Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: prot pala rotasyon yardımı

İsim
    Hitmachine 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    80 
    Realm
    Alonsus 

Standart prot pala rotasyon yardımı

Arkadaşlar bugüne kadar hiç tank oynamadım ve denemek istedim.prota döndüm. retri oynuyodum önceden.sizden ricam prot pala nasıl kullanılır. kabacada olsa nelere dikkat etmem lazım.araştırdım ve açıklayıcı bişey bulamadım.protla gelen skilleri retrideki gibi kullanınca mana bitiyor. tamam glyplarım retriye göre şuanda ama glaypla alakası pekyok gibi genel olarak çok mana gidiyor.ben retrideki skillerin hangisine ihtiyaç duycam hangisi artık işe yaramaz bunları öğrenmek istiyorum. videoda izledim ama pek çözemedim açıkçası. ingilizcem okadar iyi değil. kısaca prot pala tank rehberi varsa veya açıklayacak arkadaş varsa çok memnun olurum .şimdiden teşekkürler.

İsim
    Hitmachine 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    80 
    Realm
    Alonsus 

arkadaşlar yukarıdaki rehberden biraz bişey çıkarttım kafamda ama yinede hiç tank oynamamış birine göre biraz karışık eğer konu kirliliğine neden olduysam kusurabakmayın.

İsim
    Siempre 
    Irk
    Troll 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

pek ayrıntılı anlatamam ama kısaca bahsedeyim.
    80 levelsin sanırım cata yok sende level atamıyorsun

85 prot palada genelde 23-26K arası mana bulunur. buda zaten yeterlidir.
    senin levelde manayı biraz artırabilrisin

gear ına baktım senin ağırlıklı yan statın dodge ve parry olması lazım sen resillance(pvp için) dahil çok çeşitli stat kullanıyosun. o itemleri değiştirmeye bak.

skill isimleri aklımda değil su an ama tanklamada moblara gittiğin zaman bi skill var kalkanı fırlatıyor diğer moblarada değiyor. bu skille başlayacaksın mobun yanına gittiğin zaman aoe (alan) skilin var daire şeklinde tüm moblara vurur ve sana olan atağı artırır. o skili kullanacaksın.

artık gerisi de senin yavaş yavaş öğrenmene bağlı ama dediğim gibi öncelikle gearlarını düzelt yoksa healerin seni ayakta tutmasını sağlayamazsın

bu konuda daha tecrübeli arkdaşlar eminim daha ayrıntılı fikir verecektir ben basit olarak anlatmaya çalıştım

İsim
    Ophthalamia 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Defias Brotherhood 

burada güzel bilgiler vermiş arkadaşlar, bence incelemekte fayda var :

http://forum.wow-tr.com/threads/7813-prot-pala