Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 9 sonuçtan 1 ile 9 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: warlock second talent???

İsim
    tako 
    Irk
    Troll 
    Class
    Hunter 
    Level

Realm
    Magtheridon 

Question warlock second talent???

merhaba arkadaşlar ben yeni warlock açtım
    suanda 32 lvl deyim second talent açtım asıl talentim aff ikinci talent olarak kararsız kaldım dung ve raidler için 2nci talent olarak ne yapmamı önerirsiniz birde şuandaki rotasyonum
    unstable aff / curse of weak /bane of agony/ corruption /shadow bolt yada drain life
    dotlardan biten olursa yenileyip bolt yada drain life yapıyorum uygunmu tavsiyeniz olabilirmi?

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

32 levelde talentleri pek kafana takma çünkü 85 olduğunda büyük ihtimalle değişiklik yapmak için sıfırlamak zorunda kalacaksın.85 olduğunda değişiklik yapmasan bile bir sonraki patch geldiğinde oluşan nerfler, bufflar vs. talent sistemini değiştirecek.O yüzden 85 olana kadar çok saçma bulmadığın talentlere vererek devam et.85 olduktan sonra hangisi daha iyi, daha etkili vs. şeklinde araştırma yaparsın.Zaten o lvl da sen moba dotlarını gönderemeden mob ölmüş olacağı için dungeonda dps yapamadığını ve rotasyonun doğru olmadığınıda düşünme.

Oyun hakkındaki genel sorularınızı özel mesaj ile değil, konu açarak sorunuz.

İsim
    tako 
    Irk
    Troll 
    Class
    Hunter 
    Level

Realm
    Magtheridon 

anladım teşekkür ederim ozaman ben aff ile lvlinge devam edeyim

İsim
    Merdj 
    Irk
    Human 
    Class
    Warlock 
    Level
    85 
    Realm
    Balnazzar 

rahat lvl kasmak ıcın ana talentını demo kullan affı daha cok pvp talentıdır

İsim
    Soulwhispér 
    Irk
    Tauren 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

affli ile pve kötü degil mi ya ? Bence destro kullan yada 39 da yada 41de demonology talentinde hand of guldan var onun lvli gelene kadar destro o acılınca sıfırlat destroyu demon ol yada affli devam et o buyu acılana kadar.demonology iyidir

İsim
    Merdj 
    Irk
    Human 
    Class
    Warlock 
    Level
    85 
    Realm
    Balnazzar 

oyle yaparsa cok zorlanır ben mesela hep demo oynadım ne affıe ne destro kullanabılıyorum el alıstı artık skıllere falan cok sıkıntı cekıyorum talent dondugumde )

İsim
    tako 
    Irk
    Troll 
    Class
    Hunter 
    Level

Realm
    Magtheridon 

yok ben gayet memnunum lvling kasarken sorun olmuyor yerine göre kendi lvlimde questlerde 2 yada 3 mob rahat alıyorum ama benim sorunum instence larda nasıl bir rotasyon yapıcamı çözemedim bir türlü yardımcı olacak varmı 50 lvl aff warclok max dps için nasıl rotasyon uygulamalı acaba? birde bone of agonymi yoksa bone of dome mu hangisini kullanacağıma hala karar veremedim :S

İsim
    Soulwhispér 
    Irk
    Tauren 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

Alıntı godthoth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok ben gayet memnunum lvling kasarken sorun olmuyor yerine göre kendi lvlimde questlerde 2 yada 3 mob rahat alıyorum ama benim sorunum instence larda nasıl bir rotasyon yapıcamı çözemedim bir türlü yardımcı olacak varmı 50 lvl aff warclok max dps için nasıl rotasyon uygulamalı acaba? birde bone of agonymi yoksa bone of dome mu hangisini kullanacağıma hala karar veremedim :S
    kendi lvldaki questlerde zaten sorun yaşamazsın çünkü zaten questler çok kolay.affli lockla devam edip etmemek senin tercihin ama sana şu kadarını söyliyim ilerki lvl dungeonlarında sıkıntı çekersin.dpsin kötü olduğu için atarlar.en iyisi şimdiden elini alıştırmaya bak.bende 85 kadar arms gittim 85 de furyi açtırdım ama elin alışması zor oluyor.zaten destruction ve demonologyi denersen anlayacaksın aradaki farkı.afflictionu sevme nedenin damage over timelarsa zaten demo ve destrodada dotları kullanıyorsun kaçarı yok yani .aradaki fark birinde shadow bolt atarsın diğerlerin alan,shadow bolttan kat kat iyi vuran büyüler vs. neyse gelelim soruna

affli lockda rotasyon olurmu bilmem ama unstable aff/immo/corr/Bane/shadow bolt yada drain life dotlardan biten olursa yenile shadow bolt devam.hangi baneyi kullanacağın sana kalmış baktın boss 1dk+ sürede kesilecek doom kullan.doom 15 snde bir vurur ve iyi vurur ayrıca belirli bir şansla yeni bir pet çıkarır (ben imp kullandığımda ebon imp çıkıyordu diğer petlerde çıkıp çıkmadığını bilmiyorum).agony ise kısa moblarda kullan gördüğüm kadarıyla locklar böyle yapıyor.

İsim
    tako 
    Irk
    Troll 
    Class
    Hunter 
    Level

Realm
    Magtheridon 

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim gigadrain dotlar yüzünden değil ben 85lvl olduğumdada aff kalmayı düşündüğümden şimdi böyle devam etmek istiyorum aynı senin dediğin gibi alışma problemi yaşamamak için ayrıca doom ve agony için saol ayrımı gayet net anladım

+ Konuyu Cevapla