Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Sp dps sorunu

İsim
    Gecekondu 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Priest 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

Standart Sp dps sorunu

Ark.lar başlıktada belirttiğim gibi 85 lvl s.prest'ım var, http://eu.battle.net/wow/en/characte...cekondu/simple

karakterimin linki buradadır, raidlerde istenilen dps'i cıkamamaktayım, sorunun rotasyonda olduğunu düşünüyorum, kullandığım rotasyon ise su şekilde fıght'a baslar baslamaz mind spike,mind blast, v.tourch ve 3 tane dot'u yolluyorum, v.tourch'un etkisi bitmesine 1 sn. kala bu işlemi tekrar ediyorum. Youtube'den video izledim ama addon kullandıkları için hangi skilleri kullandıklarını anlamadım. İng.de cok iyi olmadığı için yabancı forumlardan da arastıramadım. Bu konu hakkında bilgi vericek her ark.a şimdiden tşklr..

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Dotlarını gönderdikten sonra mind blast veya mind spike at.Ardından mind flay spamla.MB nin cd si açıldığında tekrar onu at.Dotlarının süresini kontrol et ve mind flay ı unutma.Arada Pain Word: Death de at.Sana damage verir ama mananın dolmasını sağlar.Ayrıca 5 stack olmadan evangelism açma.

İsim
    Gecekondu 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Priest 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

Tam olarak anlamadim, yani önce dotlari atayim ondan sonrami mind spike ve mind blast atayim.

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Mind Spike dotlarını siler hedeften.Ama mind blastın crit şansını %30 a kadar çıkarır.Yapman gereken dotların süreleri fazlayken mind blast kullanmak.Dotların süreleri bitme yakını mind spike kullan.Mind spike ı 3 kez spamla ardından mind blast at ve tekrar dotlarını sırala.Mind flayı da unutma, senin için asıl önemli olan mind flay.

+ Konuyu Cevapla