Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: DPS olmak istiyorum.......

Standart DPS olmak istiyorum.......

Bilir arkadaşlar ki ben en az bilenlerden biriyimdir sanırım , sadece 2 yıl önce bir warrior dual 2 h uğruna 45 e kadar kasmıştım sonra zaman oyunu aldı benden. şimdi de DPS olmak istiyorum fakat race ler değişmiş , nerfler gelmiş ki yine gelecek biliyorum , fakat şuan DPS olarak uygun race ve class vee meslekler hangisi olur acaba ????? direk hepsini yüklicem cata ya kadar??????

teşekkurler

Moderatör
    İsim
    Temhem 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Wildhammer 

Bir çok sınıf DPS olabilmekte. Pala, DK, Warlock vb.

Fakat eskisi gibi mesleklerin + getirilerinden söz edilemez. WoLK öncesi BS + minig kasan bir Paladine BS den kaynaklana +STR gelmesi olayı yok.
    <-<-<--->->->

MSN, Yahoo Messenger, ICQ, AIM ve benzeri chat/mesajlaşma programı, veyahut sosyal paylaşım sitesi kullanmıyorum.

Eğer dps meterdaki durumun seni ilgilendiriyorsa ki sadece dps oynamak istiyorsan mecbur ilgilendirecektir.Ne yaparsan yap Hybrid ya da yarı hybrid sınıf açma.Her ay gelen nerfler bufflar bunaltır seni.

Bence aç bir rogue ya da mage nerf bile gelse top 5'den aşağı düşmezsin raid liderin de sizi bench'e alıcaz Seymen bey diyemez bu kadar basit.

Rogue için en uygun meslekler:Skininning-Leatherworking
    Mage içinse:Enchanting-Tailoring'dir.

İsim
    Amet 
    Irk
    Orc 
    Class
    Death Knight 
    Level
    85 
    Realm
    Sylvanas 

Ben de şöyle yaklaşıyım:

Evet eğer ilerde raid'lere gireceğim. Bir guild ile oynayacağım, en yüksek DPS'leri yapmak istiyorum, chartlarda tepede olmak istiyorum, bu oyuna hayatımı vereceğim diyorsan şu anda şu class'lar: Mage, Rogue, Warlock
    Bunlar tam dps class'ları ve hakikaten de Heroic Raid'lerde genelde tepedeler.

Ama herşey DPS değil. Class'ının oynama zevki ayrı bir şey. Ben mesela priest, mage, warrior, druid, paladin, rogue, shaman, death knight oynadım bu oyunda ve en sonunda döndüm dolaştım Death Knight'a. Warrior oynama imkanım olsa onu oynarım ama şu anki guild'imde warrior çok yer bulamam raidlerde.

Bence mage ve rogue baya bir sıkıcı olabiliyor oynaması. Pve olarak konuşuyorum. Pvp tecrübem çok yok.
    Eğer sen zaten oyuna az zaman ayırabilen, ben anca bilmem kaç ayda bu karakteri level'larım dersen. Warrior'a ve Fury Warrior ile devam et.
    En zevkli level'lamamı Fury Warrior ile yapmıştım.

Bir mob'dan diğerine charge charge intercept. Sürekli kendini bir heal'leme durumu. Çok zevkli idi.
    Tavsiyem Warrior ile level'laman.

+ Konuyu Cevapla