Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 13 sonuçtan 1 ile 13 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Dragon Soul Nerfleri

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Standart Dragon Soul Nerfleri

31 Ocak tarihinden itibaren Dragon Soul raidi nerfleniyor.Aslında tam olarak nerf demek doğru olmaz çünkü eğer siz isterseniz nerflenecek, istemezseniz mevcut seviyede kalacak.Bu nerf heroic ve normal mod için geçerli olacak, LFR için nerf söz konusu değil.Yapılan açıklama şu şekilde ;

31 Ocak günü bakım sırasında Dragon Soul raidi Power of the Aspects spelli ile kuşatılacak, tüm düşmanların canları ve yaptığı hasarlar %5 düşecek.Bu spell gittikçe daha güçlü hale gelerek seviyeyi daha kolay hale getirecek.Bu spell hem normal hem heroic mod için geçerli olacak, LFR seviyesine etki etmeyecek.

Bu spellin verdiği buffu kullanmamak için Dragon Soulun girişinde bulunan Lord Afrasastrasz ile konuşabileceksiniz ve Dragon Aspectlerin yardımını almayarak devam edebileceksiniz.Firelands ve ICC raidinde ilerleme kat etmiş olanların endişelenmesini gerektirecek bir durum yok, bu buff sayesinde tecrübesiz oyuncularında ilerleme kat etmesine olanak vermek istiyoruz.Bazı sebeplerden dolayı grubun çeşitli savaşlarda zorluk yaşaması halinde seviyeyi düşürüp, sadece istedikleri bossu o şekilde geçebilirler.Bu sayede istedikleri ilerleme ve geara ulaşmalarıda kolaylaşmış olur.ICC de oyuncuları dereceli olarak bufflamıştık, ve bu yavaş ilerleme (ve buffu iptal edip alma seçeneği) faydalı olmuştu, bu sayede oyuncular karakterlerini daha iyi tanımış ve raidi terk ettiklerinde kendilerini daha zayıf hissetmişlerdi.Firelands için oyuncuları bufflamak yerine içeriği zayıflatarak aynısını yapmayı denedik ancak seviyeyi sadece bir seferde düşürdük, bu zor seviyede devam etmek isteyen bazı oyuncular tarafından karşı çıkılan bir durum olmuştu.Dragon Soul ile hem içeriği nerfleyerek hemde oyuncuları güçlendirerek bunların her ikisini birden yapmak istiyoruz, tabiki oyncuların isteği doğrultusunda Lord Alfasastrasz ile konuşmaları halinde.Umarız Dragon Soul sizin için hâlâ eğlenceli olur ve son değişiklik bossu daha zor seviyede yenmeye veya sadece bir sonrakine geçmeye teşvik eder

Kaynak

Kod:
    http://us.battle.net/wow/en/blog/4326384

Oyun hakkındaki genel sorularınızı özel mesaj ile değil, konu açarak sorunuz.

İsim
    Elere 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    80 
    Realm
    Darksorrow 

zor olarak bitirmenin ayrıca bir ödülü olması lazım eger böyle bir degisiklik yapıyorlarsa. basit bir achi bile yeter. bu oyun bu kadar kolay olmamalı.

İsim
    Ophthalamia 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Defias Brotherhood 

zor yoldan kestiğim bossun getiri ile kolay yoldan kestiğim bossun getirisi arasında eğer achi ya da gear farklılığı yoksa neden kolayı varken zoru yapayım?
    iki taktik okumaktan, iki tane statı yan yana getirip gearı dizemeyen ardaşlarımız zaten lfr yaparak eğleniyor, normal kısma nerf getirmenin manası nedir ki? amaç herkes raid yapsın değil miydi? herkes de lfr ile raid yapıyor zaten..

şimdi bir kaçımız, blizzin her yeniliğine hep karşı çıkıyorsunuz diyecekseniz ama, ben anlayamıyorum bu mantığı özür dilerim.

LFR diye birşey getirmişken neden normal ve heroicler nerfleniyor anlamıyorum.Sonuçta benim şu anda gördüğüm şey LFR=easy mode,Normal adı üstünde normal,Heroic=hard mode.

