Arkadaşlar rogue açıcam allyde sizce hangi ırkdan açıyım pvp olsun dungeonda olsun özellikleri iyi olsun yardım... şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar rogue açıcam allyde sizce hangi ırkdan açıyım pvp olsun dungeonda olsun özellikleri iyi olsun yardım... şimdiden teşekkürler
kesinlikle undead derim
Şimdi genel bir bilgi vereyim rogue ırkı için.
Ally - Human,Night Elf
Horde - Undead
Bunlar en iyi ırklardır roguelar için tabi worgen ve blood elf de vardır ama onlar biraz daha az tercih edilir ve statların durumları biraz daha değişiktir. Rogue için tercihim bu ama ally için human mı night elf mi diye sorarsan o sana kalmışben senin aklındaki ırkları biraz daha küçültüp 2 ırk a kadar düşürdüm seç , beğen , aç
![]()
Anlıyorum teşekkürler
worgen aç .d
WHY SO SERİOUS
undead diyonuz da bence undead in hiç bişeyi yok :P
Roque pek bilmem ama Haste önemliyse Troll aç derim.
Let Them Come!!!
Başlangıç özellikleri için statlara bakmamanı öneririm. 20. levelden sonra hiçbir işine yaramazlar. Pratiklik açısından worgen'ın %40 hızlanma getiren bir özelliği var. O açıdan worgen en mantıklısı diye düşünüyorum. Stealth modda hız çok önemlidir. Sprint ve worgen'in hız özelliğiyle avantaj yakalarsın.
Ben Horde için söylemiştim.
Zaten Worgen ler Şu an için her class a çok iyi ler racial olarak.Blizzard saolsun.Demek fazla ağlayınca bişiler oluyormuş.
Let Them Come!!!
Pvp yapıp ally olacaksan kesinlikle human.
Horde isen undead veya blood elf