Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
Konu Kilitli
Toplam 16 sonuçtan 1 ile 16 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Türkiye Guild -25 MAN HC PROGRESS Oyuncu ALIMI

İsim
    pipisipis 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Sylvanas 

Standart Türkiye Guild -25 MAN HC PROGRESS Oyuncu ALIMI

Merhaba arkadaşlar

25 man heroic Progress için Sylvanas Alliance de yer alan tamamen türk olan gurubumuza oyuncu alımı yapılacaktır.

Başvurularınızı burdan public olarak veya

ozgur.kalyoncu@turktelekom.com a maillerseniz ilgilenirim.

"GUİLDTE İSTEMEDİĞİMİZ PLAYER TİPLERİ"

** RAID LOGGERS ***
    Guildte yer alan oyuncuların bu oyundan keyif alarak raid yapmasını beklemekteyiz.
    Bunun dışında achievment puanı kasan, oyun içinde grup halinde yaptığım aktivitelere katılan, rated bg ve arenalarda arkadaşlarına vakit ayırabilecek oyuncular aramaktayız.
    SADECE RAİD VAKTİ OYUNA GİRİP RAİD YAPIP OFFLINE OLAN KİMSEYE YERİMİZ YOK.

*** EPICS FARMERS ***
    Tüm oyuncuların bildiği bi gerçek ne kadar çok loot alırsan o kadar performansın artar ama bu performansı arttırmak sadece alacagın itemlere bağlı değildir.Burda birazda şahsen elini taşın altına sokman gerekir.
    Devamlı 25 man hc progress yapıp 25 man Dragon soul farmlayacağımız için , elbetteki bu konuda bende loot alacak oyuncuları benim için daha faydalı olanlara öncelik tanıyarak dağıtacağım.
    RAİDLERE GELİP İTEM İÇİN AĞLAYAN -İTEMİM YOK DPS İM DÜŞÜK - HEAL ATAMIYORUM DİYE HUZURSUZLUK YARATAN KİMSEYE YERİMİZ YOK.

*** SLACKERS ***
    Dünyanın en sıkıcı encounterinda en uzun fightinda olabilirsiniz, belkide 4 saattir aralıksız progress yapıyor ve aynı yerde dps yüzünden, heal yüzünden wipe yiyorsunuz.
    Bu sizin için problem yaratıyor ve her try da sizin performansınız git gide kötüye gidiyorsa, artık canınız raid yapmayı bırak, wipeden sonra corpse run yapmak istemiyorsa.
    LÜTFEN BİZİ RAHATSIZ ETMEYİN.

*** POODLES ***
    Encounteri araştırmadan, video izlemeden, hangi fighta nasıl cdlerini kullanacagını, nasıl dps veya heal atacagını, nerede dikileceğini bilmeyen,O
    Ben yaparım, ben öğrenirim, ben yetenekliyim tribinde dolaşıp dünyadan haberi olmayan arkadaşlar,
    ALLAHINIZDAN BULUN BURDA SİZE YER YOK!!

*** MIMOSAS ***
    Guildimizde bayan oyuncu yok.
    Uzunca bi sürede olması taraftarı değilim.
    Raid esnasında abartı olmayacak şekilde zaman zaman fırçada yenir , harakette işitilir.
    Bunlar dünya üzerindeki tüm hc progress yapan guildler için geçerli ki bu yüzden hata yapmamanız için encounterleri daha önceden öğrenmenizi istemekteyiz.
    Herneyse
    Hata yaptığında yediği fırçadan ötürü alınganlık yapıp, çıkarın beni, ben beceremiyorum, bi kere hata yaptık sende bizi gördün diyerek mızmızlacak oyuncular istemiyorum.

Hata yaptığınızda uyarılırsınız herkez uyarır herkez uyarılır.Özür diler devam edersin.

*** ATTENTION W**RES ***
    Progress esnasında , dikkat dağıtan boş adamlarla işimiz yok ve onlara yerimiz yok.

*** NEO-s ***
    Bu çok zeki her türlü progreste guilde en fazla faydası olacak oyuncu tipi aslen en tehlikeli oyuncu tipidir.
    Bencil, Egoist ve guildimize allah tarafından gönderilmiş olduğunu düşünebilirler.

Çok patavatsız bir şekilde herkeze önerilerde bulunup bu konuda kendini işin uzmanı olarak göstermektende asla çekinmezler.