Eee?O zaman tabiki de millet zorlanacak.Normaller lfr zorluğuna yaklaştıktan sonra normale girmenin ne anlamı var?Tek amaç ilvl değilse tabi...

Blizzard artık iyice insanların item lvl hırsını besliyor.Şu Ghostcrawler ve ekibi kabak tadı verdi iyice.

İsim
    Ophthalamia 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Defias Brotherhood 

bence lfr sistmi de nerflenmeliydi. hatta ultraxionda benim yerime ortadaki butona basan bir ejderha görevlendirilse çok iyi olurdu. aah blizz ah!

İsim
    Amet 
    Irk
    Orc 
    Class
    Death Knight 
    Level
    85 
    Realm
    Sylvanas 

Ben şöyle bir açıdan bakmak istiyorum.
    Bu nerflemeyi Guild'lerin devam etmesi, dağılmaması için yapıyorlar.
    Hepimizin başına gelmiştir. Guild'iniz bir yerde takılır, sürekli wipe yer, progress durur.
    Sonra raid'e sign up'lar azalır. Raid çıkmaz hale gelir. Sonra da disband ya da inactive olunur.

Wow bir multiplayer oyun, sosyal bir oyun. Guild'lerin yaşayabilmesi gerek. Hem de sadece hardcore değil, her çeşit her varyasyon guild.
    Bunu sağlamanın da tek yöntemi, oyuncuların belli bir hedef etrafında birleşmeleri. Raid bosslarını belli bir tempoda kesmek.
    Bu yolda tümseklere denk geldiklerinde sadece yavaşlayıp tümsekleri atlayabilmeleri gerekiyor. Full tümsekde durursanız arabadan inersiniz.

Blizzard bunu belli bir süre sonra nerf getirerek sağlayacağını çözmüş durumda.
    Bence doğru yapıyorlar.

Siz zoru kesmek istiyorsanız, girin full hardcore bir guild'e orda takılın.
    Mesela bizim servar'da heroic deathwing'i kesen guild, kesmeden önce 18 saat aralıksız raid yapmış. Sadece 5 dakikalık tuvalet ve 15 dakikalık yemek molaları vermişler.
    Şahsen ben bunu yapamam. Yapmam da.
    Ama heroic raid da yapmak istiyorum. Nedir? Haftada 3-4 gece 4'er saatten. Olduğu kadar.

Nerf gelmesi benim gibiler için iyi bir şey yani.

Not: Benim gözümde LFR sadece alt'lar için girilen. Ya da can sıkıntısı için girilen bir şey. Kesinlikle guild olmakla, raid yapmakla alakası bile yok.

İsim
    Ophthalamia 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Defias Brotherhood 

bence normal ve hc raidlerine nerf gelsin diye beklemek, kişinin, oturduğu yerden nerde bu devlet diye serzenişte bulunmasıyla aynı durumdur.

ben de bir casual guildindeyim hem de en hardından. warmasterda wipe fest olur diye bosu denemiyroduk bile. ama sonra ne oldu, insanlar gearlanınca, taktikleri daha detaylı okuyunca biz geçen hafta wipesız warmasterı kestik.
    öncelikle şunu bir açıklığa kavuşturalım, preogresste tıkanılıyor, iyi dps yaparak bosslar inemiyor, guildler dağılmasın herkes her itemi alsın diye emek verilerek oynanan oyunlar nerf ile ne yaptığını bilmeyen insanların maskarası olamaz, olmamalı, ama oluyor. hiç kimse eşit değildir, eşit olamaz. ne gerçek hayatta ne oyunda. biz en kuvvetlisinden bir casual guildi olarak bu haftaki hedefimiz spine of dw idi. oysa bu gelen nerften sonra konuşuruz babalar gibi genç yiğidimizle, koştura koştura keser geliriz dwyi. peki ya sonra ?

madem sen nerflenen oyunda oynamamak istiyorsun o zaman konuşma elemanla wipe yiye yiye git de denilebilir. ama bu sefer de haksızlık şöyle ortaya çıkıyor, adam bir elinde yarım ekmek diğer eliyle click yaparak item topluyor, ben hala zor modda spine of dwyi kesmeye çalışıyorum. bu nasıl iş ?

