Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Jewelcrafting ile ilgili bikaç soru

İsim

Irk
    Blood Elf 
    Class
    Death Knight 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

Standart Jewelcrafting ile ilgili bikaç soru

Selamlar

Ben JC mesleğini 525 yaptım ancak kendimi bildim bileli BS ve Minning den başka bi meslek kasmadığım için diğerleri hakkında en ufak bi bilgim yok. Bu yüzden madde madde bikaç soru sorucam cevaplarsanız sevinirim
    • Bu mesleğin bana sağladığı artılar neler? Mesela kendime (JC mesleğine sahip olanlar için yani) diğer gemlere göre daha yanarlı dönerli bişey basabiliyormuyum? yada ring falan?
    • Token olayı biraz zaman alan bişey bunu farkettim ancak planlara baktığımda birçoğu Chimera's Eye adlı eşyayı istiyor. Şimdi ben token biriktirdim, planımı aldım iyi güzel ama her gem yapışımda (tokenla alınan gemlerden bahsediyorum) bu Chimera's Eye için 1 token ayırmammı gerekiyor?
    • AH den JC için tarif satın almak kazançlı olurmu yoksa JC Vendor yeterlimi?

Şimdiden teşekkür ediyorum arkadaşlar

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

JC nin bonusu 3 tane +67 stat olan gemleri kullanmana izin vermesi.3 tane geminde diğer gemlere göre +27 stat daha fazla bulundurabiliyorsun.

Chimera eye gerektiren tokenler sadece senin kullanabileceğin gemlerde işine yarar.Yani +67 stat gemlerini chimeraları keserek yaparsın ve onlar soulbounddur.Senin satacağın türdeki gemler inferno ruby, demonseye, dream emerald gibi gemler ister ve onlar 3 token gerektirir.Ama son patchde gelen epic gemler 5 token gerektiriyor ve farklı gemler istiyor.Veya 4 tokenle recipe alabilirsin ama oradan öğreneceğin gemi kendin seçemezsin, rastgele öğrenirsin.

AH de satılan recipelerla vendorda satılanlar aynı değil.AH deki recipeleri alırsan o gemler diğerlerine göre biraz daha pahalıya satılabilir.

Oyun hakkındaki genel sorularınızı özel mesaj ile değil, konu açarak sorunuz.

+ Konuyu Cevapla