Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Ilk Raid Deneyimim İçin Yardım Lasım...!

Exclamation Ilk Raid Deneyimim İçin Yardım Lasım...!

Merhabalar arkadaşlar. Sitenizi uzun zamandır takip ediyorum ve birçok konuda yardımı oldu. Pek paylaşım yapamadım çünkü bende oyunda yeniyim.

Şu an lvl 85DK ile oynuorum. yeni gelen 378ilvl olan PVE setinin 3 parçasını aldım (head, shoulder hariç) kalanlarıda 1 haftada twilight dungeonlarından topladım. Şu an ilvl 377.

Yeni gelen raid finderi bugün ilk kez açtım seçenek olarak sadece "The Siege of Wyrmrest Temple" açık. Sorularıma gelince:

1- Şu anki itemlarım ile bu raidi yapabilirmiyim? Yoksa valor point ile 397lik parçalardanmı almam lasım?

2- Valor quartermasterinda satılan: http://www.wowhead.com/item=78792 itemlarını almak için Dragon Soul raidini yapmam gerekiomuş wowhead öle gösteriyor fakat oyunda raid finderda böyle bir seçenek yok. Ne yapmam lasım.

3- Trade kanalında arama yapanlar genelde 384 üstü item lvl istiyor bu raid için. 384 yapabilmek için nasıl bi yol izlemem lasım ? sadece valor pointlemi alınır bu itemlar?

4- Son olarakta bazılar Achievment istiyorlar. Sebenini anlayamadım... Hangi achievementları yapmam lasım yada achiv puanım ne kadar olmalı?

Şimdiden ilginiz için teşekkürler

İsim
    desertlion 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Death Knight 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

1.raid finger 372'den itibaren girebilirsin normal raidlere girebilmek için belli bir iwl'e ulaşman lazım
    2.şuanda raid finger ile girebileceğin 1 tane raid var ona giriceksin boss'tan düşen item sayesinde alabiliyorsun raid finger eşyasını senin alabileceğin eşyalar'ın itemlerine need atailiyorsun
    3.
    4.

3 ve 4ü bilgim olmadığı için geçiyorum ve sana tavsiyem 25 man oldugu için raid pc kasma ihtimali yüksek benim hiç kasmayan pc 25lik raide girince neredeyse kitlendi ve dps yapamaz hale geldim o yüzden raide girdiğinde açık program varsa kapat...buda benden bir öneri

İsim

Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Darkspear 

1. yapabilirsin
    2. boslardan dusuyor bisey yapmana gerek yok
    3.fingerden girersen dusen itemlerle 384 level itemleri yaparsın ustüdü valorla tamamlarsın
    4.genelde girilecek raidin achievementları isterler

İsim
    Siempre 
    Irk
    Troll 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

Dragon Soul dediğin o zaten 2 aşamada gerçekleşir her aşamada 4 boss vardır.
    her bossu haftada bir kere droplayabilirsin
    tekrar o raid i yapaiblirsin fakat boss tan düşen itemlere bişey yapamazsın

sende 2. kısım bossları gelmeden önce 1.kısmı tamamlaman lazım.

sana sorulan achi içinse adamlar senin tecrübeli olup olmadığını öğrenmek için soruyorlar daha önce bu raidi bitirmişmi diye

+ Konuyu Cevapla