İsim
    Dour 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

Zaten blizz oyunu her geçen gün kolaylaştırıyor bilmiyorum farkındamısınız en küçük çocuğun dahi rahatlıkla oynayacağı hale geldi ve bu hiç hoş gözükmüyor mist of pandaria ile de daha kolaya doğru gidiyor talentin içine ettiler kim bilir karşımıza daha ne kadar kolay raidler gelicek

Alıntı Ameth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben şöyle bir açıdan bakmak istiyorum.
    Bu nerflemeyi Guild'lerin devam etmesi, dağılmaması için yapıyorlar.
    Hepimizin başına gelmiştir. Guild'iniz bir yerde takılır, sürekli wipe yer, progress durur.
    Sonra raid'e sign up'lar azalır. Raid çıkmaz hale gelir. Sonra da disband ya da inactive olunur.

Wow bir multiplayer oyun, sosyal bir oyun. Guild'lerin yaşayabilmesi gerek. Hem de sadece hardcore değil, her çeşit her varyasyon guild.
    Bunu sağlamanın da tek yöntemi, oyuncuların belli bir hedef etrafında birleşmeleri. Raid bosslarını belli bir tempoda kesmek.
    Bu yolda tümseklere denk geldiklerinde sadece yavaşlayıp tümsekleri atlayabilmeleri gerekiyor. Full tümsekde durursanız arabadan inersiniz.

Blizzard bunu belli bir süre sonra nerf getirerek sağlayacağını çözmüş durumda.
    Bence doğru yapıyorlar.

Siz zoru kesmek istiyorsanız, girin full hardcore bir guild'e orda takılın.
    Mesela bizim servar'da heroic deathwing'i kesen guild, kesmeden önce 18 saat aralıksız raid yapmış. Sadece 5 dakikalık tuvalet ve 15 dakikalık yemek molaları vermişler.
    Şahsen ben bunu yapamam. Yapmam da.
    Ama heroic raid da yapmak istiyorum. Nedir? Haftada 3-4 gece 4'er saatten. Olduğu kadar.

Nerf gelmesi benim gibiler için iyi bir şey yani.

Not: Benim gözümde LFR sadece alt'lar için girilen. Ya da can sıkıntısı için girilen bir şey. Kesinlikle guild olmakla, raid yapmakla alakası bile yok.
    Şimdi şöyle eğer oyundaki normal bosslar oyunun %5-6'sı tarafından kesilebiliyor olsaydı ya da imkansız derecesinde zor olsaydı nerf gelmesini anlardım.Ama DS Normal insanlar stacklendiği sürece gayet de progress'in devam edebileceği bir sisteme sahip.

Herşeyden önce asıl sorun insanların itemlara hemen kavuşmak istemesi.Kimsenin progress iplediği yok yani.

Benim ev arkadaşım wow'u bırakmadan önce guildi ile Blood Queen'de tıkanmıştı şu ısırma işini beceremeyen adamlar ve bayanlar yüzünden.Her yol denendi ama yok 25 man'deki 15 kişi yapamazsa bu ısırma ve air phase'den sonra birbirine uzak durma işini olmuyor malesef.

Normalde pes etmeleri gerekebilirdi ama 7-8 hafta sonra indirdiler.Hiç kimse ağlamadı,birbirine suç atmadı ve kestiklerindeki sevinç 10 man LK kestiklerinden çok farklıydı.

Şimdi bunu başarmalarının iki sebebi var
    1-pes etmediler
    2-BQ'e gelene kadar olan bosslardan düşen itemlar + vendor'dan point ile aldıkları eşyalar ile üzerlerini düzelttiler.

Kısaca araya Noel tatili girdiği için guildlerin progresslerine 2 hafta ara verdiği bir raid'e çıktıktan 1-1.5 ay sonra nerf getiren firmaya ben sadece "OHAAA" derim.Bırak da insanlar bir denesin,progress'in zorluğunu görsün,sadece item için oynamasın.

