beyler en fazla para hangi iki meslekle oluyor ?bir de kolaylığı nasıl? güncel piyasaya göre cevap istiyorum?
beyler en fazla para hangi iki meslekle oluyor ?bir de kolaylığı nasıl? güncel piyasaya göre cevap istiyorum?
en kolay para kasma yolu heryerde aynıdır herb-mining alıp trackleyip geziceksin 525 olana kadar internetteki mining herbalism guidelerine bakarsan neyin nerde oldugunu gosterir bide gatherer addonunu kullanırsan senin ve guıldındekılerin kestiklerini kaydeder
Kardeş Zenginolmak istiyosun git wow gold al meslekl ugraşma tavsiyem bir şey kazardırdığı yok
sen o gold satanların o kadar goldu nereden bulduklarını hiç düşündün mü ? Senin gibi insanların hesaplarını çalıp sabahtan akşama kadar bota bırakıp sonra sana senin hesabınla kastıkları goldu tekrar satıyorlar sende gidip onlara bu gold için para veriyorsun buna ......zlikten başka hiç bişey denmez...
Saatlerce mining yapıp 1-2k gold yapıyorum sen diyosun git gold al emek var kardeş işin içinde sen çok rahat harcarsın paranı git al aferim devam et böyle![]()
Sadece para diyorsan mining & herbalism kas.Topladıklarını sat en iyi gold kasma yöntemi budur.Öteki türlü blacksmith , eng veya alch v.s geliştirmek için harcadığın para üretip sattığın zaman zararını bile karşılamıyor ayrıca çok zaman gidiyor.Herbalism & mining hem seri.. gold kasmak için ama tabi böyle yürümez yeteri kadar gold kazandığını bu beni idare eder dedikten sonra ikisinden birini silip başka bir meslek alabilirsin 85lvl'den sonra aldığın mesleğide önceden kazandığın parayla geliştirebilirsin.Benim öneri mesleğim inscription & enchanting hem geliştirdikten sonra inscription ile scroll ve glyp üretip satıp para kazanabilirsin ayrıca pvp'de senin için faydalı olur bu scrollar stamina , int , +armor v.s.. ve enchanting ile milletin itemlerine özellik basması için gold kasşılığı satarsın ayrıca kendinede basabilirsin.Ama yok yinede bu beni sarmaz diyorsan oynadığın karaktere göre tailoring & enchanting , engineering & mining veya tailoring & engineering kasıp kendine farklı binekler üretebilirsin (ör: helikopter,motor,uçan halı) ayrıca bunları satabilirsin ve engineering'teki fire damage bombaları kimileri pek önemsemesede pvpde gerçekten işe yarıyor + damage göz çıkarmaz 500-600'de olsa damage damagedir.Bunların hepsi sana kalmış meslek kişiye göre değişir ama aklında olsun üretmek hep masraftır hep masraf.Bunların hiçbirini yapmayıp benim gibi sürekli olarak gold kazanmaya devam edebilirsin mining ve herbalism ile.. scroll sıkıntısı çekmezsin ah'den alırsın enchant derdin olmaz zaten guildinde enchanter varsa hiç sıkıntı olmaz çok mount istiyorsanda copper alırsınKısacası bu oyunda gold sıkıntısı diye birşey yok zaten herşeyini tamamladıktan sonra gold'a bile ihtiyacın olmuyor repair için ihtiyacın oluyor.. goldu dert etme esas dert honnor kasmak sürekli raid yapabilmek sağlam item yapabilmek binek olarak drake düşürebilmek dert bu oluyor
![]()
Konu OdeOfSilvermoon tarafından (24-03-2012 Saat 12:37 ) değiştirilmiştir.