Su anki levelim "63" ama sanki vurus gucu bu talentle dusuk gibi geliyor.
talentte ne gibi degisiklik yapabilirim?
yoksa fury yada protection ile mi level kasmaliyim?
http://www.wow-tr.com/talent/#a=1w81tCF.a5o.warrior.
Su anki levelim "63" ama sanki vurus gucu bu talentle dusuk gibi geliyor.
talentte ne gibi degisiklik yapabilirim?
yoksa fury yada protection ile mi level kasmaliyim?
http://www.wow-tr.com/talent/#a=1w81tCF.a5o.warrior.
şöyle dene bakalım..
http://www.wow-tr.com/talent/#a=GNXU....warrior.KxsUo
denedim eskisinden daha iyi oldu tesekkurler...
60-70 level arasi Warrior/Arms ta vurus gucu yonunden hangi talentleri gelistirmeliyiz?
Warrior da "Herbalism" yada "Fishing" ten baska meslek gelistiremiyomuyuz?
Konu mavzerbaba tarafından (21-11-2011 Saat 03:11 ) değiştirilmiştir.
http://www.wow-tr.com/talent/#a=1wkIEsj.a5o.warrior.
Şöylede deneyebilirsin.Sürekli dungeon yapıp,görev kasıyorsan throwdown gereksiz kalır ama arada can sıkıntısınada random battleground yapıyorsan kesinlikle gerekli.Prime glyph olarakta Overpower ve Mortal Strike'ı kesinlikle al,çok aşırı olmasada hatrı sayılır derecede artırırsın damage'ini.
War Acedemy/Deep Wounds/Impale/Taste of Blood/Blood Frenzy/Lambs of Slaughter/Wrecking Crew.Çoğunluğu mortal strike ve overpower'ı bufflıyan talentler,bunları mutlaka tamamlamalısın.Juggernaut zaten charge'ı her türlü durumda kullanabilmenin yanında mortal strike'ını buffluyor.
Mesleklere gelince ;
Öncelikle senin ne yapmak istediğine bağlı.Gold kazanmak istiyorsan toplama mesleklerini seçersin,gold ihtiyacım yok diyorsan jewelcrafting ve blacksmithing iyi gider.Ayrıca fishing ikincil meslektir herbalism ise birincil.birincil mesleklerden 2 tane ikincil mesleklerinse hepsini alırsın.(cooking,first aid,fishing,archelogy )
Konu Untarael Suntreader tarafından (21-11-2011 Saat 06:03 ) değiştirilmiştir.
Level kasarken Arms oyna,çünkü Fury de hatırı sayılır bir dmg yapabilmen için HİT in baya yüksek olması lazım ki oda düşük levellarda biraz zor. Dungeon yaparak levellicem dersen protection tabikide.
Let Them Come!!!
Ne yaptıysam bu "Potantial Skill"imi (heal bar) yükseltemiyorum şu an "7737", levelim "68"
1. Daha yeni başladıgım için mesleklerle ilgili bilgim yok. Meslekler "Potantial Skill"imi (Heal Bar) yükseltebilirmiyim? Şu ana kadar hiçbir tanesini yapmadim!
2. "Addon"suz oynuyorum acaba otomatik hedef vurucu(dungeonlar icin) var mi?
3. "Browse Auction" silah almak nasil oluyo? Fazla para vermem gerekiyo mu yoksa düşük fiyattan alabilirmiyim? Silahım "189-284" kılıç...
4. "Staff" ve "Axe" pek bir ise yaramiyo. "Yüksek damage"li silahlari nerden bulabilirim?
5. Bulunmayan "Questleri" addonsuz nasil bulabilirim? Kolay yolu var mi?
Konu mavzerbaba tarafından (23-11-2011 Saat 19:00 ) değiştirilmiştir.
Potential skill nedir bilmiyorum ama bahsettiğin Health Point yani canın büyük ihtimalle.
1- Meslekler kimi artılarıyla canını arttırabilir fakat ahım şahım bir değişiklik olmaz.
2- Bu oyunda otomatik hiçbirşey yoktur. Bu addonlar işini kolaylaştırır, ama senin yapman gereken şeyleri yapmaz.
3- Browse auction dediğin Auction House, yani oyuncuların birbiri arasında ticaret yapabilmesini sağlayan sistemdir. Paran varsa ve uygun silah varsa alabilirsin.
4- Warriorsun staffla işin yok, axe-sword-mace kullanacakların. Leveline uygun silah kullan.
5- Quest bulmaktan kastın yapacak quest bulmaksa, ana şehirlerdeki tabelalarda yönlendiren questler var. Eğer questi yapabilmek için gereken mobu/bölgeyi bulmaktan bahsediyorsan blizzardın orjinal interface'i zaten gösteriyor. Quest helper addonu nu kullanabilirsin çok istersen.
