85. seviye frost dk karakterim var ancak şu dps olayını bi türlü anlayamadım. Sürekli raidlerden (DPS sanırım az olduğu için) atılıyorum. Ne yapmam gerekiyo bunun için bi yol gösterebilicek varsa çok memnun olurum.
85. seviye frost dk karakterim var ancak şu dps olayını bi türlü anlayamadım. Sürekli raidlerden (DPS sanırım az olduğu için) atılıyorum. Ne yapmam gerekiyo bunun için bi yol gösterebilicek varsa çok memnun olurum.
1.si girdiğin raid'in tüm bilgilerinin,ne yapıcagını yani kısaca taktik'ini öğren dps'den atılıcagını düşünmüyorum ama öyle ise her raidin kendine yönelik rotasyonu vardır kendin bulursan daha faydalı olursun ör:anlayıcan şekilde anlatıcam ;çoklu yaratık alanında uygulayacagın rotasyon ile tek bir yaratıgı keserken uyguolayacagın rotasyon farklı olmalı
2.gireceğin ve girdiğin tüm raidlerin taktikini ezberle ne zaman ne yapıcakasın felan onun dışında doğru rotasyon ile dps'ni çok rahat yukarılara cıkarırsın çünkü frost dk raidlerde öyle sonlarda olan bir class değildir bunlarda olmuyorsa itemlerini düzenle karakterinin itemlerini bilmediğim için bu konu hakkında yorum yapamayacağım...
Bilgiler için teşekkür ederim. Dediklerini yapmaya çalışıcam. http://eu.battle.net/wow/en/characte...retwish/simple itemlerim de burda onlarda da bi yorum yaparsan sevinirim gerçi pek iç açıcı olduğunu da sanmıyorum ama neyse![]()
itemlerin pvp için raid'lerde pve itemleri kullanmalısın valor point kas ve valorlar ile pve itemleri al üstündeki neredeyse hepsi pvp itemi o yüzden atıyorlardır seni...
sana bir tavsiye pvp 'yede yoğunlaşabilirsin ama ben illla pve yapıcam raid yapıcam diyorsan ozaman üstündekilerin değiştirmen lazım valorla 397 iwl li eşyalar alman lazım
Konu Ceratopsia tarafından (16-12-2011 Saat 18:47 ) değiştirilmiştir.
dungeondan yada raidden seni iki sebepten atıyorlardır
1. dps azlığı
2. taktikleri bilmemen
dpsini düzeltmek için sana tavsiyem öncelikle dual wield frost olman. 2h frost şu anda pek tavsiye edilmiyor. eğer illa 2h oynayacağım diyorsan UNHOLY geçmeni tavsiye ederim. ikinci bir tavsiyem gem, enchant ve reforgelarına dikkat etmen.
noxxic.com'da reforge capleri, socketlere hangi gemlerin gelmesi gerektiği ve enchantbilgileri yer alıyor, burayı iyice okumanı tavsiye ediyorum. ayrıca ceratopsia'nında dediği gibi itemların pvp itemı. eğer sağlam progress istiyorsan raidlerde mutlaka pve itemı ile girmen gerekir.