Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 11 sonuçtan 1 ile 11 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: rogue yetenek işi mi ?

İsim
    SandMan21 
    Irk
    Worgen 
    Class
    Rogue 
    Level
    Realm
    Burning Legion 

Standart rogue yetenek işi mi ?

Beyler ben oyunda yeniyim daha önce hiç pvp raid vs. hiç yapmadım.Rogue açmaya karar verdim ama forumlardaki yorumlarda genellikle ''rogue yetenek ister , herkes yapamaz'' gibilerinden yorumlar gördüm.Sizcede rogue açsam çok mu zorlanırım ?

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Her class yetenek ister.Tauntun ne olduğunu bilmeyen, aggro tutamayan tanklarla dungeon bitiriyorum ben, bir rogue olarak sen çok daha kolay bitirirsin.Ama olması gereken bu değil, o yüzden önce daha basit rotasyonlu classlarla oynayıp oyunu genel haliyle öğrendikten sonra rotasyonu daha karmaşık olan classları oynamanda fayda var.

Oyun hakkındaki genel sorularınızı özel mesaj ile değil, konu açarak sorunuz.

İsim
    Meliyélla 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

bence hiç zaman kaybetmesine gerek yok. Hiçbir clas yetenek gerektirmez ama her clas o clasa ait tecrübe gerektirir. Rog oynamaya ne kadar erken başlarsan tecrübe kazanmaya da o kadar çabuk başlarsın.

lvl alırken clasın mantığını öğrenirsin, bg lere dg lere de girersin; hem diğer insanları incelersin hem senden bekleneni görür, anlarsın.

O yetenek ister herkes beceremez lafının Türkçesi şudur: Senin kestiğin "noob" dur, seni kesenin de "hayatı oyun" olmuştur.

İyi eğlenceler )

İsim
    Jeamia 
    Irk
    Orc 
    Class
    Death Knight 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

Sonuçta herkez Rogue oynamayı doğuştan öğrenmedi. Bütün classlar yalnızca zamanla öğrenilecek tecrübeler gerektiriyor. Özellikle bu oyun Wow ise epey bir zaman gerektiriyor

İsim
    Meliyélla 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

ve de pvp de başarı elde etmek için azcık olsun, kendi klasını bilmek yetmiyo ne yazıkki ) wow=zaman

İsim
    Dyroxs 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Grim Batol 

Benm şahsi fikrim rogue yetenekten öte tecbüre ve her melee klassda olduğu gibi ii bir fps ve ms ister.Bir melee klass için bence 200ms ile oynamak bile cok yüksek çünkü ben druidimle bi ara ferala girişim dedm 50 60 fpsde ortalama 200 ms ile bile adamın arkasında görünmeme rağmen to far away dediğini biliyorum bildin adamın içinden koşunca vurabiliodum ki çok sinir bozucusu oluo onun harici gerisi senn el becerine kalmış.Şahsen ben hiç bir melee klassda bir casterla oynadım rahatlıkla oynıyamıorum.

İsim
    Meliyélla 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

evet pek çok rog arkadaştan aynı şeyleri duydum ms 100 ün üstüne cıktı mı laglı oynuyosun demek oluyor ve kritik hareketleri yapamıyosun, rog gibi adamın önünün arkasının önemli olduğu bi clas oynanmaz oluyor.

Tabi her clasın sıkıntısı var paylaşımlı net kullandığım zamanlar ben adama frostbolt atana kadar adamın silence tan cıkıp beni kuzu yaptığını bilirim. ms yüksekse hiçbir haz almanın imkanı yok oyundan.

İsim
    Daemagor 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Death Knight 
    Level
    85 
    Realm
    Sylvanas 

Rogue artık zor felan değil sen aç oynamaya başla zaten lv85 olup itemlerini fulleyene kadar baya bi hakim olursun classa ondan sonrası addondu macroydu hallolur

İsim
    Sin 
    Irk
    Undead 
    Class
    Rogue 
    Level
    85 
    Realm
    Kazzak 

Rogue yetenek ister 3 senedir rogueyim..
    Did you think we had forgotten ? Did you think we had forgiven ?
    Behold, now, the terribLe vengeance of the Forsaken !
    Death to the scourge ! And death to the Living !
    Now, aLL can see this is the hour of the Forsaken.

İsim
    Leishmania 
    Irk
    Undead 
    Class
    Rogue 
    Level
    85 
    Realm
    Twisting Nether 

Alıntı arclen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet pek çok rog arkadaştan aynı şeyleri duydum ms 100 ün üstüne cıktı mı laglı oynuyosun demek oluyor ve kritik hareketleri yapamıyosun, rog gibi adamın önünün arkasının önemli olduğu bi clas oynanmaz oluyor.

Tabi her clasın sıkıntısı var paylaşımlı net kullandığım zamanlar ben adama frostbolt atana kadar adamın silence tan cıkıp beni kuzu yaptığını bilirim. ms yüksekse hiçbir haz almanın imkanı yok oyundan.
    100 ms olayı çok doğru normalde ms 50 60 dır benim.100 ü geçtikten sonra oynayamaz hale geliyorum.bu aralar malesef ping im ara ara yükseliyor.buda sinirlerimi alt üst ediyor.arena partnerlerime ping im yüksek ondan oynayamıyorum deyince biz hep 100 ms üstü oynuyoruz diyorlar.rogue oynamayan halden anlamıyor yeteneği her class ister ama rogue un asıl isteği sağlam bir internet ki türkiye de bu iş biraz zor.

İsim
    Locknrôll 
    Irk
    Undead 
    Class
    Warlock 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Legion 

Her class yetenek ister. Her class her class ı zorlar.. Tamamen sana bağlı.. Birdek yetenek yetmez karşındakinin neler yapabileceğini bilmekte gerekir. ona göre hamle yapman reflexlerinle oynaman gerekir.
    Warlock Oynamak Ayrıcalıktır...

+ Konuyu Cevapla