Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Enhancement Shaman Hangi skilleri vurmalıyım

İsim

Irk

Class
    Paladin 
    Level

Realm
    Shattered Halls 

Standart Enhancement Shaman Hangi skilleri vurmalıyım

Arkadaşlar Shaman oynuyorum Enh fakat rasgele basıyorum önüme ne gelirse bana biri en iyi PVP rotasyonunu ve Totemleri yazarsa sevinirim

İsim
    Rêdfiêld 
    Irk
    Human 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

pvpde rotasyon yokdur.
    pve için ise http://www.icy-veins.com/enhancement-shaman-pve-guide

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Başlarda lava lash kullan, 29 olunca stormstrike açıp önceliği ona vermeye başla.Onun dışındaki herşey yerine göre, yani düşmanı yavaşlatman gerekiyorsa frost shock, crit ile son vuruşu yapabileceğini düşünüyorsan flame shock ve ardından lava burst gibi.

Totemler için yine yerine göre totem kullanman gerekiyor.Yani fear etkisindeyken tremor totem, castere karşı oynuyorken grounding totem, kaçman gerekiyorsa earthbind totem gibi.Uzun süreli totemlerinde strength of earth kullan, diğerlerini yine yerine göre kullanabilirsin.

Weapon imbue olarak yine yerine göre frost, flame veya earth imbuelerinden ikisini kullan.Yani bir silahında birisi, diğer silahında diğeri olacak şekilde, iki silahta da aynı imbueyi kullanma.

Shaman diğer classlara göre daha karışık bir classtır, mantığını anlayana kadar hiçbirşey yapamıyormuşsun gibi hissedebilirsin ama sistemi kurduğunda her classta shamandan bir parça görürsün ve oynaması daha kolay gelir.

Oyun hakkındaki genel sorularınızı özel mesaj ile değil, konu açarak sorunuz.

+ Konuyu Cevapla