Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 Sayfadan 1. Sayfa 1 2 SonuncuSonuncu
Toplam 22 sonuçtan 1 ile 20 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Banlanabilirim çok saçma

İsim
    Velothar 
    Irk
    Tauren 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Earthen Ring 

Standart Banlanabilirim çok saçma

Merhaba teekrar... Arakdaşlar bugün well of eternity yaparken str veren yüksek level bir pelerin düştü. Ama str yanında haste ve mastery de veriyordu. Ve benim giydiğim agilty veren pelerinden daha kullanışlıydı lakin kullandığımda statlarımın hepsini arttırdı. Ama ben kazandıktan sonra bütün partidekiler bana kusmaya başladı küfürler ezmeler havada uçuştu ben şamanı bilmiyormuşum bilmemne. Yahu zaten blizzard benim need edemeyeceğim şeyleri bana engellemiş. Giymişim bütün statlarımı arttırmış ve ben bunu fantazi olsun diye needlememişim. Hepsi birden beni report edeceklerini söylediler özelden tehtid falan ettiler. Yahu ben bu oyuna varımı yoğumu döküyorum. Böyle kıytırık reportlar yüzünden ben banlanır mıyım acaba? Nedir bu yahu ben yeteri sayıda arkadaşım varsa birini banlatabilirmiyim ? Çok sinirlendim nerd rage e ulaştım . Beleş olsa koymazda çok pahalı abi

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Öyle bir sebeple banlanmazsın ama shamanıda bilmediğin ortada.Enha oynuyorsan işine yarayacak stat agility, ele veya resto oynuyorsan işine yarayacak stat intellecttir.Yani str pelerinini needlemenin tek açıklaması ninjalıktır.Dungeonlarda pek sorun olmaz ama raidde birkaç kez yaptıktan sonra adın çıkar ve raid bulamazsın.

Oyun hakkındaki genel sorularınızı özel mesaj ile değil, konu açarak sorunuz.

İsim
    Velothar 
    Irk
    Tauren 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Earthen Ring 

Bakın sanırım hiçkimse derdimi anlamıyor. Benim sahip olduğum pelerin agilty versede biliyorsunuz agilty eşittir ap ve crit hit str veren pelerinden kötüydü. Ve bunu ezbere söylemiyorum statlar öyle gösteriyor. Yani eğer ki aynı şekilde agilty veren bir pelerinim olsaydı needlemezdim :S yada parry dodge falan verseydi yine needlemezdim ama bu hem haste hemde mastery veriyordu mastery hit ratingden sonra en önemli statım benim ayrıca 200 agilty 300 str den az ap veriyor ve talentler sayesinde benim crit hite de ihtiyacım yok 20lerde seyretse yeter artar... Hemende şamandan bihaber olduk ya ne çabuk hüküm giydiriyorsunuz ne kolay ya....

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

O pelerinle aynı seviyede agility veren başka bir pelerin bulduğunda str pelerinini atacaksın anlamına geliyor bu.Yani kısa bir süre sonra işine yaramayacak demek.İşine yaramayacak itemi needlemek sadece ninjalıktır.Belki başkalarınında işine yaramıyordu ama herkes aynı şeyi yapsa, needleyebildiğim için needliyorum dese işine yaramayan itemi kazanıp yarayacak itemi kaçırırsın.Öyle olduktan sonra ne anlamı kaldı ?

Agility shamana hem ap hem critic verir.Yani senin 150 agility pelerini takman 300 str pelerini takmandan daha faydalı.Belki o an için str pelerini daha çok işine yarıyor gibi görünmüş olabilir ama ya bir sonraki dg de ya da valor veya justice ile yeni pelerin aldığında str pelerini atacaksın.Yani şöyle düşün, raide gidiyorsun ve bir adamın sadece pelerini o raid seviyesinin altında, seninse hemen hemen bütün itemlerin.Pelerin düşüyor ve ikiniz rolluyorsunuz.O adam kazanıyor ve pelerini alıyor ama 2 gün sonra adamı valor peleriniyle görüyorsun.Ninjalık boyutunuda geçtim, kısa süre sonra işine yaramayacak itemi needlemek neden ?

Oyun hakkındaki genel sorularınızı özel mesaj ile değil, konu açarak sorunuz.