Çok fazla canım olsun ya da çok fazla vurayım diye uğraşma. Sen gearını ve silahlarını güncelledikçe, daha iyilerini aldıkça, ve karakterini daha iyi kullanmaya başladıkça bu dediklerin olcak zaten.
dedigim healt point dungeonlarda herkes benden daha fazla health pointe sahip. Dungeonlarda 68 leveller ama healt pointleri 8000-10000 arasi biryerde yanlislik yapiyorum ama nerde?
elite gorevlerini yapamiyorum cunku olduruyo beni 10 potion mu alim olemi oluyo bunlar? benden daha dusuk levelliler olduruyo ben niye olduremiyorum.
darkshoreda 7 questim kaldi ama gorevi veren kisiyi bulamiyorum...
ben hep "arms" kismindan (rend,mortal strike vs.) vuruyorum "fury" yada "protection" kullanmiyorum acaba ondan dolayimi vurus gucum az?
two hand spec kullanimiyorum silahim two hand olmasina karsi? iki kilic iki baltami kullansam? oyle kullanabilirmiyim?
level 68 karsin 189/284 kilic nasil?
shield kullanmiyorum cunku shield sadece one hand yada main hand de kullanabiliyosun oyle kiliclarinda damage dusuk...
alacagim esyalarda damage gore alayim item levele gore? mesela item leveli 99 ama damagi dusuk kullandigimdan?
yanlisim nerde?
Konu mavzerbaba tarafından (23-11-2011 Saat 18:59 ) değiştirilmiştir.
öncelikle arms oynayacaksan two hand kullanacaksın iki tane one hand fury talentinde kullanılır (69 da titans grip talentiyle 2 tane two hand kullanılıyor) protection ise one hand+shield şeklindedir ama sen dps oynuyorsun o yüzden protectionu baştan eliyoruz.dungeonlarda 85 e kadar fury önermem hit in az olduğu için dps daha az olur.item olayına gelince 85 olmana bak item çok önemli değil bu lvllerde gerekli itemler dungeonlardan düşüyor zaten. Armsda kullanacağın rotasyon ise rakipte kanamayı yani rendi hep aktif tut arka arkaya rend atma zaten armsda bi talent var mortal strike rendi yeniliyor savasın basında bi tane vursan yeter sonra dolar dolöaz mortal açılıncada overpower vur ragen 50 60ları gecerse heroic strike kullan. En önemlisi arms isen battle fury isen berserker stancei açık tut. Alacağın silahta dps e bakma damagee bak damagei yüksek olanı al dps i yüksek olanı değil.damage i ne kadar fazlaysa skillerin o kadar fazla vurur.
Konu gigadrain3 tarafından (23-11-2011 Saat 21:16 ) değiştirilmiştir.
tesekkur ederim belkide sorunum talentle yada silahla ilgilidir...
dungeon search diye birsey varmi? istedigim dungeonlara niye giremiyorum hep random yapmak zorunda kaliyorum? Mesela "Capital Gardens" gibi...
dungeonlarda iyi bir silah gecmedi elime benden once birilerimi aliyo bunlari?
gorev veren yerleri en kisa yoldan nasil bulabilirim? darkshoreda son yedi gorev kaldi, addon kullanmiyorum?
wariors arms level kasmak hakkaten zormus....
armory den karakter sayfanı linklesene oraya bakalım konuşalım.
Let Them Come!!!
wow armory den karakter sayfanı linkle bakalım burdan daha kolay olur nelerin hatalı olduğu hakkında yorum yapmamız.
Bende yeni warrior kastım ve 80 e kadar dps oynamadım dungeonlarda tanklık yaptım hep.Başlarda baya zorlandım dps yaparken hatta arms mı fury mi diye de çok arada kaldım(çünkü levellerken questlerde arms talentiyle oynuyordum).Fury ye de biraz alışınca arms dan çok daha rahat stres olmadan dps yapıldığını gördüm vs vs.
Hemen ölüyorum demende bana biraz garip geldi,neden diye sorucak olursan.Bundan önce Hunter kastım shaman kastım ve roque yarıda bıraktım.Bu classlarda 2 den çok mob 3-4 tane geldimi kurtuluşun yoktu ama warriorla ben güle oynaya daldım aralarına![]()
Let Them Come!!!
Talent:
Kod:http://www.wow-tr.com/talent/#a=GNXUzTw.a5o.warrior.Kod:General: -------- Health: 8264 Rage: 100 Item Level: 95 Speed: 100% Attributes: ----------- Strenght: 207 Agility: 175 Stamina: 467 Intellect: 143 Spirit: 107 Melee: ------ Damage: 424-536 DPS: 137.1 Attack Power: 686 Speed: 3.50 Haste: +0.00% Hit Change: +3.92% Crit Change: 9.18% Expertise: 0 Ranged: ------- Damage: 219-339 DPS: 84.6 Attack Power: 321 Speed: 3.30 Haste: +0.00% Hit Change: +3.92% Crit Change: +9.18% Spell: ------ Speell Power: 133 Haste: +0.00% Hit Change: +4.60% Penetration: 0 Mana Regen: N/A Combat Regen: N/A Crit Change: 2.93% Defence: -------- Armor: 4479 Dodge: 6.67% Parry: 6.00% Block: 5.00% Resilience: 0 Resistance: ----------- Arcane: 0 Fire: 0 Frost: 0 Shadow: 0 Nature: 68
Konu mavzerbaba tarafından (24-11-2011 Saat 17:35 ) değiştirilmiştir.
öyle değil böyle bak
http://eu.battle.net/wow/en/characte.../Felbow/simple
Let Them Come!!!