Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Oyuna başlayalı fazla olmadı buyüzden bilgi eksikliğim çok olabilir ama bir çok şeyi çabuk kavrayacağıma emin olabilirsiniz. Hardcore bir oyuncu değilim öncelikle malesef iş nedeni ile ama bir çok aktiviteye katılmak için elimden geleni yaparım. Bu zamana kadar hep yalnız oynadığım için bir çok karakter oynadım sildim ama en son karakterim 85 Sub Rogue, kontrol konusunda fena da sayılmam. İngilizcem yeterli seviyede diye düşünüyorum (Kpds den 55 almıştım). Öncelikle aradığım şey arkadaşlık ve samimiyet öyle naz yapacak bir insan değilim yaşım 27. Güzel ve seviyeli bir Türk guildine, içinde Türk olan bir guilde yada arkadaş ortamına katılmak istiyorum, oyunun tek başına hiçbir anlamı yok. Yardımlar ve teklifler için şimdiden teşekkür ederim.
Server konusu önemli değil migrate yaparım ama mümkünse Alliance.
http://eu.battle.net/wow/en/characte...oon/Jrc/simple

). Öncelikle aradığım şey arkadaşlık ve samimiyet öyle naz yapacak bir insan değilim yaşım 27. Güzel ve seviyeli bir Türk guildine, içinde Türk olan bir guilde yada arkadaş ortamına katılmak istiyorum, oyunun tek başına hiçbir anlamı yok. Yardımlar ve teklifler için şimdiden teşekkür ederim.