Merhabalar arkadaşlar. Sitenizi uzun zamandır takip ediyorum ve birçok konuda yardımı oldu. Pek paylaşım yapamadım çünkü bende oyunda yeniyim.
Şu an lvl 85DK ile oynuorum. yeni gelen 378ilvl olan PVE setinin 3 parçasını aldım (head, shoulder hariç) kalanlarıda 1 haftada twilight dungeonlarından topladım. Şu an ilvl 377.
Yeni gelen raid finderi bugün ilk kez açtım seçenek olarak sadece "The Siege of Wyrmrest Temple" açık. Sorularıma gelince:
1- Şu anki itemlarım ile bu raidi yapabilirmiyim? Yoksa valor point ile 397lik parçalardanmı almam lasım?
2- Valor quartermasterinda satılan: http://www.wowhead.com/item=78792 itemlarını almak için Dragon Soul raidini yapmam gerekiomuş wowhead öle gösteriyor fakat oyunda raid finderda böyle bir seçenek yok. Ne yapmam lasım.
3- Trade kanalında arama yapanlar genelde 384 üstü item lvl istiyor bu raid için. 384 yapabilmek için nasıl bi yol izlemem lasım ? sadece valor pointlemi alınır bu itemlar?
4- Son olarakta bazılar Achievment istiyorlar. Sebenini anlayamadım... Hangi achievementları yapmam lasım yada achiv puanım ne kadar olmalı?
Şimdiden ilginiz için teşekkürler