Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Guild Arıyorum

İsim
    Jrc 
    Irk
    Human 
    Class
    Rogue 
    Level
    85 
    Realm
    Silvermoon 

Standart Guild Arıyorum

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Oyuna başlayalı fazla olmadı buyüzden bilgi eksikliğim çok olabilir ama bir çok şeyi çabuk kavrayacağıma emin olabilirsiniz. Hardcore bir oyuncu değilim öncelikle malesef iş nedeni ile ama bir çok aktiviteye katılmak için elimden geleni yaparım. Bu zamana kadar hep yalnız oynadığım için bir çok karakter oynadım sildim ama en son karakterim 85 Sub Rogue, kontrol konusunda fena da sayılmam. İngilizcem yeterli seviyede diye düşünüyorum (Kpds den 55 almıştım ). Öncelikle aradığım şey arkadaşlık ve samimiyet öyle naz yapacak bir insan değilim yaşım 27. Güzel ve seviyeli bir Türk guildine, içinde Türk olan bir guilde yada arkadaş ortamına katılmak istiyorum, oyunun tek başına hiçbir anlamı yok. Yardımlar ve teklifler için şimdiden teşekkür ederim.
    Server konusu önemli değil migrate yaparım ama mümkünse Alliance.
    http://eu.battle.net/wow/en/characte...oon/Jrc/simple

İsim
    Heavyrain 
    Irk
    Draenei 
    Class
    Hunter 
    Level
    85 
    Realm
    Stormrage 

Merhabalar

Stormrage de türk guildiyiz eşlerimiz ve dostlarımızla nacizane oynuyoruz bizlerde senin gibi çalışan insanlarız akşamları hem muhabbet hemde raid için hemde kafamızı dagatmak için toplanıyoruz. Gelmek istersen memnuniyetle kabul ederiz.

Server : Stromrage - Ally
    Guild : istanbLue

Başvuru için : Turkuaz - Elfonse - Uial - Heavyrain yada Gündogarken ile irtibata gecebilirsin.(kaan yönlendirdi dersen yardımcı olacaklardır)
    NeverHide

+ Konuyu Cevapla