Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: LFG/Horde/Dunemaul/*/*

Standart LFG/Horde/Dunemaul/*/*

Merhabalar uzun süredir wow a ara vermiştim ve tekrar geri dönmeyi düşünüyorum eskiden sylvanas realm ında (ally) prot/holy paladin ve shadow/holy priest ile oynamıştım wotlk da n12/12(10m)
    h9/12 (25m) idim şu anda dunemaul realmında veya başka bir relam da olabilir horde olarak warlock-shadow priest yada mage yani caster olarak oynamak istiyorum ve guildine davet etmek isteyen arkadaşlar varsa memnuniyetle irtibata geçmek isterim

Kendimdem kısaca bahsetmem gerekirse ;
    Adım Ozan ve 30 yaşındayım mühendisim fakat bir firmada tasarımcı olarak çalışıyorum yani kısaca arkadaşlar adam gibi bir insanım diyebilirim amacım ben kasarken benimde guild ten muhabbet edecek makara kukara yapacağım ve cataclysm da sormak istediğim kafama takılan soruları gönül rahatlığıyla sorablieceğim , kastıktan(ve gear larımı düzelttikten sonra) 1. ve ya 2. raidlerde kendime yer bulmak isterim tabi ki bunu raider ve guild leader uygun görürse, hayatımın uzun bir süresi online oyun oynayarak geçirdim (ultima online diablo II(batlle.net) knight online ve wow) başka başka aklıma bu kadar geliyor şimdilik daha sonra birşeyler gelirs tekrar yazarım şimdilik teşekkürler

bu arada izmirde karşıyaka da ve 9:00 -18:00 saatleri arasında çalışıyorum yani en geç 18:30 gibi online olabilirim raid zamanı olurda işim çıkarsa raider veya guild liderine telefonla mazeretimi bildiririm oturuyorum eğer izmirde oynayan arkadaşlar varsa yüzyüze de görşebilirim

+ Konuyu Cevapla