Beyler ben wow'a ilkdefa geçen gün başladım 12 lwl oldum. Benim gibi acemi varsa söylesin bir realm belirleyip birlikte takılalım![]()
Beyler ben wow'a ilkdefa geçen gün başladım 12 lwl oldum. Benim gibi acemi varsa söylesin bir realm belirleyip birlikte takılalım![]()
Kendim Burning Legion'dayım ve tavsiye ettiğim son yerGelme, kaç kurtar kendini
![]()
Uther the Lightbringer
''Baban burayı 70 yıl boyunca yönetti, ve sen birkaç gün içerisinde toza çevirdin.''
takılalım kardeşimYeni bi yerde açalım realmi ama
Türklerin fazla olmadığı yeri seçerseniz iyidirçünkü gerçekten yabancıların dediği gibi herşey bizim NOOB'diye tabir ettiğimiz yaşça küçük, çoğu şeyin farkında olmayan oyunculardan çıkıyor
Ninjalık tarzı şeyleri Dungeon'da yapınca sordukları ilk şey Türk'müsün (Are you from Turkey? gibi birşey
) oluyor
![]()
Uther the Lightbringer
''Baban burayı 70 yıl boyunca yönetti, ve sen birkaç gün içerisinde toza çevirdin.''
Aynen öyle malesef...En son girdiğim Dungeon'da healer türkün biri vardı, ilerledik ilerledik bi baktım adam yok tam da can alıcı bi yerdeyiz oturmuş kenara bizi izliyor neyse öldü doğal olarak bütün party (kendide dahil) adamın nickide türklerle ilgili birşeydi Whisper attım direk napıyorsun, amacın ne diye adamın söylediği tek şey "İb**lik olsun, geberin hepiniz"...Ben daha ne diyim ki? Sonra Türkler dışlanıyor ! Böyle olursak dışlanırız tabi !
Uther the Lightbringer
Ben de yeni başladım Tauren im9 lwlim oyuna bismillah yeni başladım türk arkadaşlarımızla beraber olursak oyunun daha zevkli olacağına inanıyorum oyunda takılacağım kimse var mı burda ?
server fark ediyor mu ? zaten istediğimiz zaman istediğimiz servera giremiyor muyuz ?
Yapma yav ben fark etmiyor diye sanıyordum o yüzden hiç bakmadım bileserveri nasıl seçicez pekim ?
Karakterlerin olduğu boşluğun üstünde "Change Realm" var ona basarak seçebilirsin ve onun üstünde yazan da Karakterinin serveri![]()
Uther the Lightbringer
O zaman bekle beni Twisting Nether![]()
Yav acaba catayı alıp worgen mi olsam ?