Devamlı raid leaderin veya gmasterin stratejisinde açık bulmaya çalışıp kafalarına göre taktik kurup devamlı özel mesajdan yöneticilerini huzursuz ederler.

Grup halinde hareket etmeyi bi takım olmayı başaramazlarsa bir guilde onlardan hiç bir şekilde verim alamazsınız.BKZ (Messi -Christiano Ronaldo)

Guild Master veya officerların bu oyuncuları sadece progress e focus etmek gibi +görevleri vardır.
    Bu bizim içinde geçerli NEO'lara ihtiyacımız HEM VAR - HEM YOK.
    Neo'suna bakar.

BAŞVURU İÇİN ;

Kişisel Bilgileriniz: isim, yaş, şehir ve meslek

İrtibat Bilgileri: e-mail, msn, vb.

WoW Bilgileri: karakter Adı, class, armory link. Varsa alt charlarınızın class spec ve armory linkleri.

Raidlerdeki rolünüzü detaylı bir şekilde açıklayın.

Geçmiş raid tecrubelerinizden bahsedin (varsa vanilla - TBC dahil olmak üzere)

Önceki guildleriniz ve ayrılma sebepleriniz nelerdir? Bu guildden sizin hakkınızda bilgi almak için kiminle görüşmemizi önerirsiniz?

Güncel combat loglarınıza ait link veriniz. (örn: worldoflogs wowmeteronline linkleri) Lütfen damage meter ss'i koymayınız.

Oyun içi kullanıcı arayüzü düzeninizi, addon ve keybind'larınızı gösterir biçimde kaydedilmiş bir resim linki veriniz

Bilgisayarınızdaki donanım, yazılım desteği (donanım bileşenleri ve kullanıyorsanız lowerping wtfast benzeri proxy programları) ve bağlantı durumundan bahsediniz.

Çalışan bir mikrofon ve kulaklığınız var mı? Raid esnasında konuşabiliyor musunuz?

Combat gereği yedek beklemeniz istenirse ne düşünürsünüz?

Progress dönemi fazladan raid günleri veya uzayan raid saatleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Raide katılamayacağınız (varsa) gün ve saat aralığını yazınız.(engel durumları ekleyiniz)(örn: cumartesi 20:00-01:00 arası). Oyuna ciddi bir vakit ayırabiliyor musunuz?

Herhangi bir nedenden dolayı yakın bir tarihte oyunu bırakma/ara verme olasılığınız varmı (iş,okul,askerlik vb.)

"Sorular CATASTROPHE guildinden alıntıdır."

DİP NOT
    Kendine ciddi derecede güvenen, efendi terbiyeli uyumlu ve guildimize maximum fayda sağlayabileceğine inanan.
    World of logs ta top 25 rank a zorlayan türk arkadaşlarımız için "Officerlik +Aylık Gamercard+Migrate Masrafı, gibi basit işler halledilecektir"
    Konu biggiesmall tarafından (26-12-2011 Saat 15:18 ) değiştirilmiştir.

Moderatör
    İsim
    Bigpopa 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Executus 

2 kelimede düzenleme yaptım, lütfen kelimelerimizi dikkatli seçelim.

İsim
    pipisipis 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Sylvanas 

"Keşke güzel Türkçe'mizi korumak için okuduğun bu metindeki hataları düzeltme zihniyetine sahip olduğun kadar,

"2 kelimede düzenleme yaptım, lütfen kelimelerimizi dikkatli seçelim." mesajını da düzeltme yaptığın metinin altına yazıp oyuncu alımı yapmak için oluşturduğum topikte beni baştan küçük düşürmeme zihniyetin de olsaydı.

Her neyse 1-1 Teşekkür ederim."

Bu metni oyuncu alımı yaptığım topiğe yazdığın ilk mesajdan sonra cidden sinirli bir şekilde yazmıştım.
    Silmiyor um ki görebilesin.
    Kusura bakma hata ettiğimi bende şimdi farkettim.
    Konu comingsoon tarafından (27-12-2011 Saat 10:24 ) değiştirilmiştir.

