Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 5 sonuçtan 1 ile 5 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: prot pala

İsim
    Beyazidkhan 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Legion 

Question prot pala

Forumda açtığım ilk konu olarak heyecanlıyım ve wow hakkındaki kısaltmalarıda pek bilmem arkadaşlar bu konuda affınıza sığınarak size bir kaç soru sormak istiyorum yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

Arkadaşlar benim prot pala karakterim var öncelerinde bir sıkıntı yoktu gayette rahat oynuyordum ama son zamanlarda zandalara dungeonlarında güzel tokat yiyorum moblardan palalara nerf mü geldi onuda bilmiyorum sizce şu anki karakterim nasıl iyi mi yoksa değişikliklere ihtiyacım mı var bi ilgilenebilirmisiniz ve glyph olarak neler kullanayım bu konudada beni aydınlatırmısınız lütfen ?
    birde worgen karakter açıp skinningi silmek istiyorum human pala için uygun ve güsel getirisi olan bir skill varmı ne kasıyım sizce ?
    http://eu.battle.net/wow/en/characte...zidkhan/simple

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Hiç enchant ve glyph kullanmamışsın.Bu şekilde bu itemlere sahip olman bile büyük bir başarı.

Öncelikle glyphlarını al.Tank olduğun için damage artıran glyphları değil, senin defansını artıran, defans spellerinin cd sini düşüren glyphları alıp kullan.Aynı şekilde enchantlarınıda unutma, hepsini tek tek yap yoksa zorlanmaya devam edersin.Ek olarak prot paladinlerin dodge/parry ihtiyacı belli bir noktada durur.Bu noktadan sonra masterye ağırlık vermende fayda var.Baktığım zaman gemlerinin hepsini dodge/parry kullanmışsın ve mastery oranın oldukça düşük.

Oyun hakkındaki genel sorularınızı özel mesaj ile değil, konu açarak sorunuz.

Moderatör
    İsim
    Bigpopa 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Executus 

Mastery sıkıntın var gibi.
    Omuzlukta ench, relic de gem yok.
    Şayet armory buglanmadıysa hiçbir iteminde reforge yok gibi görünüyor.

Glyphler:

Prime
    Glyph of Hammer of the Righteous (Önerilen)
    Glyph of Seal of Truth (Önerilen)
    Glyph of Judgement
    Glyph of Shield of the Righteous (Önerilen)
    Glyph of Word of Glory
    Glyph of Seal of Insight

Major
    Glyph of Dazing Shield
    Glyph of Divine Protection
    Glyph of the Ascetic Crusader
    Glyph of Focused Shield (Önerilen)
    Glyph of Holy Wrath (Önerilen)
    Glyph of Lay on Hands (Önerilen)

Minor
    Glyph of Blessing of Might
    Glyph of Blessing of Kings
    Glyph of Truth

Abartmadan mastery'e doğru reforge yapabilirsin. Trinketlerinin birinide masteryli tank trinketi alabilirsin.

Sarı/kırmızı gem slotuna Fine Ember Topaz (20parry/20mastery) takabilirsin.

İsim
    Beyazidkhan 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Legion 

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim şu anda iş yerindeyim akşam eve gidince glyphlerimi halledeceğim onun dışında reforge yaparken neleri kısıp neleri arttırayım onun hakkında bilgi verirmisiniz arkadaşlar ?

ve birde skiller hakkındada yardımcı olurmusunuz arkadaşlar
    Konu Bayezidkhan tarafından (28-12-2011 Saat 16:23 ) değiştirilmiştir.

İsim
    Ophthalamia 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Defias Brotherhood 

4,3 ile pala tanklar yine mastry ağırlıklı ki bunun anlamı %20-25 arası mastry demek. yeni olarak ise pala tanklar hp ve parry ağırlıklı oynamakta. fl ile dodge arttırmaya çalışırken bu patch ile parry ve hp'ye önem veriyoruz. benim gözümde +60 stamine gemler çöp olduğundan hp arttırımına +20 mastry +20 stamine gem önerebilirim. parry ağırlığı % 19-17 lerde olurken dodge'un %14-15 seviyelerde kalması idealdir.
    dg'de ağırlıkla tek tank gidildiğinden tankın kendisini alınan dmg'den olabildiğince koruması lazım. bunun için de o yoğun atağı sağa sola kaçarak değil, kalkanıyla göğüs gererek bertaraf etmeli. bunun için de parry kasıyoruz. alınan dmgi minimuma indirmek birinci amacımızken ikincisi de olabildiğince kendimizi heallemek olmalı. bu konuda talent ve glyphler bize yardımcı olacaktır.

4,3 gearını set yaptığın zaman bol bol judgement at. pala tanka setten gelen özellikler muazzam güzel olmuş. gözlerim yaşarmadı değil hani =)
    avenger ile başlayabilirsin ya da judgement ile. ardından crusaderi patlattın mı kimse alamaz o bossu senden. çoklu moblarda bol bol hammer of right ve holy wrath veya concen atıp alan skilleriyle mobları çekebilirsin. her koşulda aklının bir köşesi kendine heal atmakta olsun. paladin özelliklerinin hepsini kullanmalısın. çünkü bu bir takım oyunu ve sen her şeyin başı olarak herkesi düşünmek zorundasın.

konuyla alakasız ama, söylemeden geçemeyeceğim priest healerın setleri holy için berbat olmuş.
    Konu r2d2 tarafından (03-01-2012 Saat 11:19 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme

+ Konuyu Cevapla