Merhaba ben tankım itemlerimde bu Healerdanmıdır benden midir bilmem ama oluyorum
http://eu.battle.net/wow/en/characte...toxictr/simple
Not:Yeni Ayaklık aldım ordakını kulanmıyorum
Merhaba ben tankım itemlerimde bu Healerdanmıdır benden midir bilmem ama oluyorum
http://eu.battle.net/wow/en/characte...toxictr/simple
Not:Yeni Ayaklık aldım ordakını kulanmıyorum
O lvl da itemlerin pek önemi yok, çok fazla yaratık çekmediğin sürece sorun olmaması lazım.Eğer zorlanıyorsan çekebildiğin kadar az yaratık çek.Çok az yaratık çekmene rağmen hâlâ ölüyorsan sorun healerdadır.
Oyun hakkındaki genel sorularınızı özel mesaj ile değil, konu açarak sorunuz.
Saol az çektinmi slow dıyorlar bir ortasını bulamadım.Ayrıca PvP de çok kotu Protect paladin galiba çunku ben druıdın yarı canını ındırene kadar o beni olduruyor diğer classlardada boyle
Cooldown larınıda doğru kullanıyorsan sorun healer tabikide
Sen Blood DK değilsin kibunu healerların bilmesi lazım
![]()
Let Them Come!!!
Dungeonlarda patron sensin tank olarak. Slow diyenlere hiç aldırma, senin karakterinin ne kadar mobu kaldırabileceğini sen bilirsin, onlar sadece hemen dungeonu bitirme çabasındalar. Mesela ninja pull u abartanlara hiç acımam, bırakırım ölsün.
PvP konusunda ise prot, paladinin pvp de oynayacağı son specc. 80 level sonrasında yetenekle beraber biraz can sıkıcı olabilirler fakat düşük levellerde diğer oyuncular target dummy muamelesi yaparlar.
paladinle hiç zorlanmaman lazım ve itemlerinde hiç bir önemi yok bu levelde skillerini iyi tanı gerisini boşver healer olmasa bile pala bu levellerde dg bitirir.
tüm sikillerini doğru kullandığından emin ise tek sorun healer diye bilirim.
(dps)Retri Paladin oynuyorum, mele DSP olduğum için Tanktan sonra çok hızlı argo çeker durumdayım. Healer sadece tanka odaklandığında çok hızlı ölüyorum. Raid haric DG ler kendi healim takip ediyorum ve kendi kendimi healliyorum. Yapmaz isem ilk ölen ben oluyorum.
Senin durumunda Healer sana yani tanka iyi odaklanmamış. Dün akşam Well of Eternityde başıma geldi Healer iyi değildi ve Quen Azhara da intterupt yapması gereken oyuncu zamanında yapmadığı için wipe üstüne wipe yedik. butür bir guruba denk gelir isen direk çık.