İsim
    Sequoyah 
    Irk
    Human 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

*** POODLES ***
    Encounteri araştırmadan, video izlemeden, hangi fighta nasıl cdlerini kullanacagını, nasıl dps veya heal atacagını, nerede dikileceğini bilmeyen,O
    Ben yaparım, ben öğrenirim, ben yetenekliyim tribinde dolaşıp dünyadan haberi olmayan arkadaşlar,
    ALLAHINIZDAN BULUN BURDA SİZE YER YOK!!
    Slyvanasda bulunduğum sürece sizi izlemledim yukardaki alıntıda yazdığın özellikler nedense istemediğiniz değilde sizi anlatan özellikler olmuş.

Raid esnasında abartı olmayacak şekilde zaman zaman fırçada yenir , harakette işitilir.
    Ya siz kimsiniz veya kendinizi ne sanıyorsunuz hakaret işitilir ne demek? Uyduruk kaydırık bi progressiniz var bide o progressde insanlara hakaret mi ediyorsunuz. Yada onu geçtim para falan mı veriyorsunuz insanlara neden hala o guildde duruyorlar anlamış değilim.

Ayrıca bir üstteki mesajını düzenleyen yetkiliye nasıl saçma birşekilde saldırıyorsan karakterinizi o şekilde aynen yansıtmışsınız.

Kısaca milleti aşalamaya calışmışsınız ya hiç birşey yapmadan herşeyi biliyor sanan işte bu sizsiniz arkadaşlar burada yemeyin milleti Gelipte artiz artiz şeylerde yazmayın buraya.

Bahsedilen guildde hiç kimseyle problemim yoktur. Sylvanasa ilk gittiğim zaman türk guild olduğunu öprendiğimde girdim 1 saat sonra bir kaç arkadaşım migrate ettiğinde onlarla 5 kişilik bir guild kurmak için ayrıldım.

Daha sonra sanki 1 yıldır bunlarla oynuyormuşumda raidlerinde beni giydirmişcesine aptal aptal laflar işittim ki inanamadım. Hakaretler mi desem küfürler mi desem. Bir çok realmde oynadım ama bu türden bir türk guild hiç biryerde görmedim o yüzden kimseyede tavsiye ettmiyorum. Sorry mate.
    Konu Caesar tarafından (27-12-2011 Saat 09:47 ) değiştirilmiştir.

İsim
    Mortuss 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Priest 
    Level
    85 
    Realm
    DİĞER 

Simdi,
    Butun yazdiklarini okudum.
    Mod arkadasin yazidigina okumadan, yazdiklarinin bende biraktigi etkiyi yazayim diye dusunuyorken, Mod arkadasa yazdigin yazi ile kendi kisiligini ve saldirganligini, altta kalmam cabani, dolayisi ile en iyi savunma saldiridir mantigi ile yazmandan hersey anlasildi.
    senin RL oldugun raiddeki arkadaslara sabirlar diyorum.

İsim
    pipisipis 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Sylvanas 

Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Slyvanasda bulunduğum sürece sizi izlemledim yukardaki alıntıda yazdığın özellikler nedense istemediğiniz değilde sizi anlatan özellikler olmuş.

Ya siz kimsiniz veya kendinizi ne sanıyorsunuz hakaret işitilir ne demek? Uyduruk kaydırık bi progressiniz var bide o progressde insanlara hakaret mi ediyorsunuz. Yada onu geçtim para falan mı veriyorsunuz insanlara neden hala o guildde duruyorlar anlamış değilim.

Ayrıca bir üstteki mesajını düzenleyen yetkiliye nasıl saçma birşekilde saldırıyorsan karakterinizi o şekilde aynen yansıtmışsınız.

Kısaca milleti aşalamaya calışmışsınız ya hiç birşey yapmadan herşeyi biliyor sanan işte bu sizsiniz arkadaşlar burada yemeyin milleti Gelipte artiz artiz şeylerde yazmayın buraya.

Bahsedilen guildde hiç kimseyle problemim yoktur. Sylvanasa ilk gittiğim zaman türk guild olduğunu öprendiğimde girdim 1 saat sonra bir kaç arkadaşım migrate ettiğinde onlarla 5 kişilik bir guild kurmak için ayrıldım.

Daha sonra sanki 1 yıldır bunlarla oynuyormuşumda raidlerinde beni giydirmişcesine aptal aptal laflar işittim ki inanamadım. Hakaretler mi desem küfürler mi desem. Bir çok realmde oynadım ama bu türden bir türk guild hiç biryerde görmedim o yüzden kimseyede tavsiye ettmiyorum. Sorry mate.

