Selam arkadaşlar 85 lvl bir hunterim var oyunda yeniyim direk 85 lvlle başladım ama oyunda hangi skilleri sıra ile vurmalıyız Marksman talentinin yanında survival kullanıyorum ana talent Mm bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Selam arkadaşlar 85 lvl bir hunterim var oyunda yeniyim direk 85 lvlle başladım ama oyunda hangi skilleri sıra ile vurmalıyız Marksman talentinin yanında survival kullanıyorum ana talent Mm bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Bana kalırsa PvEde biraz takıl skilleri tanı sonra PvP yapa yapa en iyi kombinasyonu kendin bulacaksın
nasıl yeni başladın direk 85'ten ????
Oyuna direk 85 ten başlanılmadığına göre hesap satın aldın demektir bu.
Bunu da Blizzard Yasaklamıştır!
Let Them Come!!!
Survival olduğumdan kendi rotasyonumu söyleyeyim.
Hunter's Mark (Her düşman için kullan. Fazladan attack power verir)
Serpent Sting (İlk vuruşun bu olsun. 15 saniye boyunca düşmana hasar verir. Cobra Shot kullanırsan süresi yenilenir.)
Black Arrow (Tek düşman varsa bunu kullan. Serpent Sting gibi belirli bir süre düşmana hasar verir.)
Explosive Trap (2-3 düşman veya fazlası saldırıyorsa bunu kullan. Trap Launcher'ı kullan sonra explosion trapı seçip düşmanların olduğu yere fırlat. Attığın yerdeki düşmanlara belirli bir süre hasar verir buda.)
Cobra Shot (Serpent Sting'i yeniler. Skillerin dolmasını beklerken devamlı bunu kullan)
Explosive Shot (Aktif oldukça vur. En iyi hasarı veren yeteneğin bu. Bir özelliğin ile ard arda 2 tane exp. shot'u focus harcamadan kullanabiliyorsun.)
Arcane Shot (Focusun artarsa arada vurabilirsin)
Kill Shot (Düşmanın canı %20 altına indiğinde kullanabiliyorsun bunu. Focus gerektirmez. Canı %20 altındayken doldukça bunu kullan. Glyphs'i varsa eğer bunu vurunca düşman ölmediyse bir kere daha kullanabilirsin beklemeden.)
Talentini de bu şekilde yap. http://www.wowhead.com/talent#c0oZfMMZfbhcMhrRsk
Gerekli olan skiller bunlar. Oynadıkça alışacaksın hepsine zaten. Bence survival kullan.![]()
Konu Rhapsody tarafından (20-12-2011 Saat 01:07 ) değiştirilmiştir.