vendoru var mı ?
vendoru var mı ?
bir yerde bulmuştum hatta 2 yönlüde olabiliyormuş dedim..ama neredeydi vendoru bir türlü hatırlayamıyorum...???
benim bildiğim olmuyoconquesti kasmak cok kolay olduğu icin bliz yapmamıştı
anca valoru conqueste cevirebiliyosun.
valora hiçbirşey çevrilmez ama conqeste valordan değişiliyo ogrimmardan ortadaki kulenin içinde orda valor quertermasterda
teşekkürler....![]()
ilk zamanlar cevriliyordu conquest puanla item alınan vendordan ama kardırdılar
şu an için valor puanlarımızla conq. puan alabiliyoruz. fakat conq. puanlarımızla valor puan alamıyoruz.
dün alt karakterimle yanlışlık sonucu (artık nasıl bir yanlışlıksa, kendimi hala affedemiyorum) valorlarımla, conq paun aldım. halbuki tam tersini amaçlamıştım (aşık da değilim.) hemen bir ticket attım. sağolsun gm'nin biri hızlıca dönüş yaptı. her ne kadar dikkatsizlik sonucu da olsa, ne yazık ki yaptığınız işlemi geri alamayız diyen bir mesaj attı (hiç atmasa daha az kırıcı olurdu.)
özgün açıklama şu şekilde:
Greetings Moonsafari,
You are receiving this message in response to the help petition which you submitted regarding a currency exchange error.
Sadly currency cannot be reversed once swapped, and is intended to be a permanent exchange. When they are swapped it also adjusts your caps fo the week and that's not something we can undo to perform a reversal in these cses.
It's very important that you consider item purchases carefully, as we are not able to assist with refunds in many cases when they aren't available in-game.
Regards,
Grucanix
English Game Master Team
Blizzard Europe
Valorlarla Conquest Point alımı Valor vendorunda mevcuttur. Conquestle Valor point alınması oyunda yoktur.
250 ye 250 dönüşüm gerçekleşir. Sahip oldugunuz valor miktarı ve haftalık Conquest Point limitiyle sınırlıdır.