Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 11 sonuçtan 1 ile 11 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Frost DK DPS HAKKINDA

İsim

Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    80 
    Realm
    Scarshield Legion 

Standart Frost DK DPS HAKKINDA

Selam Arkadaşlar..Kendimce forst Dk (pach 4.3) dps hakkında bir video çektim ver sizinle paylaşmak istedim.. ilk video.. hatalarım için şimdiden özür..video 720p izlerseniz daha net görebilirsiniz .. kolay gelsin..
    Dületme: Arkadaşlar hangi glyps leri kullandığımı söylemediğim için bazı arkadaşlar haklı olarak sorun yaşamış.. video izlemeden önce mutlaka şu Prime Glyphler dk nizde takılı olsun..diğer glyphler isteğe özel size kalmış.
    Glyph of Howling Blast
    Glyph of Frost Strike
    Glyph of Obliterate

Konu Remy tarafından (22-01-2012 Saat 12:09 ) değiştirilmiştir.

İsim
    Hitmachine 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    80 
    Realm
    Alonsus 

Çok güzel olmuş. Eline sağlık. Birilerinin hala frost hakkında bilgi vermesi çok iyi hele dk ve blood bukadar özdeşleşmişken.Nezaman DK görsem blood.
    Konu umutwow tarafından (12-01-2012 Saat 23:26 ) değiştirilmiştir.

İsim
    Tripanazomi 
    Irk
    Worgen 
    Class
    Death Knight 
    Level
    68 
    Realm
    Burning Legion 

Eline sağlık gerçekten çok iyi olmuş.
    Addon setini çok beğendim kullanışlı.
    Karakterin altında skilleri dizmişsin istediğine basabiliyorsun o addon'un ismini paylaşabilirmisin? Bir de sağda solda bilgiler akıyor kaç vurduğunu kaç hasar aldığını fln. onunda ismini verirmisin?

İsim

Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    80 
    Realm
    Scarshield Legion 

Alıntı tripanazomi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eline sağlık gerçekten çok iyi olmuş.
    Addon setini çok beğendim kullanışlı.
    Karakterin altında skilleri dizmişsin istediğine basabiliyorsun o addon'un ismini paylaşabilirmisin? Bir de sağda solda bilgiler akıyor kaç vurduğunu kaç hasar aldığını fln. onunda ismini verirmisin?
    Üstadım barları istedigin gibi modiye etmen için "Dominos" bide bu yazılar için "MikScrollingBattleText" addon ismi onuda istedigin gibi modifiye edebilirsin..

İsim
    Siempre 
    Irk
    Troll 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

çok faydalı bir video olmuş elinize ve emeğinize sağlık
    iyi oyunlar

İsim
    Tripanazomi 
    Irk
    Worgen 
    Class
    Death Knight 
    Level
    68 
    Realm
    Burning Legion 

Alıntı Remy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üstadım barları istedigin gibi modiye etmen için "Dominos" bide bu yazılar için "MikScrollingBattleText" addon ismi onuda istedigin gibi modifiye edebilirsin..
    Çok teşekkürler.

üstad çok iyi oldu bu vdo gerçekten. yalnız kafama takılan bir şey var. hp ve target i gösteren addon ları çözemedim bi yardımcı olurmusun? şimdiden teşekkür ederim

ve birde howling le aktif olmuyor yaw .s nerf mi geldi çözemedim ıcy touch la aktif oluyor sadece freezing fog bilgisi olan ?
    Konu pysckopat tarafından (21-01-2012 Saat 22:06 ) değiştirilmiştir.

İsim

Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    80 
    Realm
    Scarshield Legion 

Alıntı pysckopat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üstad çok iyi oldu bu vdo gerçekten. yalnız kafama takılan bir şey var. hp ve target i gösteren addon ları çözemedim bi yardımcı olurmusun? şimdiden teşekkür ederim

ve birde howling le aktif olmuyor yaw .s nerf mi geldi çözemedim ıcy touch la aktif oluyor sadece freezing fog bilgisi olan ?
    target barı istediğin gibi oynaman için yüklicen addon ismi "XPerl" .bunu yüklersen istediğin gibi oynaya bilirsin..howling olayını gözden kaçırmışım.. şimdi gerekli düzelmeyi ilk mesajıma yazıcam oraya bakarsan çözümü görüceksin.

İsim
    Tripanazomi 
    Irk
    Worgen 
    Class
    Death Knight 
    Level
    68 
    Realm
    Burning Legion 

şöyle bir sorum var:

ben blood oynuyordum ancak tank olarak değil! Girdiğim Dungeonlarda sürekli uyarıyorlardı neden blooddasın. Blood tank speci. diye. Ama benim DPS partidekilerin %40 oluyor aşşağı yukarı. kalan %60'ı ise diğerleri paylaşıyor sürekli. Belki Rotasyonum iyi ondan olabilir bunun sebebini tam bilmiyorum. yani Dps tavan girdiğim her dungeonda bu kötümü?
    Şimdi ben Blood oynuyorum diye illaki tank mı olmak zorundayım? Blood DPS olmazmı? Neden Blood oynamak istiyorum Çünkü ölmüyorum kolay kolay PvP'de de çok başarılı bence.

Tabi aldığım bu kadar uyarıya kulak asıp şu anda Frosta çevirdim ama aklım hep Blood da.
    Şu an için kullandığım itemler bunlar.
    http://eu.battle.net/wow/en/characte...anazomi/simple

Teşekkürler.

İsim

Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    80 
    Realm
    Scarshield Legion 

3 tane 85lvl dk var diyelim 3 de aynı gear sahip..biri blood bir frost biri de unholy..%99 diyorum blood dk frost ve unholy nin dpsine yaklaşamaz tabi bu benim görüşüm. yakşalanı görmedim..cata 4.3 te ..evet blood güzeldir.. level kasmada ve pvpde muhteşem.. ama diyorsanki pve de alem dps görsün.. ya frost olucaksın ya unholy..gerci unholy pek raidlerde göremiyorum.. çok sağlam rotasyonu var biraz karışık o yüzden millet unholy uğraşmıyor galiba onuda bilemiyorum.. .Senin karakter daha 74..bence bir 85 olduktan sonra karşılaştır derim....ama şunu da söyliyeyim.. en güzel dps rotasyonuna lvl atlarken alışıyor insan..Kolay gelsin ..

İsim
    Tripanazomi 
    Irk
    Worgen 
    Class
    Death Knight 
    Level
    68 
    Realm
    Burning Legion 

Teşekkürler.

Dediğin gibi Frosta geçtim bende yoğun istek üzerine
    Şimdi birincil ve ikincil talentler var birincili frost yaptım ikincilide blood artık canım hangisini isterse. PvP de blood'a geçerim PvE'de fros'ta.
    Yapacak en iyi şey bu sanırım Birde ikisi için ayrı itemler biriktirmem lazım tabi ooo işim çok Gold lazım hemde çok

+ Konuyu Cevapla