"Bir de Siz zoru kesmek istiyorsanız, girin full hardcore bir guild'e orda takılın."

ben bu tarz söylemleri hoş bulmuyorum aynı şekilde burdan biri çıkıp "o zaman sen de kolayı istiyorsan guildin ile LFR yazıl normallerde işin ne" diyebilir.Bu tarz söylemler ile çıkış yolu bulunamaz bence.

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Bana göre bu nerf gereksizden çok daha öteydi.Ben deathwingi ilk haftadan beri farmlayan birisi değilim, nerf gelmeden 2 hafta önce destroyer's end yapabildim.

Biraz önce 8/8 raidi tamamladım pug grup ile.Saat 8 civarında raide başladık ve bir hata yüzünden 8 boss boyunca sadece bir kez wipe yiyerek tüm raidi 3 saatte bitirdik.Bence olması gereken bu değil, koskoca ek paketin son raidi 3 saatte halledilmemeli.

Eğer amaç yeni oyunculara item kazandırmaksa zaten LFR den dg seviyesinin üstünde itemler geliyor.Eğer amaç tittle ise LFR yi bitirenede bir tittle verilir.

Benim aktif olarak oynadığım 3 karakterim var, priest shaman ve paladinim.Priest ve shamanımda raidi kolaylıkla yapabilecek seviyedeyim, nerfle veya nerfsiz.Paladinimde ise isterse full heroic itemli olsun, shamanımla oynadığım gibi oynayamam çünkü daha paladinde yeni sayılırım ve mekaniğine, oynanışına vs. hiçbirşeyine tam olarak hakim değilim.Kısaca raidlere gitmeye cesaret edemiyorum.Blizzardın yapmaya çalıştığı ise benim paladinimle olan durumumdakilere raidi yaptırmak.Ama böyle olmamalı, classına hakim olmayan adam o raide gitmemeli.

Bana göre nerf sadece dragon soul için değil, hiçbir raid için olmamalı, gerek patch zamanı, gerek patch geçtikten sonra.Daha 3 ay öncesine kadar herkes FL için uğraşıyordu, bugün FL nin yüzüne bakan yok.Zaten yeni tierler geldikçe ister istemez oyuncular bufflanıyor, üstüne raidi nerfleyince dungeon yapmaktan farkı kalmıyor eski raidlerin.Şimdi bana göre DS de o durumda, raidi bu şekilde 3 saatte bitirdiğimi görünce hiçbirşey bilmediğim paladinimle bile raide gitmeyi düşündüm.

Kısaca özetlemem gerekirse, DS şu an 85 ol, aynı hafta birkaç 4.3 dg si yapıp item topla git bitir durumunda.Ne class hakimiyeti, ne sağlam itemler, ne raid tecrübesi ne de başka birşey gerekiyor.Güzel bir grup bulduğunuzda 5 kişi yarı slacker, 5 kişi pro olarak oynayıp o raidi bitirebilirsiniz.

İsim
    Amet 
    Irk
    Orc 
    Class
    Death Knight 
    Level
    85 
    Realm
    Sylvanas 

Sanırım nerf'in bir oyuncuyu nasıl etkilediği, oyun içinde durduğu nokta ile çok alakalı.

1. Oyuncu: Deathwing'i Normal modda ilk bir iki ay içinde anca öldürmüş, ya da henüz öldürememiş öldürmeye çok yakın. Bu oyuncu nerf geldikten sonra Death Wing'i anında öldürecekse üzülebilir. Uğraşarak edinebileceği güzel bir başarı elinden alınmıştır.
    2. Oyuncu: Anca LFR yapabilen, çok çok nadir Normal mode yapabilen bayağı bir casual oyuncu. Nerf'e sevinebilir. Normal'de zor görebileceği veya öldüreceği boss'ları görecektir, öldürecektir.
    3. Oyuncu: Deathwing'i Normal modda zaten ilk hafta öldürmüştür. Hard Mode'lara başlamıştır. Önünde sağlam gear check'ler ve zorlu boss'lar vardır. Full hardcore olmadığı için de bir noktada takılacaktır. Nerf gelmesi progress'in devamını sağlayacaktır. Nerfe sevinmez, hoplayıp zıplamaz, ama iyidir hoştur, gereksiz onlarca yiyeceği wipe sayısı azalmıştır. (Ben sanırım bu noktadayım. Ben iş nedeniyle Erzurum'daydım katılamadım. Ama guild'im son 2 haftadır wipe yediği ve nerf gelmeseydi daha muhtemelen bayağı bir süre wipe yemeye devam edeceği Heroic Ultraxion'u bu hafta kesmiş mesela. Anlattığım örneğe birebir uyuyor bu durum.)
    4. Oyuncu: Full Hardcore'dur. Belki de öldürmüştür DeathWing'i heroic ve nerf'ü de umursamaz. Ya da ramak kalmıştır. Uyuz olur başarısı elinden alındığı için.

