Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 5 sonuçtan 1 ile 5 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Arthas'ın Hikayesi...

İsim
    Raintill 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Death Knight 
    Level
    85 
    Realm
    Al'Akir 

Question Arthas'ın Hikayesi...

Arthas benim World of Warcraft evrenindeki en sevdiğim karakterdir ve onun tarihi hakkında kısa bir özet biliyorum, biriniz bana bütün hikayesini anlatabilir mi? Şimdiden teşekkürler...

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Arthas, Lordareon kralı Terenas Menethil in oğlu olarak doğdu ve bir paladin olarak eğitim gördü.Ancak sıradan paladinlerden farklıydı, diğer paladinlere göre daha iyi durumdaydı.Jaina Proudmoore ile aralarında aşk benzeri bir ilişki vardı.Ayrıca Calia adında bir kız kardeşi vardı.

Arthasın prensi olduğu krallığın yakınlarına scourge saldırıları olmuştu.Bu saldırılarla ilgilenmesi için Arthas ve yanında bir elf (adını hatırlamıyorum) gönderilmişti.Arthas ve elf işlerini yaparken bir köye geldiklerinde herşey için çok geç olduğunu ve krallıktan yardım gelmesi gerektiğini düşündüler.Ancak krallığa haberi yetiştirecek birisi lazımdı, o ise elf oldu.Bu sırada Arthas, Muradin ile tanıştı ve scourge saldırılarından kurtulmaya Muradin ile devam etti.Arthas ve Muradin sürekli scourge birliklerini geri püskürttüğünü düşünselerde durum aslında böyle değildi.Scourgeler onları Frostmourne a götürdü.Arthas bu kılıcı gördüğünde yerinden aldı ve o etkiyle Muradin orada öldü.Daha sonra Arthas, Frostmournenin gücünü hissetmeye başladı ve scourgelerin sebebi olan kişiyi, yani Mal'ganisi kovalamaya başladı ama başaramadı.

Daha sonra Frostmourne ile Lordareona geri dönen Arthas, babasının karşısına geçti ve saygılı bir şekilde duruyorken birden frostmourne ile babasını öldürdü.

Ardından Arthas Death Knight oldu ve scourge için hizmet etmeye başladı.Scourge için yeteri kadar hizmet ettikten sonra Lich King olmaya ve scourge birliğini yönetmeye hak kazandı.Scourge birliği ve Frostmourne ona oldukça büyük bir güç vermişti.Öyle ki bu güçle bütün dünyayı yönetebilirdi.Frostmourne yaşayan canlıların ruhlarını emen bir kılıçtı ve bu ruhları ölü bedenlerle birleştirerek Death Knight sınıfını ortaya çıkardı.Ancak Death Knightlar, Arthasın planladığı gibi davranmadı ve Arthas ile olan bağlarını kopararak kendi ırklarının birliklerine yöneldiler.Death Knight birliği ise adını Knights of Ebon Blade olarak değiştirdi ve Lich Kinge karşı durma yemini etti.

Bu sırada Arthas IceCrown Citadel in bulunduğu Northend de yaşayan ırklara ödül vererek onları kendi tarafına çekti.Arthasın planları yerinde gidiyorken Arthasın durdurulması gerektiğini düşünen Alliance ve Horde birlikleri Argent Crusader adında bir birlik kurdu ve bu birlik hangi ırk ve faction olduğuna bakmaksızın Arthas ile savaşanlara destek oldu.Argent Crusader ile yeterince güç toplayan ırklar Tirion Fordring önderliğinde IceCrown Citadel den içeri girdi.Bu sırada Arthasın olanlardan haberi vardı ve ICC de bulunan müttefiklerine ve Frostmourne ye güveniyordu.Ancak Arthasın tüm müttefikleri yenildiğinde Arthas hâlâ elinde bir koz olduğunu biliyordu.Arthas ve Tirion Fordring önderliğinde diğer ırklar arasında başlayan savaşta Tirion Fordring eli kolu bağlı şekilde beklemekten başka birşey yapamadı.Bu sırada tüm kader diğer ırkların elindeydi.

Arthas yenilmek üzereyken Frostmourne ile bütün ırkları öldürdü ve ruhlarını Frostmourne içine hapsetti.Ancak bu sırada Tirion Fordring kendine geldi ve Arthasa hiç beklemediği bir darbe verdi.Arthas ise Tirion Fordring in kendisi karşısında güçsüz olduğunu bildiği için öldürmek üzere Frostmourne yi kaldırdı ama arkasında öldürdüğü babasının ruhu buna izin vermedi ve Arthasa asıl öldürücü darbeyi o yaptı.Frostmourne içindeki ruhları serbest bırakıp cesetlere gitmesine izin verdi ve Arthasın çaresiz yenilgisine yardım etmemizi istedi.

Arthas yenildi ve Frostmourne artık ona yardım edemiyordu.Son sözlerini babasına karşı söyleyerek gözlerini kapattı.Bu sırada Tirion Menethil, Terenas Fordring e mutlaka bir Lich King olması gerektiğini, yoksa scourge bir liderleri olmadan çok fazla kafasına göre iş yapacağını söyledi.Tirion Fordring, Lich King olmayı kabul etti ve son anda Bolvar, Tirion a durmasını söyleyerek Lich Kingin kendisi olması gerektiğini ve sebeplerini anlattı.Tirion, Bolvarı haklı buldu ve şu anki Lich King, Bolvar oldu.Bolvar şu an yaşıyor ancak Lich King, scourge u yönetecek güce sahip olduğu için küçük ırklar yaşayan bir Lich Kingin varlığını bilerek korku içinde yaşarlar.Bu sebeple Bolvar, herkes tarafından Lich King ile savaşırken öldü olarak biliniyor.

Son olarak Fall of The Lich King videosu

http://www.youtube.com/watch?v=qAIrj_Vqdfc

Bazı yerlerde çok atlamış olabilirim, wc3 ü bundan uzun yıllar önce oynamıştım.Hafızamda bu kadarı kalmış.

İsim
    Worgen 
    Irk
    Worgen 
    Class
    Hunter 
    Level
    85 
    Realm
    Illidan 

o elfin adı dark'han olabilirmi sonradan kötü öoluyor

İsim
    Meliyélla 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

sehrazadın linkini izledikten sora bi de şunu izleyin Warcraft Lore'unda olmayan bi hero daha fark ediceksinz Tiriam Miriam halt yemiş yanında

http://www.youtube.com/watch?v=nkt0s...eature=related

İsim
    FelBow 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Hunter 
    Level
    85 
    Realm
    Scarshield Legion 

Hoca vaktin varsa otur WC3 reign of chaos ve Frozen throne oyna.
    Let Them Come!!!

+ Konuyu Cevapla

Bu Konu İçin Etiketler