shield'in 9 stack olunca da Earth Shock vuruyordun. Yanlış hatırlamıyorsam böyle.
    Mob'ları da kendinden uzak tutumak için 1 Geri iten bir ability var. 1 de rootlayan totem'in var.
    Bak sana süper bir add on tavsiye edeceğim. Ben herhangi bir alt açtığımda bunla level'lıyorum. Rotasyonu falan direk öğretiyor.
    http://www.curse.com/addons/wow/ovale
    Ovale Spell Priority.
    Sırayla nelere basman gerektiğin gösteriyor. Optimal rotasyon öneriyor.
    Hem de her class.
    Tamam sırf buna bakıp mükemmel oynarım diyemezsin. Bir class ile ilgili öğrenilmesi gereken çok şey vardır.
    Ama buna bakıp millet atıyorum 10k dps yaparken sen 2k yapmazsın. Class'ını olabildiğince doğru oynarsın.

Bir de ilerde neye reforge yapıyım ne gem takıyım noktasına gelirsen de şu mükemmel siteye bir göz at.
    http://www.askmrrobot.com/

Walla benden bu kadar

İsim
    reyis 
    Irk
    Orc 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Spinebreaker 

Ne kadar tesekkur etsem az sana : ) pekı sımdı 82 oldum fakat sadece cata dungeonlar var bu burnıng crusade yada lıck kıng dungeon- heroıc olsun dıgerlerı olsun onlarada gırmek ısterdım ama bıldıgım kadarıyla artık sadece yanıma bırılerını alıp manuel gırebılıcem dıme ?
    Selama ashal'anore

İsim
    Amet 
    Irk
    Orc 
    Class
    Death Knight 
    Level
    85 
    Realm
    Sylvanas 

Evet aynen öyle.
    Zaten oralardan gelecek itemlar bir işine de yaramayacaktır. Yeni Dungeon'lardan mavi itemlar peşinde koş.
    85 olunca zevk için bir gezersin bir ara.

+ Konuyu Cevapla