Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Eski Raidler

İsim
    Velothar 
    Irk
    Tauren 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Earthen Ring 

Standart Eski Raidler

Merhaba ben earthen ring server ında oynuyorum ve server dan hemen hemen memnunum fakat bugüne kadar sadece birkez eski raide girebildim black tample a girip 3 bos icc ye girip 2 boss kestim. O kadar. Hiçkimse raid istemiyor. Ya da ben yolunu bilmiyorum bulmanın. Ne yapabilirim alternatif oalrak eski raidlere adam bulabilmek grup bulabilmek için? lütfen yardım edin.

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Eski raidleri genelde pazartesi ve salı günü bulabilirsin çünkü resetten sonra herkes yeni raidlere gidiyor.Hepsine savelendikten sonra yapacak birşey olmadığı için eğlencesine eski raidlere gidiyor.Ayrıca çoğu eski raidler için raidi full doldurmak gerekmediği için uzun uzun birilerini aramak yerine guildden birkaç kişi toparlanıp gidiyorlar.Yinede wotlk raidleri o kadar kolay olmadığı için oraya birilerini arayanlar oluyor.

Yani yapman gereken social ve casual dan oluşan bir guild bile olsa girmek ve guilddekileri bazen senin harekete geçirmen.Ben FL den başka raide gitmem çünkü işime yarayacak hiçbirşeyi yok o raidin ve tamamen zaman kaybı olacak ama guildden birisi söyleyince hemen gidiyorum çünkü tanıdığım kişiler olduğu için ister istemez eğlenceli oluyor.

Oyun hakkındaki genel sorularınızı özel mesaj ile değil, konu açarak sorunuz.

İsim
    Velothar 
    Irk
    Tauren 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Earthen Ring 

Teşekkür ederim yani tek yolu guild sosyalliği diyorsun. Bende yeni guild değiştirdim baya kalabalık lvl 25 bi guild buldum aldılar. Bakalım belkii burda şansım güler. ^^ teşekkürler cevap için =)

+ Konuyu Cevapla