Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Holy paladin Pve

İsim
    Zîî 
    Irk
    Undead 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Boulderfist 

Standart Holy paladin Pve

http://eu.battle.net/wow/en/characte...pelkamp/simple

Selamlar.
    Holy paladinim hakkında görüşlerinizi almak istiyorum bu son patchden sonra holy radiance in etkiside olsa gerek hps düşüş yaşıyorum.Acaba statlarda mı bi değişiklik oldu.Holy radiance en etkili nasıl kullanırım teşekkürler.

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

4 set bonusun holy radiancenin etkisini artırıyor ama holy radiance spamlayınca mana çok çabuk bitiyor.Burada asıl iş Light of Dawna kalıyor biraz.

Paladinler eskisi gibi raid heal yapamıyorlar, daha çok tank healde başarılılar.Şöyle ki, senin holy radiance spamlayarak yapabileceğini shaman tek bir healing rain ile yapıyor.HPs de düşüş yaşaman normal, zaten DS fightlarının birkaçında stack durumunda olduğunuz için diğerleri.çok rahat HPs de üst sıralara çıkabiliyor.Ben geçen gün disc priestimle gittim, yanımda 2 holy paladin vardı (birisi dps e geçiyordu bazen) ve yaptığımız heal hemen hemen aynıydı.Ki disc priestide bilirsin, daha çok tank healde başarılıdırlar.

Statlarda bir değişiklik yok, yine haste ağırlıklı olarak oynaman gerekiyor.

Oyun hakkındaki genel sorularınızı özel mesaj ile değil, konu açarak sorunuz.

+ Konuyu Cevapla