Merhaba arkadaşlar. Abim askere gittiği için karakterini ben devraldım ve sadece 83 lvl den 85 lvl e kadar oynadım diyebilirim. Bu yüzden oyun ve Shaman hakkında birkaç sorum olacak sizlere yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdi 1. olarak shaman meslekleri neler olmalıdır diye klasik bir soru sorucam. Bunu sormamın nedeni daha önce sormuş olan arkadaşların postlarında hep aynı cevapların verilmiş olması. Yani "şunu kasarsan daha karlı olur,mining jw kas,herb alch kas iyi para eder" gibi cevapların aslında mesleği para kazanmak için kullanması gerektiği gibi bir sonuç ortaya çıkartmış. Şimdi benim gold olarak herhangi bir problemim yok. Sizden ricam shaman karakterine PvP de belli bir nebzede olsa üstünlük sağlıcak meslekleri buradan bana iletmenizdir. Örneğin : Tailor kasarsan 400ap bonus verir bunun yanında Jw de kasarsan soketlerin daha fazla işler gibi. Çok uzattım özetlemek gerekirse parasal olarak değilde diğer karakterlere üstünlük olarak (PvP de) hangi meslekleri kasmam daha uygundur.
Diğer bir konu ben spell caster olarak oynuyorum ama PvP de melee olan shamanlar daha üstünmüş (forumdaki bir ankette gördüm ve bulunduğum realm'deki shamanların çoğu melee shaman). Yani Enchancement olan shamanlar biraz daha üstün gibi. Anlamadığım nokta şu ; spellcaster olan bir karakter neden melee özellikleriyle (ki bütün spellerime baktım melee ile ilgili direkt olarak damage veren mesela yanılmıyorsam paladinlerin judgement skill'i gibi herhangi bir skill yoktu) kullanıyor? Bu Enchancement'in + sı nedir?
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.

. Kafanda girdap çıkıyor ya <3 Nasıl mutlu oluyorum anlatamam