Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 5 sonuçtan 1 ile 5 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Holy Paladin Karakterim Hk. Bir Kaç Soru

İsim

Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Twisting Nether 

Standart Holy Paladin Karakterim Hk. Bir Kaç Soru

Herkese selamlar. Site de Khellix arkadaşımızın yaptığı çalışmayı inceledim. gayet iyi olmuş ama 4.0.6 temel aldığı için burada bi kaç soru sormak istedim.

karakterim bu.
    http://eu.battle.net/wow/en/characte...Siuleta/simple

haste %17.02 divine favor ile %40.42
    mastery 11.29
    crti chance %13.64
    hit chance %11.04

haste'e fazla mı abanmışım?
    Haste, Mastery, crit chance ve Hit cap 4.3'de kaç olmalı?

Ayrıca itemlerimi, onlarda ki reforge, enchant ve gemi kontrol edip yanlışlarımı söylerseniz çok sevinirim. (waist için ramkahen ile exalted olmayı bekliyorum az kaldı)

Ayrıca heal için healbot kullanıyorum ama şeklini değiştiremedim. kalabalık olunca malum ekranı kaplıyor. Nasıl düzeltebilirim. Ayrıca Grid'i healbot gibi kullanabilir miyim?

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Bende yakın sayılabilecek bir zamanda holy paladin kastım.Araştırma yaparken haste için bir cap veya limit yok diye okumuştum.Statlerin Int>Haste>Crit>Spirit>Mastery şeklinde olmalı.Belli bir cap yok, önem sırasına göre yükseltebildiğin kadar yükselt.

Hit için gem, enchant vs. kullanmana gerek yok.Enlightened Judgements talentine puan verdiğinde spiritin %50/%100 kadarı hit ratinge etki ediyor.Bir puan yeterli hit capine ulaşmak için.

Off hand takmışsın ama sanırım o geçici, kalkan takman gerekiyor.

Buda benim paladinim.Pek raide falan giremedim ama dungeonlarda zorlanmıyorum.Raidlere girsemde sadece fight sonlarında zorlanacağımı düşünüyorum.

http://eu.battle.net/wow/en/characte...eypna/advanced

Oyun hakkındaki genel sorularınızı özel mesaj ile değil, konu açarak sorunuz.

İsim

Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Twisting Nether 

evet off hand geçici. bayağa kötüydü shield'ım o yüzden bunu taktım. talent'ım da Enlightened Judgements'a 1 puan verili. bende manaflask'de bi guide da böyle bir sıralama buldum şimdi. 4.3 için önem sırasına Intellect>Spirit>haste>Crit>Mastery demiş.

ayrıca haste içinde "Fully raid buffed, the GCD cap is 3489 haste rating, or ~27.24% haste from gear." demiş. "or ~27.24% haste from gear" derken buffsuz sadece geardan gelen ile böyle olmalı demek istiyor değil mi?

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Evet sadece geardan gelen haste %27.24 civarında olmalı demiş.Yani hasteye biraz daha fazla önem vermelisin.

Spirit başlangıçta çok işini görür ama sonlara doğru, özellikle raid seviyesine geldiğinde fazla spirit sadece diğer statların kaybına neden olur.Zaten paladin olarak mana regen spellinin cd si 2dk ve belf olduğun için arcane torrent den gelen %6 mana regenin var.Diğer healerları göz önünde bulundurunca paladinin mana regen spelleri, diğerlerine göre daha kullanışlı.

Mana regen spellinle avenging wrath ı aynı macroda kullanırsan healing done kaybında ortadan kalkmış olur.

Oyun hakkındaki genel sorularınızı özel mesaj ile değil, konu açarak sorunuz.

İsim

Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Twisting Nether 

tamam o zaman spirit için çok fazla yüklenmeye gerek yok o zaman. macroyu da yazmıştım yine de hatırlattın için saol

haste'de artık itemler değiştikçe cap'e yavaş yavaş ulaşıcaktır sanırım.

+ Konuyu Cevapla