Sen ne yaptığını çok iyi biliyorsun, hiç burda kendini boşa yorupta i bana tavır yapma seni muhattap dahi almıyorum.

İsim
    Sequoyah 
    Irk
    Human 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Alıntı comingsoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen ne yaptığını çok iyi biliyorsun, hiç burda kendini boşa yorupta i bana tavır yapma seni muhattap dahi almıyorum.
    Ne yapmışım yazsana şuraya allah aşına hep birlikte çok merak ediyoruz. Daha benim kim olduğumu bile bilmiyorsun eminim buna Savunacak bişey bulamadın "Sen ne yaptığını çok iyi biliyorsun" mu yazdın yani? Bu mu olay lol

İsim
    pipisipis 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Sylvanas 

Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne yapmışım yazsana şuraya allah aşına hep birlikte çok merak ediyoruz. Daha benim kim olduğumu bile bilmiyorsun eminim buna
    Kim olduğun hiç umrumda değil bilgin olsun.
    Bir guilde girdikten sonra 1 saat içinde tekrar çıktıysan sebebi ne olursa olsun en azından insanların bunu bilmeye hakkı olduğuna inanıyorum ki problemimiz bu da değil

Trade kanalında alt run için adam arıyorken, katılmak istediğinde "guilden bizi bilgilendirmeden çıktığın için raide alamam" dediğim için az önceki mesajındada yaptığın gibi

Siz kimsiniz ki ya, ben de neden girmek istediysem raide sizle.Ne sanıyorsunuz kendinizi.
    O adamlar o guildte nasıl duruyor hayret görende full hc progresleri var sanacak.
    Ben ki Grandmarashal'im.Ben oyum, ben şöyle iyiyim ben böyleyim .

Şu söylediğin lafı eğer 13 yaşında değilsen elini vicdanına koy da söyle ben sana sadece "Guildten çıktığın için raide alamam dedim"

1 yıldır bunlarla oynuyormuşumda raidlerinde beni giydirmişcesine aptal aptal laflar işittim ki inanamadım. Hakaretler mi desem küfürler mi desem. Bir çok realmde oynadım ama bu türden bir türk guild hiç biryerde görmedim o yüzden kimseyede tavsiye ettmiyorum. Sorry mate

Bu nedir ya ?

Bu mesajın üstüne ne cevap verirsen ver.
    Kim olursan ol sana tekrar cevap yazma cüretinde bulunmayacağım bilgin olsun.
    Konu comingsoon tarafından (27-12-2011 Saat 10:42 ) değiştirilmiştir.

İsim
    Sekban 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Sylvanas 

Bir de beyler burada gecmiste guildle yasadiklarinizdan yakinilmasi dogal ama topicin kendisi recruitment icin acilmistir. Eger herkes guildde bulunduklari surede olan experienceini yaziyorlarsa ben de bir kac sey soyleyeyim. Karakter adim "Sekban" ve bu guildin kurulusundan beri buradayim. Kesinlikle classimi bilip hardcore raider oldugumu soyleyemem ama raidlerin hepsine gelmeye calistim ve size soyleyeyim buradaki ortami ben hic bir farkli guildde gormedim, hissetmedim. Bir guildi 5 saat uzerinden yargilamanin da pek dogru birsey oldugunu dusunmuyorum acikcasi ve bu topici okuyan arkadaslarin da bir arkadasin 5 saatlik gorusuyle yargilamamalarini isterim. Azar isitme olayini da soyle soyleyeyim, azar ancak ve ancak asiri sekilde dusuk dps ve her tryda ayni yerde hata yaparsaniz yersiniz ki bu da raidden atilma nedeni degildir. Siz hangi guildde gordunuz 50 kere wipe yenilip bir kisinin azar yemedigini? Bu topicin amaci 25 men icin recruittir burda guildi cekistirmenin bir manasi yok. Benim burada kimsenin ustune sicradigim falan yok ama yazarken biraz uzun sureli bi experience ile yazarsaniz daha makul olur. Bu topice bakip da ilk cevabi goren insanlarin topici kapatmalari sacma olur.

İsim
    pipisipis 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Sylvanas 

5 saat değil Ahmet , 1 saat.