İsim

Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Darkspear 

Alıntı Velothar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bakın sanırım hiçkimse derdimi anlamıyor. Benim sahip olduğum pelerin agilty versede biliyorsunuz agilty eşittir ap ve crit hit str veren pelerinden kötüydü. Ve bunu ezbere söylemiyorum statlar öyle gösteriyor. Yani eğer ki aynı şekilde agilty veren bir pelerinim olsaydı needlemezdim :S yada parry dodge falan verseydi yine needlemezdim ama bu hem haste hemde mastery veriyordu mastery hit ratingden sonra en önemli statım benim ayrıca 200 agilty 300 str den az ap veriyor ve talentler sayesinde benim crit hite de ihtiyacım yok 20lerde seyretse yeter artar... Hemende şamandan bihaber olduk ya ne çabuk hüküm giydiriyorsunuz ne kolay ya....
    soyle 1 örnek vereyim bende mage bitek http://www.wowhead.com/item=76151 bu itemi needledi diye ninja diye ortalıgı kardırdı eleman

İsim
    Rocketto 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Twisting Nether 

shamansan strye ihtiyacın yok raidden çıkan str itemle üstüdündeki agi itemin (justice olduğunu varsayıyorum)arasında dağlar kadar stat farkı yok zaten agi veren pelerin daha çok işe yarar yoksa questen veren itemlerlemi raide giriyorsun hadi diyelim çıkan item daha iyi dps yapmana yardımcı oluyor genede o itemi alamazsın birde haklıymışsın gibi buraya ağlıyorsun Allahtan hiç öyle birşeyle karşılaşmadım yoksa roman yazardım adama

İsim
    Velothar 
    Irk
    Tauren 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Earthen Ring 

Alıntı yasin41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birde haklıymışsın gibi buraya ağlıyorsun Allahtan hiç öyle birşeyle karşılaşmadım yoksa roman yazardım adama
    Buna gerek var mıydı gerçekten? Ne oldu herkesin fazladan enerjisini üstüme mi çektim ne oldu arkadaş? Nasıl bu kadar kolay patlayıp hakaret edebiliyorsunuz ? Ne yaptım ben? Adaplı adaplı konuşuyoruz şu imalı birsürü cümleye bak. Mahalle karıları gibi forumda dedikodu köşesi falan da var mı? Bu kadar çabuk parlıyoruz ya nefret ediyorum şu ülkem insanının huyundan... Hani bende parlarım da intrenet üzerinden nasıl bu akdar çabuk parlıyorsunuz anlamıyorum. Adam gibi yazışamıyor muyuz? Hayır neyse üşenmeyipte birşeyler yazmışsınız o da güzel. Sağolun...

İsim
    Rocketto 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Twisting Nether 

benim düşüncem böyle o olay benim başıma gelse gerçeği söylemek gerekirse bende report ederim aslında öyle birşey olcağını zannetmiyorum birde başıma gelen birşeyi yazıyım oyuna ilk başladığım aylarda baradin holda gittim 25m ben daha bossa saldırılırken taktik bilmediğim için öldüm ve tekrar canlanıp girmek istedim(daha oyunu tam kavrayamamıştım ozamanlar)doğal olarak bhye giremedim kapıda bekledim,boss kesildi itemler lootmaster'a geldi tek tek roll'a açıyor itemler arasında valor item var dk için 3kişi roll attık ben ve lootmaster dağil roll'ü ben kazandım tabi hala dışardayım ve lootmastera whisp bile atmadım doğal olarak ne dps yapabilmiştim nede adamların yanındayım raid party dağıldı adam 2-3 dk sonra wishp attı orgimmara çağırdı ve itemi bana verdi kendisinin ihtiyacı olduğu halde(baya uzun oldu) şimdi kendini bu adamla karşılaştır.O gün anladım wow'un çoluk çocuk oyunu olmadığını...

Moderatör
    İsim
    Bigpopa 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Executus 

Banlanmazsın.
    İtemi alman yanlış olmuş, her ne kadar senin iteminden iyi olduğunu söylesende str var.
    Blizzardın senin needlememen gereken şeyleri engellediğine dair fikrin de tam olarak yanlış. Mesela hunter bir Tank warrior gun/bow una rahat rahat need atabilir. Hunterda Voodoo Hunting Bow olduğunu düşün.

İsim
    FelBow 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Hunter 
    Level
    85 
    Realm
    Scarshield Legion 

banlanmansın ama herkese hak ver bu konuda, kimse NİNJA ları sevmez bu oyunda....
    Let Them Come!!!

İsim
    Jeamia 
    Irk
    Orc 
    Class
    Death Knight 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

Bence banlanmazsın ancak itemi needleyip insanların küfürlerini yemek banlanmakdan dahada kötü olsa gerek.

