Selamlar,
Öncelikle stormscale horde'a değinmek istiyorum.Avrupanın pro gamingle uğraşan tayfasının ve pvp yapmak isteyen oyuncuların adresidir bu server.Trade channelda,saniyede bir arena takımına oyuncu arayan veya rbg grubuna dps vs arayan ilanlar çıkar.İlk geldiğinizde başınızı döndürebilir bu.Bunun yanı sıra,serverın oyuncu coklugu ve kalitesi(bu servera cogu kisi transfer olur yani parasıyla char'ını getirir dolayısıyla ciddi oyunculardır)wow'dan aldığınız zevki doruk noktasına taşır.Wow'u gerçekten oynarsınız bu serverda ve dersiniz ki:bundan önce baska bir oyun mu oynuyordum ben diye... Dolayısıyla ah'de fiyatlar düsüktür,raid,rbg,arena opsiyonları coktur,mount runları da sıktır.
Stormscale işte böyle bir server ve biz de bu serverda yer alan türk oyunculardan kurulu guildimize yeni arkadaslar arıyoruz, şu an 10-12 kişi civarındayız ancak çekirdek olarak çok kaliteli pvp'cilerden kuruluyuz.
Özetle deliler gibi rbg yapmak , arena takımları kurmak ve pvp icin gereken bazı pve itemları icin raid yapmak için ciddi ve yetenekli pvp'ci arkadasları aramızda görmek istiyoruz. Oyun icerisinde obsessionn,kalisendra veya lincie ile temasa gecip bilgi alabilirsiniz. Görüşmek üzere !

)))