Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Annual Pass için "No Eligible Accounts Available" hatası

Standart Annual Pass için "No Eligible Accounts Available" hatası

Merhaba arkadaşlar Diablo 3 eklemek için Annual pass yapmaya çalışıyorum fakat bu hatayı alıyorum. Oyundan ticket açtım tam olarak ne olduğunu söylemedi ama şöyle bir cevap verdi ;

"Thank you for your interest in the World of Warcraft Annual Pass promotion.

After reviewing our information, it appears that this account was not in good standing on October 18, 2011 and is not eligible for the Annual Pass promotion.

W are not able to disclose specific details, however, we are able to provide you with a list of reasons why an account might have been identified as not being in good standing:

The account was banned, suspended, or locked.
    There has been abuse of previous promotions such as Recruit-a-Friend or Scroll of Resurrection.
    There was recently a payment dispute of a service previously purchased.
    There was no paid game time on the account before the date of October 18th, 2011.
    The account owner is not a resident of a European country (including Russia)."

Sanırım anladığım kadarıyla bu aşağıdaki 5 durumdan biri varmış benim acc ile ilgili. Ama daha önceden hiç ban suspen yada locked durumu olmadı. Raf tan roket aldım fakat hiçbir şekilde oda iptal edilmedi kötü kullanım olsa iptal edilirdi diye düşünüyorum. onun dışında acc 3 yıllık bir acc. sadece ilk acc açtığım zaman kredi kartı ödemesi yapmak istediğimde sanırım bir kaç kez yanlış girmiştim ödeme çekemeyincede kredi kartı ödeme kısmını kilitlemişlerdi ondan sonra hep zaten prepaid le time yüklediğim için onu açtırmakla uğraşmamıştım sorun ondan mı kaynaklanıyodur acaba?

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Annual Pass için 18 yaşından büyük olman ve geçerli ülkelerden birisinde görünmen gerekiyor.Eğer bunlarla ilgili bir sorun yoksa o üstteki 5 sebepten kaynaklanıyor olabilir.

Ticket atarak durumu anlat, yardımcı olurlar.18 Ekim veya daha öncesinde hesabınla ilgili bazı sorunlar çıkmış ve o sorunlardan kaynaklanıyormuş.Dediğin olayın bir ilgisi olabilir.

Oyun hakkındaki genel sorularınızı özel mesaj ile değil, konu açarak sorunuz.

18 yaşından büyüğüm ama zaten hesapta yaşımla ilgili bir bilgi göremedim onu bende düşündüm acaba dogum tarihini filanmı yanlış girdim diye ama nerede yazdığını göremedim. dediğim gibi daha önceden ban gibi bir olayım yok. raf ın kötüye kullanımı demiş öyle bir durum olsa zaten muhtemelen banlarlar veya verilen rocketi geri alırlar. bunların dışında dediğim gibi kredi kartı kısmı kapanmıştı ödeme yapamıyordum o yüzden hep prepaidle yükleme yapıyordum prepaid kullandığım içinde orayı açtırma ihtiyacı duymamıştım bakalım tekrar ticket açtım napabilirim tam olarak sorun ne diye ama anlamadım gitti.

Alıntı Shehrazad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Annual Pass için 18 yaşından büyük olman ve geçerli ülkelerden birisinde görünmen gerekiyor.Eğer bunlarla ilgili bir sorun yoksa o üstteki 5 sebepten kaynaklanıyor olabilir.

Ticket atarak durumu anlat, yardımcı olurlar.18 Ekim veya daha öncesinde hesabınla ilgili bazı sorunlar çıkmış ve o sorunlardan kaynaklanıyormuş.Dediğin olayın bir ilgisi olabilir.
    Şimdi tekrar baktımda bu 18 yaş mevzusu acc içinde nerde yazıyor? Yani acc içinde doğum tarihi ile ilgili bir bilgiye rastlamadım da.

+ Konuyu Cevapla