Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: LoseControl Addon Hakkında

İsim
    Dyroxs 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Grim Batol 

Standart LoseControl Addon Hakkında

Arkadaşlar LoseControl pvpciler bilir.Yeni versiyonu gelmedi sanırım Cooldownsda aynı şekilde Cooldowns yerine OmmiCc geçtim ama sıkıntım şu ki LoseControl Out of Date de çalışıo ama sorun şu ki
    Cooldowns'da iken Skillerin Saliseleride gözüküo yani mesela 2 sn kaldında 1.9 1.8 .1.7 diye iniodu skiller ki bu da Ben bi resto druid olarak adama kıpırdamadan Cylone atma şansı tanıodu şimdi sadece snler gözüküo bu ayarlı bilen varmı.

Birde ekstra konu açmayayım Interrupt Bar ile ilgili buna bi ayar yapıyorduk vaktinde arkadaşım yaptırmıştı Kolketiv di galba Text dosyalarını değiştirince çalışıodu bilen varsa onun textleri ve nereye kopyalayanıcağı söleyebilirse çok ii olur

İsim
    Rogue 
    Irk
    Undead 
    Class
    Rogue 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Blade 

Alıntı sanders Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar LoseControl pvpciler bilir.Yeni versiyonu gelmedi sanırım Cooldownsda aynı şekilde Cooldowns yerine OmmiCc geçtim ama sıkıntım şu ki LoseControl Out of Date de çalışıo ama sorun şu ki
    Cooldowns'da iken Skillerin Saliseleride gözüküo yani mesela 2 sn kaldında 1.9 1.8 .1.7 diye iniodu skiller ki bu da Ben bi resto druid olarak adama kıpırdamadan Cylone atma şansı tanıodu şimdi sadece snler gözüküo bu ayarlı bilen varmı.

Birde ekstra konu açmayayım Interrupt Bar ile ilgili buna bi ayar yapıyorduk vaktinde arkadaşım yaptırmıştı Kolketiv di galba Text dosyalarını değiştirince çalışıodu bilen varsa onun textleri ve nereye kopyalayanıcağı söleyebilirse çok ii olur

bende aynı dertten muzdaripim ne gladius var ne lose control 4.3 günceli varmı ?
    bulabılırmıyız neden hala güncellemediler

+ Konuyu Cevapla