Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 14 sonuçtan 1 ile 14 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: DK mı PALADİN mi?

İsim
    Hitmachine 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    80 
    Realm
    Alonsus 

Standart DK mı PALADİN mi?

Arkadaşlar ben Paladin oynuyorum ve ilk karakterim.70 lwl oldum 3. paketi alıcam fakat serverde türk olmamasından şikayetçiyim. İster istemez sıkılıyorum iletişimi rahatça kurabilip espiri gırgır yapabilelim yeri gelince Sonuç olarak biranönce 85 yapmak istiyorum yeni paket gelmeden. kasmak zor geldiği için DK açmayı düşünüyorum yorumlarınız ne olur. Fikir edinmek istiyorum.DK nasıl bir sınıftır palayı severek oynuyordum yakın dövüş istiyorum mage tarzı kaçamak sevmem.

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

DK ya alışman biraz zor olabilir zira spellerin çoğunu aynı lvl da öğreniyorsun ve hangisini nerede kullanacağınıda anlaman biraz zaman alabiliyor.Ama dps konusunda DK paladine göre daha iyidir bence.Tank olmayı düşünüyorsan paladinin tanklaması biraz daha kolay gibi geliyor bana.Ama dediğim gibi DK ya alışmak zaman alır.

Tabi daha çok türklerin oynadığı realme geçmek ve tekrar 1 lvl dan başlamak istemiyorsan DK açıp direk 58 lvl dan devam edebilirsin, o da bir seçenek.

Oyun hakkındaki genel sorularınızı özel mesaj ile değil, konu açarak sorunuz.

İsim
    Hitmachine 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    80 
    Realm
    Alonsus 

sağol açıklaıcı oldu ben dps istiyorum tank banagöre değil zaten. Alışmasına alışırız zamanla dediğingibi 1lwlden başlamak zor geliyo enazından 85 olup zevkine varamadığım için bide bu DK defans yönü nasıldır heal yapabilirmi yani 85 olunca pvp de düşünüyorum eziklemem umarım

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Paladindeki gibi direk heal spelleri yoktur ama bazı spelleri vurduğu damage in belli oranında healler veya yanlarındaki ghoul u öldürerek belli oranda hp kazanır şeklinde heal yapabilir.

Oyun hakkındaki genel sorularınızı özel mesaj ile değil, konu açarak sorunuz.

İsim
    Hitmachine 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    80 
    Realm
    Alonsus 

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim

İsim
    Ævolution 
    Irk
    Human 
    Class
    Death Knight 
    Level
    85 
    Realm
    Sylvanas 

Benimde ilk karakterim paladindi. Sonra DK açıp kastım. Paladin de 5-6 skille (retri için söylüyorum) yaşamını devam ettirebilirken DK'da bir çok farklı kombinasyon var. DK ile oynarken her gün yeni bir şey öğreniyorsun. İlk başlarda talentlerini başka yerlerden bakarak verebilirsin ama sonra göreceksin o talent sana uymuyor ve değiştirmek isteyeceksin. Bir çok kez talentini değiştirip beğenmeyeceksin ama sonunda sana uygun sistemi yaratacaksın. DK çok keyiflidir ama paladinin de hakkını yememek lazım. Kendi healini bir anda %100 yapan başka class yok paladinden başka. Pve için Frost, PVP için unholy oynamaktan yanayım. Eğer 2v2 arenaya gireceksen Frost talent kullanman daha iyi olur.

85 dk ve paladinim var ama paladin daha main karakter gibi benim için...pvp arena da loh kullanamıyosun doğal olarak duelde de kullanırsan dalga geçerler...ama topladığın komboları heala verebilirsin ki kritikleyebilirsen 40-50k yı görüyosun...yani paladinle oynadıktan sonra direk heale yönelik bi skilli olmadığı için dk veya warrior zor gelicek sana anladığım kadarıyla plate giyen melee bi classla oynama niyetindesin...ama sanki casterlar biraz sıkıntılı oluyo paladin için...çünkü direkt yanına gidicek bir charge ın veya death gripin yok...yani uzun uzun yazdım ama tavsiyem sonuç olarak paladin daha zevkli geldi bana...hiç bi zaman dk ya tam anlamıyla alışamadım o runeler nasıl doluyo noluyo falan...rotasyon oturtamadım hiç...

dk tabiki

İsim
    jeondruid 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Legion 

ikisininde avantajları var mesela blood dk resmen kendini healliyo paladinin balonu var avantajları farklı

İsim
    Sonìc 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Legion 

Aslında bana göre iki sınıfta karşılaştıralamaz çünki kendine göre avantajları var.Ben paladin'im birçok avantajı var ama dk ile yaptığım kapışmalar hep en zorlusu olmuş sırayla bir o beni birde ben onu keserim.Paladin Retri oynuyorum açıkcası raidlerde genel sıralamada 3-4 en kötü 6 oluyorum.Dk'ya gelirsek az bilgime göre konuşim bloodlar ölmek bilmiyor onların hp'sini tüketmek işin en zor kısmı çünki pot içiyormuş gibi doluyor ve o anda damagelerin sağlam olması lazımki o ilerliyişi durdurman için.Kanımca Dk done açısından değilde dps açısından daha zevkli gibi gördüklerimden söylüyorum.

İsim
    Queles 
    Irk
    Human 
    Class
    Death Knight 
    Level
    69 
    Realm
    Kul Tiras 

benimde ilk sınıfım paladindi çok kolay tanklıyordum onla ve şimdi dkyle hangi rolü sececeğime karar veremedim hem tanklayabiliyorsun(death strike) hemde dps yapabiliyorsun dk ile.

İsim
    desertlion 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Death Knight 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

ben frost ve unholy pvp oynuyorum kullanıcagın spelller çok önemli ilk başlarda biraz karmasık gelır sonra sıralamayı oturtursun ama şöyle bir eksiside var kendini healleme olanagın cok az yani biraz kaçak dövüşmen lazım onun dışında paladin oyamadıgım için bir yorum yapamıyıcam ama paladin almakta en zorlandıgım classlardan biri kendini healleme olayı onu dkdan ayıran en büyük özelliği onun dışında blood dk oynarsan direk dal ortalıga oynamayı biliyorsan zaten yatman çok zor ama yaptıgın damageler frost ve unholy'e göre epey düşük

İsim
    FelBow 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Hunter 
    Level
    85 
    Realm
    Scarshield Legion 

PvP de Blood DK .....
    Let Them Come!!!

İsim
    FelBow 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Hunter 
    Level
    85 
    Realm
    Scarshield Legion 

Bu arada ben de DK kasmaya kaldığım yerden devam edicem
    Adamlar WOW un tanrısı gibiler
    Let Them Come!!!

İsim
    Arhenius 
    Irk
    Human 
    Class
    Death Knight 
    Level
    85 
    Realm
    Sylvanas 

Ben hem Prot paladin hemde Blood DK kastım, şu an blood dk oynuyorum, daha yeni 85 oldum. Açıkcası beni paladinden daha çok tatmin etti. Ya bilemiyorum paladin bana çok renksiz geliyor, skilleri falan çok ciddi, ruhumu sıkıyor resmen Death Knight bence çok daha karizmatik, ayrıca Vengence nerf yedi ama hala uçuk damageler atıyorum Death Strike ile. Oyundaki en karizmatik setlerde bence Death Knightda. Özellikle Tier 11 setine aşığım.

+ Konuyu Cevapla