Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 8 sonuçtan 1 ile 8 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Petler hakkında bir kaç soru

İsim
    Axedope 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Ravencrest 

Standart Petler hakkında bir kaç soru

Beyler hayatmda ilk kez hunter oynamaya karar verdim 57 oldum şu an cat ve wolfu denedm en iyi dpsi wolfun yaptıgı kanısındaym ama exotic pet konusunda kararsızım hangisini tameliym die uzun süreli fightlar için devilsaur seçmeyi düşünüyorum çünkü stacklenen skilli var ama kısa süreli fightlarda hangi exotic petin iyi oldugunu tam çözemedim core houndların dpsi hakkında hiçbir fikrim yok tank peti olarak rhino seçmeyi düşünüyorum bunların hakkında biraz yardımcı olursanız sevinirim
    Paladin

Gecenin bir vakti ateşin başında otururken gözlerinden insanlar ve diğer varlıklar için gözyaşı dökebilen, düşmanını arkadan vurmayan, kılıcını eline almasını bekleyen, kötülüğün kalbine kılıcını sapladığında onun gözlerine bakan ve tanrısına öldürdüğü günahkarın günahlarını affetmesi için dua eden, "çöldeki bir insan için bir yudum su nasıl değerli ise, benim içinde bir yaşam o kadar değerlidir" diyen ve gücün mutlak inançta saklı olduğuna inanan kişidir...

İsim
    ironwisp 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

core hound en iyi exotic pettir bunun disinda revenger diye bi pet var hellfire penunsulada haeitanin diger ucunda 4 ayakli bi pet eger raidlerde veya zindanlarda kurt yada kaplan buffin varsa revengeri kullan

"Every Man Dies; Not Every Man Really Lives

"And when the time is right, the Betrayer will become... the betrayed."

İsim
    FelBow 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Hunter 
    Level
    85 
    Realm
    Scarshield Legion 

Ferocity petlerin hepsi aynı dps i yapar sadece sana vermiş olduğu extra bufflar vardır. Yalnız tek başına dps yapıyorsan CAT en iyi dps yapmanı sağlar.Agility buffı yüzünden.Tank pet istiyorsan rhinonun tos vurmasından başka bir espirisi yok en kullanışsız pet rhino.Onun yerine turtle al BM de de onu kullan.
    Devilsaur PVP petidir monstrous bite karşı tarafın heal almasını düşürür.BM pve dps peti arıyorsan yine Ferocity pet lere bakman lazım tabiki sonra vermiş olduğu bufflara.Olay her zaman raid in party nin durumuna bağlı.BloodLust veren eleman yoksa Corehound,Agility veren yoksa Spirit Beast,Crit veren yoksa Devilsaur,Dudu buffıı yoksa Shade Spider,%3 bleed arttıran arıyorsan Hyena,%8 spell dmg veren Dragonhawk(Survivor isen kesin öneririm) vs vs vs... petopia ya bakarsan ordan öğrenirsin kesin bilgileri.
    Ravager Outland de bulursun %4 fiziksel dmg buff ı veriyor.
    http://www.wow-petopia.com/
    Let Them Come!!!

Moderatör
    İsim
    Bigpopa 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Executus 

İsim
    Axedope 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Ravencrest 

çok teşekkürler yardımlar için aslında bu petlerin hepsini yakalamak lazım duruma göre hangisi lazım olursa onu kullanırım en mantıklısı o geldi bna
    Paladin

Gecenin bir vakti ateşin başında otururken gözlerinden insanlar ve diğer varlıklar için gözyaşı dökebilen, düşmanını arkadan vurmayan, kılıcını eline almasını bekleyen, kötülüğün kalbine kılıcını sapladığında onun gözlerine bakan ve tanrısına öldürdüğü günahkarın günahlarını affetmesi için dua eden, "çöldeki bir insan için bir yudum su nasıl değerli ise, benim içinde bir yaşam o kadar değerlidir" diyen ve gücün mutlak inançta saklı olduğuna inanan kişidir...

Moderatör
    İsim
    Bigpopa 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Executus 

Raidde hangi peti kullanabileceğini görmek içinse;

İsim
    Axedope 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Ravencrest 

wow bu gerçekten çok iyi oldu eyw yardımların için
    Paladin

İsim
    ironwisp 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

Alıntı biggiesmall Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Raidde hangi peti kullanabileceğini görmek içinse;