Arkadaşlar 83 shamanım var main spec olarak resto kullanıyorum.Off specte encho ile elem arasında kaldım.İkisinide denedim ikisinide sevdim.Şimdi benim sorum şu elem ile enchonun raiddeki durumu nedir ? Dps olsun yer bulma olsun...
Arkadaşlar 83 shamanım var main spec olarak resto kullanıyorum.Off specte encho ile elem arasında kaldım.İkisinide denedim ikisinide sevdim.Şimdi benim sorum şu elem ile enchonun raiddeki durumu nedir ? Dps olsun yer bulma olsun...
Şöyle söylim elemental shaman ile enhancement shaman arasında dağlar kadar fark var oynanış olarak.İkisinide sevmen garip
Öncelikli fark biri melee biri range.O zaman raid e ne gerekliyse onu seçerler tabikide
Ben elemental kastım shamanı sonradan enhancement a geçtim.Başlarda çok bocaladım.Dediğim gibi çok farklı.
Enchancement te doğru yerde doğru tuşa basmalısın.Debuffları mob un üzerinde tutmalısın sağlam dps için.PvP yapacaksan Enhancement tabikide bide o var.rakiplerin hele de caster lar enhancement shaman gördüler mi dizleri titricek![]()
Let Them Come!!!