Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Retri paladin Pvp

İsim
    Sevrole 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Standart Retri paladin Pvp

bg lerde ilk üçte tamamlıyorum
    ama arena da çok kötüyüm
    arena da karşıma pala çıktığı bir pala olarak neler yapabileceğini biliyorum
    diğer claslar için nasıl bir rotasyon uygulamalıyım
    diğer claslar retri palaya nasıl rotasyonla başlar
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Belt olarak emonsteel belt buckle al, blacksmithlerin yaptığı, pantalonuna leatherworkerların yaptığı bir enchant var, adı aklıma gelmiyor ondan al, omuzluk ve kafalığına honor ile enchantlar al.Silahına eğer paran yetiyorsa landslide enchantı al.Prismatic soketine +40 str ve belt buckle ile gelecek olan sokete tekrar +40str al.

Hit oranın biraz yüksek, onu %4 civarına düşürecek şekilde hit den diğer statlara reforge yap.Özellikle mastery e.Diğer enchantlarını da değiştirmen gerekiyor ama enchanting kastığın için onu bekliyorsun sanırım.Enchantlarını Str>Resilence>Mastery>Crit>Haste şeklinde yap.

Kolyen ve relicin pve itemi, onları pvp itemleriyle değiştir.Pve olarak küpe alabilirsin, human racial gerektiği yerde işini görür ve pve trinketi pvp trinketine göre üstünlük sağlar.

Enchantlar dışında pek eksiği yok, gemler yerinde olmuş genel haliyle.

Taktik olarak kanatları healerlara sakla (eğer varsa) ve önce ne olursa olsun takım arkadaşınla birlikte healeri nukeleyin.Healer yoksa takım arkadaşınla anlaşarak cd leri aynı kişide kullanın.

Rotasyon olarak kanatları, inqusionu ve zealotry i iyi takip etmen gerekir.Aynı zamanda interruptları zamanında yapmalısın.Interruptun yeterli olmadığı yerler için hammer of justice ve repentanceyi sakla.Özellikle healer kolay ölmez ve ölmediği sürece yenilmez, o yüzden healeri her şekilde rahatsız etmeniz gerek.

Diğer classlara karşı rotasyon değişir, önemli olan karşındaki classı tanımak.Örneğin priest mind flay yaptığı sürece hızını yavaşlatır ve yaklaşamazsın, bu gibi durumlarda hand of freedom kullanman gerekir.Veya hunterlar uzaktan saldırdığı için bir plan yapıp anında yakınına gidebilmen gerekir, bunun içinde en iyi yöntem uzağındayken judgement atıp yanına gidince hemen hammer of wrath ile stunlamaktır gibi.Karşındaki classı tanıdıktan sonra rotasyonlarda ona göre oturur.

Oyun hakkındaki genel sorularınızı özel mesaj ile değil, konu açarak sorunuz.

İsim
    Sevrole 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

bu kadarını beklemiyordum yorum konusunda teşekkürler
    enchant konusunda haklısın mesleği tamamlayıp söylediklerin gibi uygun encantları yapıcam
    pve ler takılı gördüğün için "mastry crit haste vs" biraz karışık pvp yi takıp söylediklere göre düzenleme yapıcam
    taktik konusunda söylediğim gibi pala ve sayende priestlere karşı bi taktik geliştirdim
    mage hunter de bazen odundan farksızım farklı claslarıda biraz öğrenmekte fayda var onu öğrendim
    biraz düzenleme yapıp sizden yine değerlendirmenizi isterim teşekkürler

+ Konuyu Cevapla