İsim
    Cérberus 
    Irk
    Worgen 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Sylvanas 

benim anladıgım kadarıyla sen bu servera item alabilmek icin gelmissin ki aldıysan yada alamadıysan bozulup saga sola bagırıp ergenler gibi isyan edip cıkıp gitmissin ki bu da beni su dusunceye yonlendiriyor ; Gittigin iyi oldu , bize hic bir sekilde katkı saglamazdın .
    Sunu da belirtmek isterim her guild arasında bozusmalar olabilir progress zamanı raid leader sövebilir bu dogal bısey PATRONUNUZ BASINIZDAYKEN YAPAR BUNLARI GERCEK HAYAT BU , o yuzden ozur dilersiniz daha dikkatli olursunuz

Gelelim senin yaptıgın ıse, forumlarda aglayıp insanlara sıkayet edip onlara sakın bu guilde girmeyin vs vs gibi seyler demen hickimse icin hos karsılanmaz ıster moderator olsun ıster kardesın ıster hocan , o senın dusuncen . Dıger insanlar gelir , uyum saglarlarsa ki uyum saglayan cok ben sende sorun oldugunu dusunuyorum , uyum saglarlarsa ailemize bir birey daha katılır . Bıze uyum saglayamayanda ben uyum saglayamıyorum , beni denediginiz icin tesekkur ederım dıyıp guzelce bir sekilde efendi efendi ayrılır , kimse de bozulmaz .

O yuzden sana tavsiyem bundan sonra girdigin guildlerdede aynı sorunu yasarsan boyle seyler yapma cocuk gıbı gorunursun kı cocuk musun bilemiyorum yas itibariyle

İsim
    Cérberus 
    Irk
    Worgen 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Sylvanas 

sekban yanı sıra ,

Karakter adım '' Cérberus '' guild i kuranlardan ve ilk migrate i atanlardanım , butun raidlere gelmeye calıstım ve sunuda belirtmek isterim hicbir turk yada yabanci guildinde boyle bir ortamla karsılasmadım , guild kurulalı content basıydı suan hepimiz aile gibiyiz bunu da belirtmek isterim

Türkiye Guildinin aktif ve yeni bir üyesiyim bende. Guilde geleli 2 aydan fazla olmamıştır. Fakat yukarıda arkadaşımızın bahsettiği şekilde hakaret bağırma çağırma teoride vardır pratikte pek rastlanmamıştır.

Lütfen arkadaşlar bu oyunu düzgün raid yapan (süper progressi olan demiyorum dikkatinizi çekerse) hangi guildin masteri gerektiğinde sertleşmez, bağırmaz çağırmaz? bu oyunu oynuyorsanız bunun oyunun gerektirdiği olduğunu bilirsiniz.

Guild masterin kendisine gelecek olursak kendisinden 2 yaş büyük kişiye bile saygısından "Ağabey (abi)" diye hitap eden birisidir. Keza playerların çoğu da bu yöndedir. Klasik Türk guildi problemi olan loot bu guildde pek problem yaşatmamaktadır. Sebebi de playerların yaşı 18 de olsa 38de olsa olgun ve düzgün davranmalarıdır.

Keza böyle bir ortam söz konusu iken, 5 saatlik bir tecrube ile atıp tutma cehaletini göstermek, yersiz ve çamur atma çabasından başka birşey değildir.

İsim
    Sequoyah 
    Irk
    Human 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Hayır YAMULUYORSUN hemen düzeltelim. Trade channel da guildinizde yeterli adam bulunmadığı için PUG katılacak adam arıyorsunuz. Evet sabah guildinize girdim ama arkadaşlarımında geleceğinden bahsettim ve onlar gelince ya guilde girerler yada ben çıkacağımı belirttim. Herneyse PUG adam arıyordunuz hatırlıyorsan yazdım direk sendin sanırsam. Direk verdiğin tepki aynen şu oldu

"Guilde giripte 1 saat sonra kafasına göre çıkan adamı ben raide almam".

İyide kardeşim ben senin guildine tekrardan mı girmek istedim veya yalvardımmı sana. Pug raider arıyordunuz ben gelebilirim dedim. Hayır teşekkürler yazarsın olur biter. Sanki senin guildinden beslenmişim gibi abuk sabuk tavırlar. Mesajlar yazdın. Bende sinirlendim ya sanki adamların anasına bacısına küfretmişim de böyle tavırlar alıyorum diye.

