Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 5 sonuçtan 1 ile 5 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Dk-Warrior duell hk.

İsim
    Damnedlife 
    Irk
    Undead 
    Class
    Rogue 
    Level
    85 
    Realm
    Mazrigos 

Standart Dk-Warrior duell hk.

Herkeze merhaba arkadaşlar
    uzun zamandır dk oynuyorum frost spec oynuyordum ama pvp de daha etkili oldugu için unholy'e geçtim. warriorlarla vs yaparken vs nin başında nerdeyse canını çeyreğe kadar indiriyorum ve benim healtimde yarı hp nin üstünde oluyor ama sonra rage toplayıp burst'e geçince hızlı bi şekilde beni yatırıyor. sizin warriorla vs de izlediğiniz yol nedir, dk da belli bi rotasyon olmadığı için vs de uyguladığınız bir taktik varmıdır? rogue ve ferali hiç sormuyorum bile çünkü onları vs de yenmek neredeyse imkansız benim için varsa bunlar içinde bi taktik alabilirsem mutlu olurum tabi. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

İsim
    DiKén 
    Irk
    Orc 
    Class
    Death Knight 
    Level
    85 
    Realm
    Grim Batol 

warrioru unholy ile kesmek zordur ama blood la daha rahattır hatta rogue ve feralda bloodla rahat olur. ancak caster sınıflar seni ezecektir. yani frost san burst damage. unholy caster sınıfına, blood mele sınıfına karşı avantajlıdır. şahsen ben frost kullanıyorum ve eğer warriorla duel atıyorsam; heal çok çekmeye bakıyorum ne kadar heal o kadar iyi... gerisi damage kalmış kim çok damage yaparsa o kazanıyor. roguelar da belli olmuyor aynı şekilde işini bilenler zorluyor.

İsim
    desertlion 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Death Knight 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

warior ile unholy bence zorlar sonuçta dieses'lar üzerine damage yapan bir spec bana kalırsa frost git nedeni ise frost ile howling ile uzak damage felanda yaparsın hızlı hızlı hem verdiği damagede yüksek sadece obilate felan çalışma vur kaç oyna anca öyle blood'la daha kolay olur sonuçta kendini azda olsa heal yapabılıyorsun

İsim
    Damnedlife 
    Irk
    Undead 
    Class
    Rogue 
    Level
    85 
    Realm
    Mazrigos 

cevaplarınız için sağolun arkadaşlar

İsim
    FelBow 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Hunter 
    Level
    85 
    Realm
    Scarshield Legion 

enhancement shamanla warrior lara allah ne verdiyse dalıyorum health regeneration cd larını kullandırmaya çalışıyorum.Kullanırlarsa spirit wolf lar işi benim yerime temizliyor.Warriorla ya çok zorlanıyorum yada çok kolay alıyorum ama daha 2-3 defa fight kaybettim.(Hepsi full ruthless 4400 resli warriorlar dı).Tabi iyisi gelse beni keser ama şunu da unutmamak lazım bende imba değilim.
    Let Them Come!!!

+ Konuyu Cevapla