Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 7 sonuçtan 1 ile 7 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: DK Spec Hakkında

İsim
    Merdj 
    Irk
    Human 
    Class
    Warlock 
    Level
    85 
    Realm
    Balnazzar 

Standart DK Spec Hakkında

DK kasmaya karar verdim, ben pvp ve pve yapan bir oyuncuyum yaptığım bir kaç araştırmada frost pve unholy pvp için diyorlar ama gelen 4.3le unholy specı pve dede kullanılmaya başlanmış dk oynayan arkadaşlarımdan ricam pvp ve pve de bana güzel dps saglıcak speci önermesi yoksa her iki kısımda da farklı spec mi kullanıcaz ?

İsim
    Jeamia 
    Irk
    Orc 
    Class
    Death Knight 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

PvP pek fazla girmiyorum ama bence PvE için frost en uygun olanı gibi gözüküyor. Bende dahil olmak üzere PvE oynayanların çoğu Frost olarak oynuyor. PvP içerisinde de Frost Dklar oldukça güçlü durumdalar. Tavsiyem PvE için Frost olarak oynamalısın. PvP için de Unholy yada Frost hangisini istersen oynarsın. Çünkü ikiside kullanılabiliyor.

Talent sistemine de http://www.wowhead.com/talent#johZbI0rfuRzfzc burdan bakabilirsin.

İsim
    Rocketto 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Twisting Nether 

Pvede frostdk ile yüksek dps yapabilirsin ama pvp için blood dkyı öneririm ölmüsüzler ve vengance ile aşırı damage yapabiliyorlar.
    85 Warlock
    85 Death Knight
    85 Shaman

For The Horde

İsim
    Merdj 
    Irk
    Human 
    Class
    Warlock 
    Level
    85 
    Realm
    Balnazzar 

Alıntı MasterJackaLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    PvP pek fazla girmiyorum ama bence PvE için frost en uygun olanı gibi gözüküyor. Bende dahil olmak üzere PvE oynayanların çoğu Frost olarak oynuyor. PvP içerisinde de Frost Dklar oldukça güçlü durumdalar. Tavsiyem PvE için Frost olarak oynamalısın. PvP için de Unholy yada Frost hangisini istersen oynarsın. Çünkü ikiside kullanılabiliyor.

Talent sistemine de http://www.wowhead.com/talent#johZbI0rfuRzfzc burdan bakabilirsin.
    peki teşekkürler. 4.3 ile bi unholy e bi buff gelmiş ondan pve de frostla yarışır hale gelmiş ondan bir soruyum dedim şuan 70 lvl pek dpsden söz edilmez ama unholy şekilde dglerde fix 2 deyim agroyuda patlattığım oluyor (tabi bu tankın noobluğuda olabilir (: )

İsim
    Merdj 
    Irk
    Human 
    Class
    Warlock 
    Level
    85 
    Realm
    Balnazzar 

Alıntı yasin41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pvede frostdk ile yüksek dps yapabilirsin ama pvp için blood dkyı öneririm ölmüsüzler ve vengance ile aşırı damage yapabiliyorlar.
    blood ölümsüz ama vengace le uzun süreli bi dps mi yapıyor yoksa cd si varmı ?

İsim
    Dyroxs 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Grim Batol 

Malasef uzun süreli bütün tanklar içinde geçerli ki en çok blood dklara yaramış belli ki her yer blood dk kaynıo ki normal ölmüolar çünkü dün bg yapalım dedik arkadaşlarımla 5 kişi bi bloood dkyı 2-3dkda ZORAKİ kesermi ya adama vuruosun 40k canı kalıo heart strikedı sanırım bi çakıo tekrar 130k 140k tamam anladık tek defansifi o gibi bişi pve içinde bu kadarıda abartı yani venagance saolsun 15k ya yakın ap verio ztn insan gibide vurmuolar arenada bile artık uh veya frost dk görünce seviniorum onlar blood kadar vurmuo resmen

İsim
    Merdj 
    Irk
    Human 
    Class
    Warlock 
    Level
    85 
    Realm
    Balnazzar 

Alıntı sanders Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Malasef uzun süreli bütün tanklar içinde geçerli ki en çok blood dklara yaramış belli ki her yer blood dk kaynıo ki normal ölmüolar çünkü dün bg yapalım dedik arkadaşlarımla 5 kişi bi bloood dkyı 2-3dkda ZORAKİ kesermi ya adama vuruosun 40k canı kalıo heart strikedı sanırım bi çakıo tekrar 130k 140k tamam anladık tek defansifi o gibi bişi pve içinde bu kadarıda abartı yani venagance saolsun 15k ya yakın ap verio ztn insan gibide vurmuolar arenada bile artık uh veya frost dk görünce seviniorum onlar blood kadar vurmuo resmen
    Haha aynen katılıyorum sana, en azından benım 3sekıl fear ım var bıde cırecle sagolsun benı pek yakalamıyorda ama kıtlerse fena bende bu durumu yasadıgım ıcın denıyım dedım bı dk arenada ama hangı spec sorun orda

+ Konuyu Cevapla