Benim durduğum noktadan:
    LFR: Tamamen bir şaka. Yukardaki arkadaşın dediği gibi bir elinizde yemek, tek elle oynayabilirsiniz.
    Normal: Gayet kolay. Arkadaşın örnek verdiği gibi hoplaya zıplaya da Death Wing kesilmiyor ama, konsantre olmanız lazım yine. Stres yok, wipe yok, genelde her şey one shot. Loot'la geç.
    Heroic: Gear Check, Player Check, Stupidity Check, Healer Check, Tank Check, Dps Check.
    Eğer Vanilla ve Burning Crusade'teki Raid zorluğunu arıyorsanız sadece Heroic yapmanız gerek. Normal raid modu ile eski raidleri, oyunun eski halini karşılaştırmamak lazım. Ben vanilla'dan beri oynuyorum, çoğu raid'i kendi zamanında yaptım. Eskiden Blizzard sadece Heroic zorlukta raid yapıyordu. Şimdi ondan kolay 2 zorlukta daha raid yapıyor. Çünkü efendim, millet eşiyle oynuyor, çünkü efendim çoluk çocuk oynuyor, çok casual adamlar oynuyor, noob'lar oynuyor (hiç de sevmem bu söylemi ama, varlar maalesef) vs. vs. vs. Blizzard'da tabi ki kimseyi küstürmek istemiyor, hepsinin parasını cebine indirmek istiyor. Böyle bakmak gerek olaya.

Bu arada şunu da ortaya koymak gerek.
    Nerf öyle bir anda ilk haftadan herşeyi bebek oyuncağına çevirmiyor.
    Yavaş yavaş geliyor nerf. Tamam en son noktaya ulaştığında muhtemelen herşey anında inecek ama daha ilk haftada da nerf geldi, indiremediğimiz bütün boss'ları indirdik diye bir durum yok yani.

Alıntı Ameth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım nerf'in bir oyuncuyu nasıl etkilediği, oyun içinde durduğu nokta ile çok alakalı.

1. Oyuncu: Deathwing'i Normal modda ilk bir iki ay içinde anca öldürmüş, ya da henüz öldürememiş öldürmeye çok yakın. Bu oyuncu nerf geldikten sonra Death Wing'i anında öldürecekse üzülebilir. Uğraşarak edinebileceği güzel bir başarı elinden alınmıştır.
    2. Oyuncu: Anca LFR yapabilen, çok çok nadir Normal mode yapabilen bayağı bir casual oyuncu. Nerf'e sevinebilir. Normal'de zor görebileceği veya öldüreceği boss'ları görecektir, öldürecektir.
    3. Oyuncu: Deathwing'i Normal modda zaten ilk hafta öldürmüştür. Hard Mode'lara başlamıştır. Önünde sağlam gear check'ler ve zorlu boss'lar vardır. Full hardcore olmadığı için de bir noktada takılacaktır. Nerf gelmesi progress'in devamını sağlayacaktır. Nerfe sevinmez, hoplayıp zıplamaz, ama iyidir hoştur, gereksiz onlarca yiyeceği wipe sayısı azalmıştır. (Ben sanırım bu noktadayım. Ben iş nedeniyle Erzurum'daydım katılamadım. Ama guild'im son 2 haftadır wipe yediği ve nerf gelmeseydi daha muhtemelen bayağı bir süre wipe yemeye devam edeceği Heroic Ultraxion'u bu hafta kesmiş mesela. Anlattığım örneğe birebir uyuyor bu durum.)
    4. Oyuncu: Full Hardcore'dur. Belki de öldürmüştür DeathWing'i heroic ve nerf'ü de umursamaz. Ya da ramak kalmıştır. Uyuz olur başarısı elinden alındığı için.