Biraz mantalitenizi hata biraz değil baya değiştirmeniz lazım.

Edit: Yeni mesajları şimdi görüyorum baya baya guildce toplanmış savunmaya geçmişsiniz. Buda yanlış bir hareket bir suçunuz olmasa kendinizi kanıtlamak için bu kadar şahite ve savunmacıya ihtiyacınız olmazdı.

İsim
    Sequoyah 
    Irk
    Human 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Alıntı vestam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim anladıgım kadarıyla sen bu servera item alabilmek icin gelmissin ki aldıysan yada alamadıysan bozulup saga sola bagırıp ergenler gibi isyan edip cıkıp gitmissin ki bu da beni su dusunceye yonlendiriyor ; Gittigin iyi oldu , bize hic bir sekilde katkı saglamazdın .
    Sunu da belirtmek isterim her guild arasında bozusmalar olabilir progress zamanı raid leader sövebilir bu dogal bısey PATRONUNUZ BASINIZDAYKEN YAPAR BUNLARI GERCEK HAYAT BU , o yuzden ozur dilersiniz daha dikkatli olursunuz

Gelelim senin yaptıgın ıse, forumlarda aglayıp insanlara sıkayet edip onlara sakın bu guilde girmeyin vs vs gibi seyler demen hickimse icin hos karsılanmaz ıster moderator olsun ıster kardesın ıster hocan , o senın dusuncen . Dıger insanlar gelir , uyum saglarlarsa ki uyum saglayan cok ben sende sorun oldugunu dusunuyorum , uyum saglarlarsa ailemize bir birey daha katılır . Bıze uyum saglayamayanda ben uyum saglayamıyorum , beni denediginiz icin tesekkur ederım dıyıp guzelce bir sekilde efendi efendi ayrılır , kimse de bozulmaz .

O yuzden sana tavsiyem bundan sonra girdigin guildlerdede aynı sorunu yasarsan boyle seyler yapma cocuk gıbı gorunursun kı cocuk musun bilemiyorum yas itibariyle
    Alıntı haciserdo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkiye Guildinin aktif ve yeni bir üyesiyim bende. Guilde geleli 2 aydan fazla olmamıştır. Fakat yukarıda arkadaşımızın bahsettiği şekilde hakaret bağırma çağırma teoride vardır pratikte pek rastlanmamıştır.

Lütfen arkadaşlar bu oyunu düzgün raid yapan (süper progressi olan demiyorum dikkatinizi çekerse) hangi guildin masteri gerektiğinde sertleşmez, bağırmaz çağırmaz? bu oyunu oynuyorsanız bunun oyunun gerektirdiği olduğunu bilirsiniz.

Guild masterin kendisine gelecek olursak kendisinden 2 yaş büyük kişiye bile saygısından "Ağabey (abi)" diye hitap eden birisidir. Keza playerların çoğu da bu yöndedir. Klasik Türk guildi problemi olan loot bu guildde pek problem yaşatmamaktadır. Sebebi de playerların yaşı 18 de olsa 38de olsa olgun ve düzgün davranmalarıdır.

Keza böyle bir ortam söz konusu iken, 5 saatlik bir tecrube ile atıp tutma cehaletini göstermek, yersiz ve çamur atma çabasından başka birşey değildir.
    Yahu ben size neden çamur atayım progress bakımından da kaliteli oyuncu bakımından da sizden daha iyi (çok daha iyi) bir guildin GM'yim. Sizden daha fazla süredür bu oyunu oynuyorum ve size tecrübelerimden yola çıkarak eleştirilerimi yaptım.

Hemen tilki sürüsü gibi toplanıp biz şöyleyiz biz böyleyiz derseniz bal gibi de söylediklerimde haklı olduğumu burda kanıtlarsınız şu anda onu yapıyorsunuz.

Allah aşkına yukarıda ki recruiment yazınızı bi baştan sona okuyun ya. Baştan sona fail yani daha neyi kanıtlamaya calışıyorsunuz. Hakaret var diyorsunuz ötesi var mı?

Moderatör
    İsim
    Bigpopa 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Executus 

Topic ana konudan saptığı ve kişisel kavgaya dönüştüğü için kilitlenmiştir.
    Daha fazla bilgi için konu sahibinin belirttiği iletişim yollarını veya özel mesaj göndermeyi deneyin.

Konu Kilitli