İsim
    Garmak 
    Irk
    Orc 
    Class
    Hunter 
    Level
    66 
    Realm
    Twisting Nether 

Alıntı MasterJackaLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence banlanmazsın ancak itemi needleyip insanların küfürlerini yemek banlanmakdan dahada kötü olsa gerek.
    ))) +11111

İsim
    xaiven 
    Irk
    Undead 
    Class
    Mage 
    Level
    59 
    Realm
    Twisting Nether 

arkadaş kusura bakmasın ama birazcık bencilce düşünmüş. diyor agility den daha çok işime yarıyordu ama main piority var sonuçta. öncelik olayı. senin için öncelik agility. bu benim veya burdaki insanlar tarafından yazılmış değil bariz bir şekilde blizzard tarafından belirlenmiş bir olay. haklı olarak diyorsun ki ben needleyebiliyorum blizzard bu hakkı vermiş. ozaman bende sana şu örnekleri vereyim.
    Paladin cloth iteme need atar. priest mage warlock ne yapsın?
    leather iteme need atar. healer druid veya dps druid ne yapsın?
    mail iteme need atar. ozaman sen söyle kızmazmısın ?

str itemi kullanan 3 dps class var şuan oyunda. dk, warrior , paladin.
    birde sen çıkıyorsun 4 ve şunuda düşün o pelerin agi olsaydı ve bir warrior need atsaydı alsaydı? ne derdin?.. dürüst olarak cevap ver yazmana gerek bile yok buraya..

İsim
    Cagrikurt 
    Irk
    Orc 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Spinebreaker 

Aaaaaughibbrgubugbugrguburgle! aka RwlRwlRwlRwl...

İsim
    Hopebinder 
    Irk
    Dwarf 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Sylvanas 

1 cümle ile ifade etmek gerekirse; Blizzard tarafından doğru görülen, oyuncuların yanlış gördüğü bir davranış.
    Yorumum; yanlış bir davranış.

İsim
    Kaeria 
    Irk
    Human 
    Class
    Rogue 
    Level
    85 
    Realm
    Frostmane 

kardeşim git forumları iyice bı gez shaman ne gıyer ne gıymesı gerekır pve de ne yapar pvp de ne yapar hatta otur spell lerı turkceye cevır translate kullanarak dırek bodoslama 85 yapıp olay bıtmıstır dungeon gıdıp onune gelenı need leme tabı yersın ninjayıda reportuda önce bi öğren classını burda ergenler gibi ağlayıp ortalığı ayağa kaldırcana git az araştır

sen yenisin galiba shaman b85 olmuşn ama hala bomboşsun

İsim

Irk

Class

Level
    17 
    Realm
    Neptulon 

Kardeş bak bilgin olsun çok fazla need atma greed de fazla atma yani bunlar kayıt altında arşivinde kişisel yerinde kaç kere need dediğin gözükoyor yabancı guildlere girmek zorunda kalırsan need dolayı almazlar raidde yer bulamazsın haberin olsun

Moderatör
    İsim
    Bigpopa 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Executus 

Alıntı Yasinyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeş bak bilgin olsun çok fazla need atma greed de fazla atma yani bunlar kayıt altında arşivinde kişisel yerinde kaç kere need dediğin gözükoyor yabancı guildlere girmek zorunda kalırsan need dolayı almazlar raidde yer bulamazsın haberin olsun
    Guilde girerken kaç kere need atmış bu hesap diye soran bir officer ya da guild mastera denk gelmedim. Birincisi attığınız need sayısı hiçbir anlam ifade etmez, ikincisi zaten raidde need attırmazlar (masterlooter), üçüncüsü bir guilde girerken adamlar need sayınıza bakıyorlar ise şahsi kanaatim guilde almak istemiyorlardır ve gözünüzün üstünde kaş arıyorlardır.

İsim
    dumans 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Death Knight 
    Level
    85 
    Realm
    Deathwing 

helal ya bir dokundu bin ah işitti pes doğrusu nerdeyse adam vatan haini olucak yapmayın ya
    belirlenmişmi kardeşim bliz tarafından disenchant greed need diye her clasa göre zaten item düştün da yanıyor ne gerekiyosa işime yararsa needlerim yaramıyosa ne gerekse onu yaparım
    bırakın report etmeyi banlanmayı
    hiç bişey olmaz kardeşim ferah ol sen ama genellemede yapmış olduğun hareket yanlışta olsa bidaha yapmayacağından eminim sen keyfine bak iy oyunlar sana

+ Konuyu Cevapla