Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 7 sonuçtan 1 ile 7 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: two hand mi shield mi???

İsim
    Theark 
    Irk
    Orc 
    Class
    Hunter 
    Level

Realm
    Burning Legion 

Standart two hand mi shield mi???

selam arkadaşlar. 35 level proct warriorum var ve devamlı dungeonlara giriyorum malum hemen hemen hepsinde tanklık bana düşüyo. toplu aggro tutmakta biraz zorlanıyorum acaba sağlam aggro tutmak için two hand silahmı olmalı yoksa one hand ve shieldmi tecrübeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim şimdiden çok sağolun

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Bunun için tecrübeye gerek yok, tanksan mutlaka elinde kalkan olmalı.DK ve druidler kalkan takamadığı için form ve presence ile armor açığını kapatıyorlar ama warrior ve paladin kalkan takmak zorunda kalıyor.Ayrıca prot paladinin spelleri de kalkan gerektirir.

Oyun hakkındaki genel sorularınızı özel mesaj ile değil, konu açarak sorunuz.

İsim
    Éldor 
    Irk
    Human 
    Class
    Warrior 
    Level

Realm
    Stormrage 

Hem healerına hemde kendine kolaylık açısından kalkan tak her zaman.Druid veya DK değilsen zaten kalkansız bossları tanklamak imkansız gibi aşırı damage yersin.

Çoklu moblarda aggro kaçırabilirsin o levelde çünkü aggro için tek skilin taunt.35 levellerde ufak tefek aggro kaçırmaları göz ardı edilebilir , Challenging Shout açıldıktan sonra aeo aggrodaki açığını kapatırsın biraz pratikle.

İsim
    FelBow 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Hunter 
    Level
    85 
    Realm
    Scarshield Legion 

Çoklu moblarda REND + THUNDERCLAP varmı ötesi ???(tabi talentte skilini vermen lazım).
    Kalkan soruna gelince.Kalkansız Protection Warrior un baya bi skilini kullanamazsın.Shield Wall , Shield Slam , Shield Reflect gibi.Ondan tabiki elinde iyi yada kötü bir kalkanın olucak hatta en iyisi için çalışıcan
    Taunt uda zorda kaldın mı kullan derler hep
    Let Them Come!!!

İsim
    Greatshield 
    Irk
    Draenei 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Legion 

çoklu moblar için kesinlikle ve kesinlikle rend + thunderclap yapmalısın vermen gereken talent yeride http://www.wow-tr.com/talent/#a=ff9.a5o.warrior. bu linkte var ayrıca tanklık için kesinlikle ve kesinlikle kalkan kullan çünkü Shield Slam skilli çok güzel aggro tutmakla beraber ilerleyen seyiyelerde prot. talent ağacında bulunan Sword and board özelliği ile devastate veya revegne kullandıktan sonra max. yüzde 30 şansla shield slam ı rage harcamadan kullanmana izin verir ki bu çok işe yarıyor son olrak stargezer arkadaşımızında dediği gibi tauntu gerçekten zor duruma düştüğün zaman kullan çok hayat kurtarıcıdır

İsim
    Elere 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    80 
    Realm
    Darksorrow 

oyunun en net aoe agro tutma yontemi rend+clap. lvl 80e kadar 1 kez bile yanıltmadı beni.

İsim
    Onix 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Legion 

Oyuna ilk başladığım günler geldi aklıma. Two-hand ile tanklamaya çalışıp int. item topluyodum :P Sende yenisin sanırım.

+ Konuyu Cevapla