Benim durduğum noktadan:
    LFR: Tamamen bir şaka. Yukardaki arkadaşın dediği gibi bir elinizde yemek, tek elle oynayabilirsiniz.
    Normal: Gayet kolay. Arkadaşın örnek verdiği gibi hoplaya zıplaya da Death Wing kesilmiyor ama, konsantre olmanız lazım yine. Stres yok, wipe yok, genelde her şey one shot. Loot'la geç.
    Heroic: Gear Check, Player Check, Stupidity Check, Healer Check, Tank Check, Dps Check.
    Eğer Vanilla ve Burning Crusade'teki Raid zorluğunu arıyorsanız sadece Heroic yapmanız gerek. Normal raid modu ile eski raidleri, oyunun eski halini karşılaştırmamak lazım. Ben vanilla'dan beri oynuyorum, çoğu raid'i kendi zamanında yaptım. Eskiden Blizzard sadece Heroic zorlukta raid yapıyordu. Şimdi ondan kolay 2 zorlukta daha raid yapıyor. Çünkü efendim, millet eşiyle oynuyor, çünkü efendim çoluk çocuk oynuyor, çok casual adamlar oynuyor, noob'lar oynuyor (hiç de sevmem bu söylemi ama, varlar maalesef) vs. vs. vs. Blizzard'da tabi ki kimseyi küstürmek istemiyor, hepsinin parasını cebine indirmek istiyor. Böyle bakmak gerek olaya.

Bu arada şunu da ortaya koymak gerek.
    Nerf öyle bir anda ilk haftadan herşeyi bebek oyuncağına çevirmiyor.
    Yavaş yavaş geliyor nerf. Tamam en son noktaya ulaştığında muhtemelen herşey anında inecek ama daha ilk haftada da nerf geldi, indiremediğimiz bütün boss'ları indirdik diye bir durum yok yani.
    LFR şaka falan değil olması gerektiği gibi.Bütün Blizz forumları LFR'nin böyle olacağını tahmin ediyordu böyle de oldu.Yani Blizz ne yapacaktı TBC ayarı raid yapıp yeni başlamış oyuncuları Trollerin,scammerların arasına mı salacaktı?Priestin life-grip skili ile milleti platformun ucuna çekip aşağı atan adamlarla kaynıyor LFR.Bu adamlar ile zor bir raid koysaydı Blizzard zaten bir tarafımla gülerdim.O zaman Raid finder değil Fail Finder olurdu zaten.

DS ile ilgili en büyük problem fightlar stacklenme gerektiriyor(bu tarz fightlardan nefret ediyorum).Healer olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki Zon'ozz tam bir healer kanseri.Ama bununla beraber Normallerde düzgün bir raidin sorun yaşayacağını sanmıyorum.Heroic mod raidler için %5 ya da %10 nerf yerine bosslara özel nerf'i tercih ederim ben.Yani insanların zorlandığı mekanikler gevşetilebilir ya da enrage time'lar 1-1.5 dk artırılabilir.Ama bu tarz bütün raid için %5-%30 nerf olayı bana doğru gelmiyor.İcc'de aynı olayı yaptılar Loot-Ship adında bir encounter'a kavuştu millet.

Herneyse herkesin bir Method,Paragon üyesi olmadığı ortada dolayısı ile HC modlara getirilen nerfler belki yerinde ama Normaller neden nerflendi?Blizz bana bunu istese de açıklayamaz.LFR'nin olduğu bir oyunda bu tarz fightlara sahip Normal mod nerflenmemeli abi...

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

28 Şubat tarihinden itibaren bu nerf %10 oranında etkili olacak.

+ Konuyu Cevapla