Merhaba arkadaşlar
25 man heroic Progress için Sylvanas Alliance de yer alan tamamen türk olan gurubumuza oyuncu alımı yapılacaktır.
Başvurularınızı burdan public olarak veya
ozgur.kalyoncu@turktelekom.com a maillerseniz ilgilenirim.
"GUİLDTE İSTEMEDİĞİMİZ PLAYER TİPLERİ"
** RAID LOGGERS ***
Guildte yer alan oyuncuların bu oyundan keyif alarak raid yapmasını beklemekteyiz.
Bunun dışında achievment puanı kasan, oyun içinde grup halinde yaptığım aktivitelere katılan, rated bg ve arenalarda arkadaşlarına vakit ayırabilecek oyuncular aramaktayız.
SADECE RAİD VAKTİ OYUNA GİRİP RAİD YAPIP OFFLINE OLAN KİMSEYE YERİMİZ YOK.
*** EPICS FARMERS ***
Tüm oyuncuların bildiği bi gerçek ne kadar çok loot alırsan o kadar performansın artar ama bu performansı arttırmak sadece alacagın itemlere bağlı değildir.Burda birazda şahsen elini taşın altına sokman gerekir.
Devamlı 25 man hc progress yapıp 25 man Dragon soul farmlayacağımız için , elbetteki bu konuda bende loot alacak oyuncuları benim için daha faydalı olanlara öncelik tanıyarak dağıtacağım.
RAİDLERE GELİP İTEM İÇİN AĞLAYAN -İTEMİM YOK DPS İM DÜŞÜK - HEAL ATAMIYORUM DİYE HUZURSUZLUK YARATAN KİMSEYE YERİMİZ YOK.
*** SLACKERS ***
Dünyanın en sıkıcı encounterinda en uzun fightinda olabilirsiniz, belkide 4 saattir aralıksız progress yapıyor ve aynı yerde dps yüzünden, heal yüzünden wipe yiyorsunuz.
Bu sizin için problem yaratıyor ve her try da sizin performansınız git gide kötüye gidiyorsa, artık canınız raid yapmayı bırak, wipeden sonra corpse run yapmak istemiyorsa.
LÜTFEN BİZİ RAHATSIZ ETMEYİN.
*** POODLES ***
Encounteri araştırmadan, video izlemeden, hangi fighta nasıl cdlerini kullanacagını, nasıl dps veya heal atacagını, nerede dikileceğini bilmeyen,O
Ben yaparım, ben öğrenirim, ben yetenekliyim tribinde dolaşıp dünyadan haberi olmayan arkadaşlar,
ALLAHINIZDAN BULUN BURDA SİZE YER YOK!!
*** MIMOSAS ***
Guildimizde bayan oyuncu yok.
Uzunca bi sürede olması taraftarı değilim.
Raid esnasında abartı olmayacak şekilde zaman zaman fırçada yenir , harakette işitilir.
Bunlar dünya üzerindeki tüm hc progress yapan guildler için geçerli ki bu yüzden hata yapmamanız için encounterleri daha önceden öğrenmenizi istemekteyiz.
Herneyse
Hata yaptığında yediği fırçadan ötürü alınganlık yapıp, çıkarın beni, ben beceremiyorum, bi kere hata yaptık sende bizi gördün diyerek mızmızlacak oyuncular istemiyorum.
Hata yaptığınızda uyarılırsınız herkez uyarır herkez uyarılır.Özür diler devam edersin.
*** ATTENTION W**RES ***
Progress esnasında , dikkat dağıtan boş adamlarla işimiz yok ve onlara yerimiz yok.
*** NEO-s ***
Bu çok zeki her türlü progreste guilde en fazla faydası olacak oyuncu tipi aslen en tehlikeli oyuncu tipidir.
Bencil, Egoist ve guildimize allah tarafından gönderilmiş olduğunu düşünebilirler.
Çok patavatsız bir şekilde herkeze önerilerde bulunup bu konuda kendini işin uzmanı olarak göstermektende asla çekinmezler.
Devamlı raid leaderin veya gmasterin stratejisinde açık bulmaya çalışıp kafalarına göre taktik kurup devamlı özel mesajdan yöneticilerini huzursuz ederler.
Grup halinde hareket etmeyi bi takım olmayı başaramazlarsa bir guilde onlardan hiç bir şekilde verim alamazsınız.BKZ (Messi -Christiano Ronaldo)
Guild Master veya officerların bu oyuncuları sadece progress e focus etmek gibi +görevleri vardır.
Bu bizim içinde geçerli NEO'lara ihtiyacımız HEM VAR - HEM YOK.
Neo'suna bakar.
BAŞVURU İÇİN ;
Kişisel Bilgileriniz: isim, yaş, şehir ve meslek
İrtibat Bilgileri: e-mail, msn, vb.
WoW Bilgileri: karakter Adı, class, armory link. Varsa alt charlarınızın class spec ve armory linkleri.
Raidlerdeki rolünüzü detaylı bir şekilde açıklayın.
Geçmiş raid tecrubelerinizden bahsedin (varsa vanilla - TBC dahil olmak üzere)
Önceki guildleriniz ve ayrılma sebepleriniz nelerdir? Bu guildden sizin hakkınızda bilgi almak için kiminle görüşmemizi önerirsiniz?
Güncel combat loglarınıza ait link veriniz. (örn: worldoflogs wowmeteronline linkleri) Lütfen damage meter ss'i koymayınız.
Oyun içi kullanıcı arayüzü düzeninizi, addon ve keybind'larınızı gösterir biçimde kaydedilmiş bir resim linki veriniz
Bilgisayarınızdaki donanım, yazılım desteği (donanım bileşenleri ve kullanıyorsanız lowerping wtfast benzeri proxy programları) ve bağlantı durumundan bahsediniz.
Çalışan bir mikrofon ve kulaklığınız var mı? Raid esnasında konuşabiliyor musunuz?
Combat gereği yedek beklemeniz istenirse ne düşünürsünüz?
Progress dönemi fazladan raid günleri veya uzayan raid saatleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Raide katılamayacağınız (varsa) gün ve saat aralığını yazınız.(engel durumları ekleyiniz)(örn: cumartesi 20:00-01:00 arası). Oyuna ciddi bir vakit ayırabiliyor musunuz?
Herhangi bir nedenden dolayı yakın bir tarihte oyunu bırakma/ara verme olasılığınız varmı (iş,okul,askerlik vb.)
"Sorular CATASTROPHE guildinden alıntıdır."
DİP NOT
Kendine ciddi derecede güvenen, efendi terbiyeli uyumlu ve guildimize maximum fayda sağlayabileceğine inanan.
World of logs ta top 25 rank a zorlayan türk arkadaşlarımız için "Officerlik +Aylık Gamercard+Migrate Masrafı, gibi basit işler halledilecektir"

Gelipte artiz artiz şeylerde yazmayın buraya.