Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 6 sonuçtan 1 ile 6 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: solo yardım!!!

İsim
    Cørvus 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Xavius 

Standart solo yardım!!!

merhaba sürekli internette görüyorum dk yok bunu sololadı yok bunu sololadı o boss sololandı bu sololandı diye geçen bir internet sitesinde okudum fakat açıklama yoktu yeni gelen patch ile artık paladinlerin de bossları tek başına yatırabilme olasılığı arttı diye ama açıklama yoktur sizce paladinin solo alması için ne gibi özelliklerinin olması gerekir hangi spec kaç item levelı ekstra ne gibi özelliklerin olması gerekir?

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Prot olarak sololayabilirsin.Zaten DK larda blood yani tank speciyle sololuyor genelde.DPS olarak biraz zor.

Oyun hakkındaki genel sorularınızı özel mesaj ile değil, konu açarak sorunuz.

İsim
    Cørvus 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Xavius 

peki benim şimdi first specim retri hayatımda hiç prot için hiç bir fikrim yok kapsamlı bir rehber var mı?

İsim
    Ophthalamia 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Defias Brotherhood 

evet shehrazad, böyle bir rehberimiz var mı ? =)

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

http://eu.battle.net/wow/en/characte...eypna/advanced

Bu benim paladinim.85 e kadar prot olarak oynadım ama leather agility heirloomlarıyla.Pelerinim dahil tüm heirloomlarım agilitydi.Dungeonlarda çok fazla söylenen oldu ama genel olarak dungeonları iyi idare ediyordum.85 olunca ilk işim holy e dönmek oldu.Mainleriminde yardımıyla birkaç parça boe toparlayıp paladinime gönderdim ve hemen ardından normal cata hc lerine başladım.Birkaç cata hc sinden sonra zandalarilere gittim ve 85 olduktan 1 hafta sonra ilvl ım 365 civarındaydı.Daha sonra 4.3 patchi geldi ve yine mainlerime odaklanmaya başladım, şimdilik paladinimle sadece valor cap yapıyorum.

Kısca diyeceğim o ki, ben heal konusunda daha iyiyim, tank ve dps i pek beceremiyorum.Benim gibi birisi bile leather agility heirloomlarıyla tanklayabildiyse herkes tanklayabilir.Rotasyon veya stat önceliği olarak kesin birşey söyleyemem ama bossları sololamak için yapmanız gereken en önemli şey defansif spellerinizi ve cooldownlarınızı doğru zamanda kullanmak.Dediğim şekilde kasarken sadece 1dps ve ben olarak violet hold daki son bossu normal seviyede kesebilmiştik.

Oyun hakkındaki genel sorularınızı özel mesaj ile değil, konu açarak sorunuz.

Paladin retri ve prot olarak cataclysm başında çok güzel solo boss kesimi yapıyordu.Ancak Word of Glory'e gelen Cd nerfi yüzünden artık çok zor.En azından eskisi kadar rahat yapamazsınız.

Herşeye rağmen hunter bana göre Turtle pet ile Dk'dan bile iyi solo raid yapabilir.Ama oyunculuğu sağlam olması gerekir.

+ Konuyu Cevapla