arkadaşlar dunemaulda türk fazlalığından oraya geçtim guild arıyorum... şuan oyundayım adım:Ekoos te
arkadaşlar dunemaulda türk fazlalığından oraya geçtim guild arıyorum... şuan oyundayım adım:Ekoos te
Bence o kadar çok türk ün olduğu bir server da oyun içinde araman daha kolay olur![]()
Let Them Come!!!
ya arıyorum dk alan yok![]()
Oyunda bissürü DK var.Raidlerde bile zaten en az 1 DK var bazen 2 dk da var.Onlarda uber DK lar oluyor kimsede onları replace etmek istemez.Zaten son gelen 4.3 le DK lar dps manyağı oldu çıktı.DK nın bu kadar çok oluşunun Sebebi 55 lvl dan başlaması kasmasının kolay olması vs vs.Benim tavsiyem raid yapmak istiyorsan Karakterini çok iyi etüt etmen mekaniklerini öğrenmen lazım.Yada başka bir sınıfa klass a yöneliceksin.
Let Them Come!!!
benim oynadığım serverde çok az kişi var ah de bile bi kılıç zor görürsün o yüzden türklerin filan çok olduğu servere yönelmek istedim ama vazgeçtim dk isteyen guild yok. yine aynı serverde kalıcam amasizin servere gerekse dk gelirim
![]()
şöyle sölim DK oynamayı kafandan çıkar bence![]()
bizim raid de 2 tane kemik DK mız var yeni gelen 2 dk daha varo arkadaşlarda başka charlara yöneldiler.
benimde sana tavsiyem odur![]()
Let Them Come!!!